Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Serafim » 18 юни 2019 09:13

modor написа:
Ozzimozzi написа:То и за черногорчето май е журналистически трансфер, за сега. Иначе гледам са го писали национален вратар, а е с три приятелски и три официални мача, при положение че е дебютирал през 2015г.

Е то за повече кликове е всичко. Много са ми любими заглавия от рода на :arrow: "Играл с Меси подписа с Левски". А той горкия му подавал топката :lol:

Отбора на Ганчев като взе Джеферсон писаха "тренирал с националния отбор на Бразилия подписва с ...."

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 09:16

Като гледам статистиката на гърка (колкото мача, толкова картони), Тиам изглежда като палавник пред него. :) Нямам високи очаквания към него, но знае ли човек, може и да ме опровергае.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 09:22

Ozzimozzi написа:
noo написа:
Ozzimozzi написа:А това за италианското вратарче някакъв финт ли беше? :o
Поредната журналистическа дъвка.

То и за черногорчето май е журналистически трансфер, за сега. Иначе гледам са го писали национален вратар, а е с три приятелски и три официални мача, при положение че е дебютирал през 2015г.

Ми нашите медии го трансферираха в "Левски" по една единствена причина - понеже се разделил с досегашния си клуб. :lol:

Сякаш само при нас може да дойде. :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юни 2019 09:22

На всички е ясно, че все още е рано да се правят изводи за качествата и възможностите на новите играчи. Но когато Хубчев и Колев са казали, че ще взимат качествени играчи, които да вдигнат нивото на отбора, а ти водят играч от 14-ят в Гърция, който на почти всеки шест месеца си сменя отбора, някак нещата с качеството не се връзват... Момчето така или иначе ще получи шанс и ще видим дали опасенията за ново менте са били основателни. За мен обаче този трансфер е по-скоро за запълване на дупката в защитата докато се върне в игра Холмар.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 18 юни 2019 09:25

За сетен път се убеждавам че повечето от феновете са като кибиците при таблата имат право на две обаждания и три местения! Няма угодия!Защо този, а не онзи?
Снощи имаше едно много интересно интервю по Канал 3 със един от героите на САЩ94/Александров/.
Той каза нещо много важно относно привличането на чужденци? Ако запиташ 10чужденци желаете ли да играете в България - 8 от тях ще отговорят НЕ ........Останалите двама и те ще имат по-специални изисквания. За това каза той нашият шанс е в това да се търсят млади неутвърдени като имена футболисти, които да използват Левски като трамплин за по - квалитетно първенство и по този начин ще бъдат от полза както за клубът така и за себе си !!!!!
За тази цел обаче е нужно селекционо звено което да има "банка" с база данни и то за доста футболисти.Така както е и при ТОП - отборите!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юни 2019 09:27

Не се притеснявайте за селекцията, Хубчев обеща 5-6 качествени футболисти от започнали първенства. Само не знам тия към качествените ли да ги броим или да чакаме други? :?:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 09:29

Цитирам: "Левски договори първото си лятно попълнение, съобщава "Тема Спорт". Това е 31-годишният вратар на националния отбор на Черна гора Милан Миятович.

Стражът вече е напуснал лагера на досегашния си тим Будучност, за да пътува за София."

Колев бе пределно ясен:

"Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юни 2019 09:30

ЕМИЛ написа:
groti написа:Вие кой българин бихте вземи. Ама с нашия бюджет и тънкообидност (щото не може да е чорбар и от литекс)

В Локо Пд , Славия , Етър има доста качествени момчета българи .

Един Митко Илиев ще е съвсем прилична алтернатива на Костов .

Ако мечтата ни е нападател, който вкарва веднъж на 9 мача.. Нямам нищо против момчето. Може да се окаже втори Костов, но си спомни как беше приет Слави. По същия начин ще бъде приет и Митко - "е с тия ли ще правим отбор. По добре юнУши .. мрън, мрън, мрън" Истината е, че каквото и да вземат няма да ни хареса, защото ще е за малко или без пари.
110 години любов!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 09:33

realno написа:Не се притеснявайте за селекцията, Хубчев обеща 5-6 качествени футболисти от започнали първенства. Само не знам тия към качествените ли да ги броим или да чакаме други? :?:

Хубчев: "Селекцията е отворен процес. Това ръководство ми каза как вижда отбора. Аз го приех напълно. Според мен трябва да има 5-6, ако са трима-четирима пак ще е добре, много класни чужденци - с поведение в личния живот, храна, отношение, поведение на обществени места. Ако успеем да намерим такива хора, около тях трябва да вкараме юноши."

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юни 2019 09:40

Ебати мрънкането, ебати чудото. Защо няма юноши, защо има юноши, защо няма български играчи, а за какво са ни български играчи като са толкова слаби, защо сме пред фалит, е за какво са ни свободни агенти, искаме скъпоплатени футболисти?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Вие знаете ли какво искате, или не?! Всеки следващ въпрос противоречи на предходния. Очевидно, за това имаме пари, това взимаме. Ако вие имате повече, станете спонсори на клуба и осигурявайте.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”