Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 31 май 2024 10:52

Днес само заради Ивков защитаваш неща, които не си казвал преди:

от tmanolov » 14 юни 2023 15:56

пак да ти кажа, че се излагаш, както и с Арда, които нямаха лиценз и затова кОлтурно си паднаха, или ще се обидиш отново? Гледай кампанията "Левски е вечен" и тогава давай сравнения - ще са по-релевантни, все пак (дано греша), но отношението към нашия " лош вълк" е горе-долу като към вашия "добър вълк" тогава. Сега вече сте си припознали и всичко е точно, няма дертове

-----------------------------------------------------------------

Отборът на Арда имал ли е лиценз през месец май за УЕФА или е било необходимо да си паднат културно на 11 юни?

tmanolov
Контакти:

Re: а

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:54

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Да приемем, че Ивков е прав:
- защо неговият приятел Станимир излиза след среща с Ивков, Сираков и Борисов, за да ни каже, че ще градим отбор, който да стане хегемон, вместо да съобщи, че е по-важно да бъдат продадени Кордоба и Краев, а след това да бъде направена нова дарителска кампания, с която да се покрие и главницата? - Мъри винаги е говорил това, което му кажат, съобразено с неговите виждания и разбирания. Казали са му, че няма да се продава, той излиза и казва, че ще гради отбор. Да напомня ли колко пъти благодари на Палмите - просто е такъв
[/b]

Сега разбирам, че Станимир не е този, за който ми го представяха преди - как имал принципи, как сам решавал какво да прави, как никой не му се бъркал и т.н. Изглежда, че е бил послушко на каишка.

Лично мнение - Мъри е селско парче с негови си принципи и разбирания за приятелство, чест и достойнство. Отгоре на всичко е и гербав (пак по приятелска линия). Но е Левскар, за разлика от г.з., и е професионалист, пак за разлика от г.з. С огед на това, че няма по-добър и доказал се професионалист в Левски за последните ен на брой години, предпочитам стократно Мъри пред г.з.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 10:56

1914.1902 написа:Днес само заради Ивков защитаваш неща, които не си казвал преди:

от tmanolov » 14 юни 2023 15:56

пак да ти кажа, че се излагаш, както и с Арда, които нямаха лиценз и затова кОлтурно си паднаха, или ще се обидиш отново? Гледай кампанията "Левски е вечен" и тогава давай сравнения - ще са по-релевантни, все пак (дано греша), но отношението към нашия " лош вълк" е горе-долу като към вашия "добър вълк" тогава. Сега вече сте си припознали и всичко е точно, няма дертове

-----------------------------------------------------------------

Отборът на Арда имал ли е лиценз през месец май за УЕФА или е било необходимо да си паднат културно на 11 юни?

Айде пак - не знам какво точно е станало в БФС - дали са фалишифицирали подписи и подпъхвали листчета, или нещо друго, но лиценза на Арда лиспваше към 31.05.2023 (последния възможен момент) мна сайта на БФС, а всички останали отбори си бяха там. Точно като нас през 2020 - няма отбор, няма проблем, затова и безпроблемно се класирахме на баража миналата година. Сега нещо такова се мъти с ЦСКА-София (София) - ще видим и там какво ще стане
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 май 2024 11:30

tmanolov написа:Koe от казаното не е вярно - ако искате, нека да сме по точки. давайте, ако успеете да формулирате нешо, аз ще отговоря, доколкото имам познанията по въпроса :lol:
П.С. Нарочно не ви го пуснах видеот в ютюб, за да не всявам раздори сред БГЛ-тата, ама БГЛ-тата пък обичат да четат най-припошките сайтове - въпрос на лична хигиена, кво да правиш :lol:

Чандъров ще стане футболист точно тогава, когато твоя банкянски престъпник и шайката му от проксита от партии се преборят с корупцията. То бива да лъжите и манипулирате, ама имайте поне малко мярка, че вече се излагате.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2024 12:29

Супер тъпотия това, което го каза Ивков за лиценза. Ако се колебаех за него като човек (нямам уменията да го преценя като адвокат), вече нямам съмнения.
Чандъров щял какво...? Някои казват, че липсата на двамата бразилци била решаваща. Аз пък казвам, че липсата на Анди най-заболя. Охене, другият ентусиаст и онзи от Гремио сбрани заедно не правят един Краев, че Чандъра ли?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2024 12:35

Едно от нещата, заради които си тръгна Мъри са точно тези есемеси. Аз ако бях щях да си тръгна още след ПАОК. Нещо не виждам да се коментира това за срещата за изнасяне на информация и как Наско ги шкартирал?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 май 2024 12:47

realno написа:
tmanolov написа:Koe от казаното не е вярно - ако искате, нека да сме по точки. давайте, ако успеете да формулирате нешо, аз ще отговоря, доколкото имам познанията по въпроса :lol:
П.С. Нарочно не ви го пуснах видеот в ютюб, за да не всявам раздори сред БГЛ-тата, ама БГЛ-тата пък обичат да четат най-припошките сайтове - въпрос на лична хигиена, кво да правиш :lol:

