Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 15 юли 2012 13:28

Централният нападател Тодор Чаворски се обвърза официално за три години с Левски. "Деветката" на юношите старша възраст прекара целия подготвителен лагер с Илиан Илиев, като беше първа алтернатива на Базел де Карвальо преди идването на Жоао Силва.

Младокът остави отлични впечатления в заниманията и в контролите, а отбеляза и гол за крайното 3:3 в проверката със Соленау. Интересното е, че във втората за деня контрола роденият през 1993 година футболист отново влезе като резерва на Силва и беше на крачка да се разпише и така да стане първият футболист на "сините" с два гола в два мача за един ден.

Ръководството е доволно от изявите му на двата лагера и е решило да му предложи тригодишен контракт. Чаворски дебютира в "А" група за Левски още през сезон 2010/11 под ръководството на Ясен Петров.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2012 13:28

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев се лиши от услугите на четирима от юношите, които бяха на двата подготвителни лагера в Правец и Линдабрун. Това са Тодор Гочев, Янко Ангелов, Никола Яначков и Ивелино Иванов. Четиримата тренираха близо месец, но явно специалистът е останал недоволен.

Илиев обяви след контролата със Соленау, че е разочарован от повечето млади и на този етап възможностите им не отговарят за Левски. 16-годишният Антонио Вутов, Тодор Чаворски, Любомир Илиев и Александър Любенов продължават да се готвят с първия тим.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 юли 2012 13:35

zlobul написа:Освен привличането на Илиан и Пелето , няма на какво да се зарадвам . Надявам се да отстраним сараево въпреки защитата , а за по нататък не ми се мисли . Като видях Одеса , кво направиха с Иванов , Старокин , Мюлдер и Пелето не искам изобщо да си представям какво може да стане , ако ни хванат някои други .

1. За мача с Черноморец Одеса не забравяйте кой беше треньор - заместникът на Илиян. Липсата на титулярния треньор си оказа влиянието - последните три години играхме без такъв.
2. Тея дето си ги изброил наистина имат огромен спад в играта си, но не забравяй кой им беше тренер, щото при други треньори стояха по друг начин на терена.
3. Според мен големият проблем на Левски ще бъде средната линия, докато Гаджев е там. От там ще дойдат огромните проблеми, както последните 3 години. Нито покрива зоната си, нито се включва успешно, в повечето случаи в атаките на отбора. Приносът му към отбора в офанзивен план е само 2-3 случайни гола с тупалка от далеч, а приносът му в дефанзивен план е налагане на модела - гледам мача отблизо с "Ф" на кръста или играе ролята на ветропоказател с ръкомахания и крясъци към съотборници.
4. Да не се забравя и, че имаме нов, много добър треньор, за разлика от предните години, който ще изправи отбора на крака. Първо като победи, а по-късно и с игра.
5. Включването на един играч в даден колектив зависи колкото от самия играч, толкова, че и повече от треньора. Илиян ги умее тези неща - справка с тима на Берое, в който от измислени футболисти сглоби боеспособен отбор, от който се страхуваха всички в "А" група. Накара тези футболисти да си повярват и да дадат най-доброто от себе си за отбора. Надявам се да успее с това и в Левски. Защото взетите през този трансферен прозорец футболисти може и да не са сред първите 800-1000 най-добри футболисти на стария континент и извън него, но не са лоши като качества и са малко по-добри от съответните по постове в БГ. Т.е. това предполага един добър треньор да извлече максимума от тях и да направи един боеспособен на средно европейско ниво отбор. Трябва да се вземе предвид и факта, че понякога един футболист по ред уважителни или неуважителни причини, може да не играе или да не е разкрил истинските си качества до един момент, след това при наличието на различни по своята същност катализатори - най-вече добър и можещ треньор, добро стечение на футболните фактори - добро здравословно състояние, напасване със съотборници, ако щете и чист късмет, да дръпне напред с формата и съответно с играта която показва. Примери за това бол...(като и за обратното де...ама според мен гаранция това да не стане е личността на Илиян).
И като последно, според мен, най-добрият трансфер тази година е Илиян и цялата ми надежда за нещо по-добро е в него. Дано го оставят да работи, както той си знае и да не му се месят в работата, че на тази локомотивска пасмина нещо им нямам вяра най-вече във възможностите и намеренията.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юли 2012 13:50

каквото ще да става. В четвъртък съм на мача. Пуснах си отпуск за 2 дни, на шефа казах, че да не ме търсят по никакви въпроси, щото ще си гледам Левски. Те си ме знаят, че има ли мач на великия син тим- да не ме закачат, щот става лошо ;) . Ще ходим два буса "маймуни" и ... те така...Очаквам победа и ще викам за нея от началото до края...
Бъдете и вие на стадиона!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 юли 2012 14:34

