Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот pehopeho » 15 юли 2012 17:40

siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:
Stanislav_Ivanov написа:Битката започва,подкрепяй Левски до край !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]

Е как да не настръхнеш !

+1914

От днес до четвъртък, този клип ще се върти в къщи на телевизора!!!
Успех ЛЕВСКАРИ!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 15 юли 2012 17:45

Stanislav_Ivanov написа:Битката започва,подкрепяй Левски до край !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]

Брато,клипа е невероятен.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юли 2012 18:40

не знам за теб братле ,но аз целия настръхнах от този клип,ако има един тренер,който да пусне това чудо преди всеки мач ще бъде от голяма полза.
Айде да ги почваме,нека този път дадем и ние отново тласъка на новия Левски-стига с този форум-омръзна ми в четвъртък паля колата за София.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юли 2012 18:54

zlatan написа:не знам за теб братле ,но аз целия настръхнах от този клип,ако има един тренер,който да пусне това чудо преди всеки мач ще бъде от голяма полза.

На кого да го пусне? На футболистите ли? По-добре да им обещаят допълнителни премии, отколкото да им пускат клипа. Това е реалността, за жалост...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 15 юли 2012 18:56

Съгласен съм! Имат телевизори и ДВД-та в съпблекалните, нека им пускат преди големите мачове подобни клипове, има доста! Да се заеме някой от фенклуба, например гугутката и да придума Илиан. :roll:

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 15 юли 2012 18:59

Tommi написа:
zlatan написа:не знам за теб братле ,но аз целия настръхнах от този клип,ако има един тренер,който да пусне това чудо преди всеки мач ще бъде от голяма полза.

На кого да го пусне? На футболистите ли? По-добре да им обещаят допълнителни премии, отколкото да им пускат клипа. Това е реалността, за жалост...

Като знам за какви премии играха предните сезони, това още повече ме съмнява.Те повечето са толкова уядени, че ги мързи за пари и фланелката да си облекат.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юли 2012 19:05

томми,съгласен съм за парите,ама нека ти пуснат нещо такова-дори чужденец да си нема да издържиш.
Помня един филм Смело сърце-пусна го тренера на Шотландия преди мача с Англия.
Пелето е там Влади е там само те могат да насъскат останалите.
Айдеееееееееееееееееееее,САМО ЛЕВСКИ,САМО ЛЕВСКИ,САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН...................................

МАЛИИИИИ ПОЧНАХ С БИРИТЕ-ЧЕСТНО ГЛЕДАХ КЛИПА ЧЕТИРИ ПЪТИ-ЩЕРКАТА И ТЯ ВИКА С МЕН-ГОЛЯМ ФИЛМ СМЕ С НЕЯ
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юли 2012 19:08

Спрете един ден поне да мрънкате по футболистите-мама ти да е.а и форум.
Спрете само за един ден да плюете.
Кви хора сте вие бе нема ли малко радост за вас-не ме разстройвайте бе идва Европа айде малко надежда дайте на тези хора.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юли 2012 19:22

zlatan написа:томми,съгласен съм за парите,ама нека ти пуснат нещо такова-дори чужденец да си нема да издържиш.
Айдеееееееееееееееееееее,САМО ЛЕВСКИ,САМО ЛЕВСКИ,САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН...................................

МАЛИИИИИ ПОЧНАХ С БИРИТЕ-ЧЕСТНО ГЛЕДАХ КЛИПА ЧЕТИРИ ПЪТИ-ЩЕРКАТА И ТЯ ВИКА С МЕН-ГОЛЯМ ФИЛМ СМЕ С НЕЯ

Кой беше Пелето? А, да, този, който използва някаква клауза в договора си, за да избяга от Левски. А пък чужденците няма какво да ги коментираме. Един, който присъства в клипа и е изживял тези моменти на живо, категорично отказа да си намали заплатата и си тръгна. Тези хора биха се раздавали на терена, за да си вършат добре работата, а не от любов към отбора. Драгич, Жоазиньо и някои други са 1 на 100.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2012 19:26

Tommi написа:
zlatan написа:томми,съгласен съм за парите,ама нека ти пуснат нещо такова-дори чужденец да си нема да издържиш.

Кой беше Пелето? А, да, този, който използва някаква клауза в договора си, за да избяга от Левски. А пък чужденците няма какво да ги коментираме. Един, който присъства в клипа и е изживял тези моменти на живо, категорично отказа да си намали заплатата и си тръгна. Тези хора биха се раздавали на терена, за да си вършат добре работата, а не от любов към отбора. Драгич, Жоазиньо и някои други са 1 на 100.

И все пак,колкото и да са наемници,не им е безразлично дали ще играят пред пълни или празни трибуни! ;)

Върни се в “Левски”