Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 01 юни 2024 10:47

Във Вторник ще има раздвижване според мен, Генчев ще говори и ще представят някой нов сигурно и най-вероятно ще обявят Хосето! За кога Насо каза, че ще обявят 4-5 нови... Май беше за този месец!!!! ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2024 10:55

Генчев каза,че тепърва ще се гледат играчи и ще се избират.
За поредна година селекцията закъснява.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 юни 2024 11:06

Той предишната седмица по това време още си беше треньор на Крумовград, да не би да си очаквал за 5 дни да ти докара седем човека?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2024 11:09

mikata написа:Няма нищо официално за трансфер на Кордоба :oops:

Трансферът на Кордоба е от жизненоважно значение за клуба и сезона. Той покрива изцяло пропуснатите ползи от неучастието в Европа. Дано не е вярна информацията, че нашите се циганили и изчаквали Копа Америка, та да му се вдигнела цената.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 юни 2024 11:11

scooool написа:Във Вторник ще има раздвижване според мен, Генчев ще говори и ще представят някой нов сигурно и най-вероятно ще обявят Хосето! За кога Насо каза, че ще обявят 4-5 нови... Май беше за този месец!!!! ;)

До вчера беше срока за петимата нови... Този път май е по-добре, че Сираков излъга. Стига да е истина това, че Генчев ще си прави селекцията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2024 11:15

metodito написа:
mikata написа:Няма нищо официално за трансфер на Кордоба :oops:

Трансферът на Кордоба е от жизненоважно значение за клуба и сезона. Той покрива изцяло пропуснатите ползи от неучастието в Европа. Дано не е вярна информацията, че нашите се циганили и изчаквали Копа Америка, та да му се вдигнела цената.

Вчера тоя от приказката писа ,че е продаден на Норич.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 юни 2024 11:27

Петимата нови за май бяха когато Костов беше треньор още. Нормално е сега да опитат да изпълнят изискванията за селекция на Генчев. Даже извън съмненията за качеството му си мисля,че привличането на Майкон беше грешка.
110 години любов!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 юни 2024 12:31

Според мен Кордоба е продаден вече, Сираков може да е всякакъв, но е бито куче и едва ли ще чака Копа Америка....една контузия и 7 милиона на вятъра. Генчев каза, че иска да играе 4-3-3, значи ще иска поне, един ляв бек, при положение, че Цунами мине централен, или централен с ляв крак ако Цунами остане ляв, десен бек...конкуренция на Папито. Бастунов ако дойде май в Хебър игра 8- ца и поне един здрав и добър дефанзивен халф, Колев ако дойде като централен нападател и поне по едно крило за конкуренция.... 6-7 нови според моето лично мнение, пък и то на Лайк.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 01 юни 2024 12:46

Вместо да ровят за бразилци в пета дивизия, Евандро от Локото и Перейра от числото са свободни. Няма да дават луди пари за билети и екскурзианти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2024 18:15

scooool написа:Според мен Кордоба е продаден вече, Сираков може да е всякакъв, но е бито куче и едва ли ще чака Копа Америка....една контузия и 7 милиона на вятъра. Генчев каза, че иска да играе 4-3-3, значи ще иска поне, един ляв бек, при положение, че Цунами мине централен, или централен с ляв крак ако Цунами остане ляв, десен бек...конкуренция на Папито. Бастунов ако дойде май в Хебър игра 8- ца и поне един здрав и добър дефанзивен халф, Колев ако дойде като централен нападател и поне по едно крило за конкуренция.... 6-7 нови според моето лично мнение, пък и то на Лайк.

Съмняваш се в идиотизма на ръководството на "Левски"? Не само това. Да не забравяме един спортен директор де каза, че не знаел че трябвало НАП да се плаща, присъствието на Борката и Йовов в това ръководство и тъ нъ. Кордоба отдавна надхвърли бг първенството. Виж дали е за Чемпиъншип, не знам, но в Шотландия ще е звезда. Не знам в колко мача съм гледал Кордоба, като единственият адекватен на терена. Според мен Цунами ще го замени достойно.

Върни се в “Левски”