Аз също ще ида, с голямо нетърпение очаквам първия ни мач. Искам от играчите това, което винаги съм искал, а то е да се раздават до последно и да опитват да играят красиво. По-скоро ме интересува играта и раздаването, отколкото резултатите. Играем ли добре, те също ще дойдат. Нагледахме се и на "тактически" мачове, които трудно могат да се нарекат такива, а играта, която се играе, трудно може да се нарече футбол. Предпочитам красивата игра, все пак за това е измислен футболът, да доставя удоволствие на зрителите, а не разни измислени идоли да вземат заплатки и да харчат по златки...
Притеснявах се и приказвах бая за късата резервна скамейка, но сега се взеха играчи. В никакъв случай по-слаби от предишните. Говореше се за около 4 попълнения, ние взехме повече, а така и трябваше. За възможностите, с които разполагаме в момента, струва ми се, че се направи на 80 - 90% най-доброто, което можеше. Нямаше как да се очаква да се плащат много пари за играчи, както и някой известен играч да дойде. Всичко това е свързано с много средства и това е ясно. Единствено ме е яд, че не се взе нов централен защитник, но и това си има обяснение, Милиев и Диамунтен все още са в отбора. Ако на Милиев са му давали прекалено много шансове, то с Диамунтен работата не е такава и като че той може да даде повече от това, което е давал досега. Дори да не е сред титулярите, предполагам, че е сериозен и тренира, като в някои мачове може да помогне на отбора(при лоша форма на друг играч, евентуална контузия и т.н.). Също така, Калво можеше да бъде оставен, като ни беше един от най-добрите играчи през последния полусезон. Пишеше се тук, че имал два финта и какво ли още не, но това са глупости. За нашите стандарти беше идеален, дори с тези два финта, прилична скорост и подавания. През миналия сезон чакаше доста пъти да избухне на крилото, някой да му подаде точно, но уви. От 20 паса към него, 2 отиваха точно. Това обаче е друга тема... Като се замисля, дори махането на Калво го оправдавам, защото се взе Опоку. Ама не бил крило, бил еди какво си - глупости! Хората(визирам Илиан Илиев и помощниците му) не ги смятам за малоумни, предполагам и вие? Та, за махането на Калво и вземането на Опоку. Оправдавам го, защото Опоку има добра техника, дори е по-бърз от Калво, по-млад е и със сигурност взема по-малко пари. Тези фактори са решаващи и ги разбирам. Общо взето, доста футболисти дойдоха, а и ще дойдат през зимата още 2-3 човека. Полека лека се гради отбор, както казах, с тези възможности, които имаме в момента. Не може да се искат чудеса. На мен също ми се ще да ни купи руски милиардер, да налива милиони всяка година, да направим супер модерен стадион, както и в школата да вземат най-добрите момчета, без връзкарщини. Ще ми се, но няма. Сигурен съм, че Илиев ще залага главно на сплотеността и отборната игра, това е и най-правилно в нашия случай. На нас ни остава да проявим търпение. Това, което винаги правим и все нищо, но в конкретния момент трябва да го проявим. Трябва да се даде време и подкрепа на този отбор, а ако вече си проличи, че не се работи добре, най-лесно е да ги оплюем всичките. Това е за което призовавам. Да има търпение, поне в първите мачове на отбора, както и всеки, който може - да иде! Лично аз се чувствам така, сякаш не съм виждал близък човек от месеци и знам, че ще го видя в Четвъртък.. ;)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 юли 2012 14:36

Битката започва,подкрепяй Левски до край !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 15 юли 2012 15:48

Stanislav_Ivanov написа:Битката започва,подкрепяй Левски до край !

До 04:05 ми беше кеф. След това направо настръхнах :) Дано преживеем още много подобни моменти и на Томето да му се налага да вика още много по този начин :)
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 16:01

Е как да не настръхнеш !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2012 16:03

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които бяха смятани за едни от големите таланти в синята школа, но преди няколко дни избягаха от "Герена", се озоваха в Полша.

Оказа се, че те са на проби във втородивизионния Погон (Шчечин). Двамата взеха участие във вчерашната проверка на тима срещу Краковия, завършила 0:0. Борислав и Радослав започнаха като титуляри, а за Погон игра и бившият футболист на ЦСКА Румен Трифонов.

Официалният сайт на Погон пък информира феновете на тима, че има трима футболисти на проби, а в статистиката от мача ги е отбелязала като тестван 1,2 и 3 - без да им спомене имената.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2012 16:06

ralka_levskarka написа:

Е как да не настръхнеш !

+1914
Само Левски!

Върни се в “Левски”