Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 09:48

Ако държите да си късате нервите, изкарвайте си го на медиите. Те сами си пълнят страниците с глупости, не ги пълнят Колев и Хубчев.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 09:53

Дойде ли черногореца, други чужденци не очаквам. Селекцията най-вероятно ще завърши с Чандъров и Здр. Димитров, като и тяхното пристигане не е сигурно.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юни 2019 10:05

Да ходят на пенсионерския камп от който докараха Бардон :!:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 юни 2019 10:09

В едно съм сигурен-Хубчев разбира повече от защитници от всички, които пишем тук:)

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 10:09

Хубчев каза, че иска отбор от 22-23 полеви играча + 3 вратари.
Имахме на първа подготовка 10 + 2. (Ако допуснем, че наистина Кръстев си тръгва) -> 10 + 1
После се включиха 7 допълнителни -> 17 + 1
+ Каргас -> 18 + 1
+ Михайлов директно в Австрия -> 18 + 2
+ нов вратар (Миятович, Пилиачели или др.) -> 18 + 3
тъй като аз не вярвам да се интегрират в момента още юноши, значи очаквам минимум още 3-4 полеви играча да се присъединят.
Въобще не съм изненадан от хода с Каргас. Беше ни казано на пресконференциите да не очакваме звезди, а отборни играчи. Фактът, че е с 3 годишен договор показва, че идеята е той първоначално да замества Ейолофсон, докато влезе в ритъм и после да попива от него до трансфера му, който не вярвам някой да не вярва, че ще стане до края на годината, ако е здрав.
Ако двамата от Септември също са сигурни значи да чакаме само още 1-2 чужденци и до там засега.
Другите имена, ако не са от нашето първенство, пак не вярвам да сме ги чували. Аз си давам моята подкрепа. оценки по-нататък!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юни 2019 10:32

Nuke написа:Ако държите да си късате нервите, изкарвайте си го на медиите. Те сами си пълнят страниците с глупости, не ги пълнят Колев и Хубчев.

Ти някакво презаташе ли им се явяваш? Форумен PR ? Като ти гледам постовете, това ти е работата. А нашата работа е да коментираме. По точно хоби. И недей да вменяваш всичко на медиите, защото всички видяхме и чухме кви ги дрънкаше ПК, а накрая кво излезе.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 10:39

Кога летят нашите днес? Предполагам групата там ще ни отговори на част от въпросите по слекцията.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 10:42

vvessel написа:
Nuke написа:Ако държите да си късате нервите, изкарвайте си го на медиите. Те сами си пълнят страниците с глупости, не ги пълнят Колев и Хубчев.

Ти някакво презаташе ли им се явяваш? Форумен PR ? Като ти гледам постовете, това ти е работата. А нашата работа е да коментираме. По точно хоби. И недей да вменяваш всичко на медиите, защото всички видяхме и чухме кви ги дрънкаше ПК, а накрая кво излезе.

Не, не им се явявам никакъв. Щом те влече, късай си нервите постоянно. Псувай наред. Боли ме фара.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юни 2019 10:45

аз лично от селекцията ни високи очаквания нямам. Първо поради финансовото ни състояние (с трици маймуни се опитваме да ловим), второ поради потресающо ниското ниво на първенството ни. Ясно е, че се нуждаем от поне още 2-3 попълнения - по едно във всяка от трите линии.
Оценки няма да давам преди поне октомври месец, но пък ще се надявам тайно в синьото си сърце.
Ще ми се да се доверя на ръководството и на Хубчев, че почват да градят колектив, защото футбола все пак деба е колективен спорт.
Да видим и жребия днес.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 юни 2019 11:05

Тва бузуки ще е втора трета цигулка при нас. Да не говорим, че вратарчето ще е пейка.
Какво да се радвам на някаква тарамбука. Ако Хубчев иска някакви посредствени послушковци, които да си живуркат при нас ще изкара точно 2 месеца и в август е чао.
Селекция с нискокачествени свободни агенти сме я гледали. Гонзо я правеше на 6 месеца и резултатите бяха посредствени.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”