Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот konvoec » 16 юли 2012 19:36

levski_shampion написа:
ralka_levskarka написа:
levski_shampion написа:Ралка доста НАТОВАРВА!

Как натоварва Ралка? Като си подкрепя отбора може би? То, ако аз натоварвам, не знам какво правят някои други хора с постоянното си хленчене.

Ти си подкрепяи отбора,никои не те е спрял....просто си на всяка манджа меродия,има и хора предполагам които разбират повече от футбол от теб :)

Няма такова нещо!!! :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2012 19:36

levski_shampion написа:
ralka_levskarka написа:
levski_shampion написа:Ралка доста НАТОВАРВА!

Как натоварва Ралка? Като си подкрепя отбора може би? То, ако аз натоварвам, не знам какво правят някои други хора с постоянното си хленчене.

Ти си подкрепяи отбора,никои не те е спрял....просто си на всяка манджа меродия,има и хора предполагам които разбират повече от футбол от теб :)

Ами мога - съм! Нормално да разбират - хората тук са на по 30 години, а аз съм на 17, така че коментара ти е малко неуместен ;) Сори, че не съм гледала футбол 20 години, а само 7, ебаси :cry:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 19:38

zlatan написа:е аз съм ги гледал и кво от това гледал съм и Ник Илиев на Сан Сиро с гола му и какво от това вдруги ден играем с =със Сараево ако нема да подкрепяте бегайте се скрийте в некоя дупка мишоци.

Ами като си гледал , тогава ми кажи койе по добър защитник , Мурлев или Иво Иванов , Сашо Марков или Милийката . Кой е по добър халф Сашко Начев или Гаджев ?

ПП Аре и един бонус Илиан Симеонов или Карвальо ? ....аз не виждам разлика братле
Последна промяна от zlobul на 16 юли 2012 19:42, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 юли 2012 19:41

Има хора в тоя форум, заради които спокойно може да се откажеш да пишеш в темите за любимия си отбор...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2012 19:42

ralka_levskarka написа: Нормално да разбират - хората тук са на по 30 години, а аз съм на 17, така че коментара ти е малко неуместен ;) Сори, че не съм гледала футбол 20 години, а само 7, ебаси :cry:

Ами тогава трябва слушаш батковците. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 юли 2012 19:44

Laetitia написа:Има хора в тоя форум, заради които спокойно може да се откажеш да пишеш в темите за любимия си отбор...

така е за съжаление... :|
Има една много полезна опция форума - цъкаш на името на дадения потребител - даваш "Добави враг" и не ти се налага да му четеш мненията ;)
Аз съм я приложил за един индивид, който пише в последните няколко страници и не се налага да му чета помиите :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2012 19:46

Tommi написа:
ralka_levskarka написа: Нормално да разбират - хората тук са на по 30 години, а аз съм на 17, така че коментара ти е малко неуместен ;) Сори, че не съм гледала футбол 20 години, а само 7, ебаси :cry:

И кое по точно да му слушам на zlobul? Мрънкалщините, които бълва по 10 пъти на ден, колко сме зле ли? Или това как казва: "О много сме зле. Ще пиша нарочно, ще спамя, колко пъти трябва да им се каже на ТонЬО и ДонЬО, че защитата е зле" ?!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 юли 2012 19:48

JackPackage написа:
Laetitia написа:Има хора в тоя форум, заради които спокойно може да се откажеш да пишеш в темите за любимия си отбор...

така е за съжаление... :|
Има една много полезна опция форума - цъкаш на името на дадения потребител - даваш "Добави враг" и не ти се налага да му четеш мненията ;)
Аз съм я приложил за един индивид, който пише в последните няколко страници и не се налага да му чета помиите :roll:
А, аз директно на някои хора им прескачам мненията, без да ги чета. Има няколко много интелигентни мъже в тоя форум, чиито мнения си заслужава да се четат, ама какви други индивиди има...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 юли 2012 19:51

Никой не те обвинява бе Ралке , просто 100 пъти се опитах да ти обясня , че ако беше гледала въпросните мачове преди години , сигурно сега щеше двойно повече да псуваш като видиш "днешната" защита на Левски . Щото Милиев и Иванов са точно като Мурлев и Сашо Марков . Едни и същи грешки правим и после се вайкаме защо ни е отстранил поредния анонимен отбор .

ПП Ми представете си една фрапантна грешка на тия борчета отзаде или некой смешен ъглов и става 0-1 за Сараево , кво правим после ?...ами ако Карвальо и Силва налеят гипса след това , пак ли ще отпадаме ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2012 19:55

Ти си го представяй, ние няма да го правим :)

Върни се в “Левски”