vvessel написа:Малее, мале. Щом Жаклин Михайлов се цитира тука значи нещата са отчайващо тежки. За някои де. За тези които все още не искат да разберат че Костов някога не е ставал и не става за Левски. Значи извадиха от 9 кладенци вода, тоя е десети за се намери някакво оправдание за безобразната игра на Левски , не в последните няколко месеца, ами реално от октомври миналата година, когато Костов разполагаше с всички налични футболисти, кои през зимата бяха продадени. И върха на представянето им беше отпадането от почти фалиралия Хебър. И това ли ще се оправдае с грешка на Сираков.Тук единствената грешка на Сираков е, че не го махна веднага. След това последваха каскада от грешни решения, което доведе до тъжния край на това първенство. Венец на представянето е двете категорични загуби от Тирето, които са толкова слаби, че от 10 мача имат 3 победи и две са срещу нас.
Толкова за Костов.
А този който се води журналист не го чета нито гледам от поне 15 години защото отдавна ми стана ясен. Бих го приравнил с Грънчаров, но не знам кой от двамата е по-зле.
Причината да се цитира Жаклин не е защита на Костов, а се търси дали е платен от Палмите или не е, ако не си схванал, ама май не си де. :lol: Като те гледам какво си изписал пак е ясно, че не си схванал защо е започнало всичко. А моето мнение конкретно за този Михайлов отдавна е ясно и винаги съм го нареждал до Васко, Борето, Станков, Пепи, Ерол и подобни.
Ето да видиш пак как съм започнал, че да разбереш:
от 1914.1902 » 21 май 2024 09:41
И това ли е платен анализ от палмите?
Жаклин Михайлов: Костов да остане е прекалено умно решение
.................
Ама ти реши да си вкараш някакъв филм в главата, че някой от форума е тръгнал да защитава Костов и колко било лошо да се цитира Жаклин, авторът на т.нар. Синя приказка.