Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Близаците са единствените юнoши,които имат качествата да се налoжат в първия отбор и бяха изпуснати......за разлика от тея некадърници дето ги взеха на лагер.........на кои баща му бивш футболист.....на кои баща му е фрашкан с пари ....на кои маика му е ''амбициозна''......това са юношите на Левски в момента които тренират с първия отбор!!!
- blue avalanche
- Контакти:
levski_shampion написа:Близаците са единствените юнoши,които имат качествата да се налoжат в първия отбор и бяха изпуснати......
Не Левски изпусна близнаците,а те изпуснаха Левски.Помни ми думата!
Справка-великите кариери,които направиха избягалите от Левски!

Не можеш да изпуснеш нещо което не си имал. Те са знаели , че на тях няма да се разчита и са тръгнали да си уреждат живота.Кактое известно в Левски собствени юноши не играят напоследък. В най- добрия случай щяха да ги преотстъпват по Враца и Етрополе с години. Така пробвай направо в чужбина и каквото стане.Шансът е по- голям.Ето ви мнението и на специалиста Наско още е сърдит.
Наско пак поде тон: Нямаше да взема нито един от новите в Левски
onegavon написа:Не можеш да изпуснеш нещо което не си имал. Те са знаели , че на тях няма да се разчита и са тръгнали да си уреждат живота.Кактое известно в Левски собствени юноши не играят напоследък. В най- добрия случай щяха да ги преотстъпват по Враца и Етрополе с години. Така пробвай направо в чужбина и каквото стане.Шансът е по- голям.Ето ви мнението и на специалиста Наско още е сърдит.
и е прав според мен . Моето мнение е подобно , като изключим Пелето. Всичко останало което се взе ми се струва посредствено . Дано ме опровергаят .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:onegavon написа:Не можеш да изпуснеш нещо което не си имал. Те са знаели , че на тях няма да се разчита и са тръгнали да си уреждат живота.Кактое известно в Левски собствени юноши не играят напоследък. В най- добрия случай щяха да ги преотстъпват по Враца и Етрополе с години. Така пробвай направо в чужбина и каквото стане.Шансът е по- голям.Ето ви мнението и на специалиста Наско още е сърдит.
и е прав според мен . Моето мнение е подобно , като изключим Пелето. Всичко останало което се взе ми се струва посредствено . Дано ме опровергаят .
Значи, дядо Ангелов ти е любимецът от новите? Няма какво да коментираме повече футбол с теб.
Само да добавя-един Марсиньо е няколко пъти по-добър футболист, а и по-млад дори.
Последна промяна от Nuke на 16 юли 2012 10:22, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Не Левски изпусна близнаците,а те изпуснаха Левски.Помни ми думата!
!
Така ли? А феновете на "Левски" къде ги забравяш? Ти предпочиташ анонимника Опоку, пиянката Рабех, или наемници като Иво Иванов, Старокин и Башлиев? И с какво последните трима заслужават повече синята фланелка от един юноша?
Справка-великите кариери,които направиха избягалите от Левски
Като капитан на националния отбор? То пък сигурно си прав, кюво пък толкова?! Изпуснали сме футболист, способен да е лидер, и добър нападател. А толкова мъже и деветки има на Герена...
Няма никакво значение кои са тея като качества Цоневи. Много ясно, че става въпрос за друго, нали?
Мнозинството от феновете на един друг отбор оправдават на всяка цена действията на ръководството си...сините фенове не го правят.
Добре като отричате селекция някои от форума и Сираков, кажете кой трябваше да вземем.Не казвайте този не става трябваше друг, кажете точни имена.Е**хти и феновете сте, идете подкрепете отбора стига сте мрънкали.Някои хора имам чувството, че нарочно сега ще чакат Левски да падне, за да може после да се изпъчат и кажат колко прави са били.
I.A написа:Добре като отричате селекция някои от форума и Сираков, кажете кой трябваше да вземем.Не казвайте този не става трябваше друг, кажете точни имена.Е**хти и феновете сте, идете подкрепете отбора стига сте мрънкали.Някои хора имам чувството, че нарочно сега ще чакат Левски да падне, за да може после да се изпъчат и кажат колко прави са били.
Точно така. Доста срамно, но е факт. Чакат издънка, за да изпълзят от дупките и да започнат с хейта.
- metodito
- Контакти:
Аз имам претенции към невземането на двама! класни център защитници, или поне да наложат двама младока ли, по-малко срамно ще е.
За мен Прохазка е супер-трансфер! Опоку - загадка, а Ели... зависи.
Той е типичен краен защитник. Ако като Грийн го лашкат насам-натам и го направят център защитник... не става тази работа.
И го казвам предварително.
За мен Прохазка е супер-трансфер! Опоку - загадка, а Ели... зависи.
Той е типичен краен защитник. Ако като Грийн го лашкат насам-натам и го направят център защитник... не става тази работа.
И го казвам предварително.

Последна промяна от metodito на 16 юли 2012 10:34, променено общо 1 път.
- milen.hristov
- Контакти:
I.A написа:Добре като отричате селекция някои от форума и Сираков, кажете кой трябваше да вземем.Не казвайте този не става трябваше друг, кажете точни имена.Е**хти и феновете сте, идете подкрепете отбора стига сте мрънкали.Някои хора имам чувството, че нарочно сега ще чакат Левски да падне, за да може после да се изпъчат и кажат колко прави са били.
Sigurno nito edin:))))No ima igrachi koito mi haresvat
Ne v takav smisal be Jore:))) Imam predvid che shtiah da tarsia po mladi igrachi.No sas sigurnost v tazi selekcia ima mnogo dobri igrachi
Тук само медиите ( дб) са видели някаква нападка на Сираков