Чандъров ще стане футболист точно тогава, когато твоя банкянски престъпник и шайката му от проксита от партии се преборят с корупцията. То бива да лъжите и манипулирате, ама имайте поне малко мярка, че вече се излагате.

tmanolov, какъв човек си? Обожествяваният от теб рибар, другият ти любимец – пияницата Ивков, плюят по клуба благодарение на който са това което са сега, и ти им пригласяш. Защо? Защото е против един когото всички във форума разбрахме, че не обичаш. Как ще коментираш: "И щяхме да имаме готов отбор, защото бяхме взели заместници на Кордоба и Краев - Димитров и Чандъров." Нерде Стамбул, нерде Ямбол! Само тези думи са достатъчни. Това са несравними футболисти. Или адвоката пак е бил пиян когато е казал тези неистини, или умишлено провокира и вреди на отбора. Това за лиценза е друга бира. Като е било така защо не е алармирал съответните органи? Нали уж е честен и праволинеен! Има една истина и тя е, че всички левскари трябва да се обединят и да работят за ДОБРОТО на Левски. Да доказват един на друг правотата си вътре в кухнята и нищо уронващо престижа и доброто име на 110- годишната светиня да не излиза извън пределите на Герена. Когато 500 души пеят на 1000 гласа не се чува песен. Хайде ние привържениците да се обединим и да не вредим, та дано и властимащите левскари се вземат в ръце и заровят томахавките. Всеки има кусури, но не всеки има силата да преглътне недостатъците на другите. Не е грях ако някой не може да помогне, грях е ако пречи!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 май 2024 13:52

wilge написа:
realno написа:

tmanolov, какъв човек си? Обожествяваният от теб рибар, другият ти любимец – пияницата Ивков, плюят по клуба благодарение на който са това което са сега, и ти им пригласяш. Защо? Защото е против един когото всички във форума разбрахме, че не обичаш. Как ще коментираш: "И щяхме да имаме готов отбор, защото бяхме взели заместници на Кордоба и Краев - Димитров и Чандъров." Нерде Стамбул, нерде Ямбол! Само тези думи са достатъчни. Това са несравними футболисти. Или адвоката пак е бил пиян когато е казал тези неистини, или умишлено провокира и вреди на отбора. Това за лиценза е друга бира. Като е било така защо не е алармирал съответните органи? Нали уж е честен и праволинеен! Има една истина и тя е, че всички левскари трябва да се обединят и да работят за ДОБРОТО на Левски. Да доказват един на друг правотата си вътре в кухнята и нищо уронващо престижа и доброто име на 110- годишната светиня да не излиза извън пределите на Герена. Когато 500 души пеят на 1000 гласа не се чува песен. Хайде ние привържениците да се обединим и да не вредим, та дано и властимащите левскари се вземат в ръце и заровят томахавките. Всеки има кусури, но не всеки има силата да преглътне недостатъците на другите. Не е грях ако някой не може да помогне, грях е ако пречи!

Ще пробвам така - аз съм, който съм с името и суратя си - не се крия, не се плаша от думите и помислите си :lol: Конкретно за ситуацията - интересно ми е какъв беше Краев, преди да го похване Мъри? А Кордоба? Що пък от Чандъров да не станеше играч? Все пак бие добре дузпи и беше национален състезател за юноши (май беше и капитан, не ми се рови) - можеше и нищо д ане стане, а можеше и да стане - няма как да знаем.

Сега конкретно - масата от вас виждат симптомите и се мъчат да ги лекуват с призиви тип "дайте да дадем", а единици сред БГЛ виждат източника на проблемите, а именно зависимостите на г.з. Това е моята позицията - докато г.з. е начело, ни чака само и единствено славизация, която се отлага само и единствено от безмерната (за нашите ширини) любов на левскарите. Твай!

П.С. И понеже никой от вас не е гледал интервюто, а кълвете като мисирки на статии в припошки медии, те ви го те, гледайте и слушайте от извора, а не от интерпретациите - https://www.youtube.com/watch?v=69vLn7ooLDA Никой не каза за "двойните" пари от спонсора - има си го, гледайте, може пък аз да съм бил прав :lol:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 май 2024 14:28

Е така можем да си затрием клуба, защото някои хора не са у далаверата.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 31 май 2024 17:24

Ювентус-отказ от евротурнири, за да си изтърпи наказанието. Челси- мисли за отказ от евротурнири, за да си изтърпи наказанието.
И сега Левски играе евротурнири и няма помен от УЕФА. Защото сме Левски БААААААААА ли? Или сме изрядни за разлика от ------, които ги глобяват с милион.

Върни се в “Левски”