Герена става чисто футболен до две години

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Герена става чисто футболен до две години

Мнениеот kireto2 » 14 мар 2012 17:42

BadBoy написа:Цената на един стадион е определят дизайна и материалите + работната ръка, така че всичко е относително.
Трибуни и изпълнение ала Ловеч и 40К седалки ще затворят в малка сума.
В Ловеч ремонтът им излезна (така писаха из медиите) около 3 милиона лева за има няма 7К седалки.

Аз не знам колко ще струва, но знам ,че Иво Тонев каза ,че на 10 март ще каже подробности ! Вече сме 14 март а нищо не се споменава!

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 18 мар 2012 19:36

А дано!Дано повече отбори започнат да си правят стадионите :) Проекти видяхме много,но действия малко...гледам и ние сме почнали нещо под Аязмото,но ще видим до къде ще стигнем :mrgreen: :)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 19 мар 2012 17:17

Обещаха: Левски с най-модерната база в България

В края на месец септември 2012 година Левски ще разполага с най-модерната база в България. Това обеща изпълнителният директор на сините Иво Тонев, който обяви, че до тогава първият отбор и ДЮШ ще имат на разположение пет терена - три с естествена трева и два с изкуствена, а школата ще разполага и с чисто нови съблекални.

"След края на първенството през месец май започваме изграждането на нови терени, които ще са готови до септември. След това мисля, че Левски ще има една от най-добрите бази в България. Ще направим изкуствено игрище с маломерни размери на мястото на бутнатата автомивка. Ще подменим настилката на сегашния изкуствен терен. На мястото на балона ще направим нов терен и ще подменим тревното покритие на клетката. Ще изградим нови съблекални за школата", обеща Тонев.

Ако това бъде изпълнено Левски ще се радва на пет чисто нови терена, с което нито един друг български клуб не може да се похвали.

Тонев говори и за намеренията си относно стадион "Георги Аспарухов". Знаете, че не искам да се правят ремонти на парче. Скоро ще обявим официално какво ще предприемем, но моето желание е да бутаме сектор по сектор и да изградим нов стадион", каза синият бос.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 мар 2012 18:55

Винаги ми е звучало смешно като кажат, еди кое си ще стане най-доброто или никой няма еди какво си без значение за кой отбор става дума.
Дано това което Тонев споделя да бъде реализирано, тъй като това е много важно за развитието на един клуб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 мар 2012 22:56

Dust написа:Винаги ми е звучало смешно като кажат, еди кое си ще стане най-доброто или никой няма еди какво си без значение за кой отбор става дума.
Дано това което Тонев споделя да бъде реализирано, тъй като това е много важно за развитието на един клуб.

Да, ама в Левски новите са се захванали!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 20 мар 2012 10:18

Dust написа:Винаги ми е звучало смешно като кажат, еди кое си ще стане най-доброто или никой няма еди какво си без значение за кой отбор става дума.

Прав си. ще имаме най- добрата база, а стадионът до нея??? Какво за него? Когато и него го направят наистина добър, тогава могат да се похвалят. Иначе наистина 10.03 отдавна мина, но нека не задълбаваме. По- добре да се покаже един реален и постижим проект за нов стадион, ако искат да буат сектор по сектор, ако искат да бутат два по два и да строят, каквото и да е. Само да е реално!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 20 мар 2012 21:13

Иво Тонев каза, че скоро ще се разясни всичко по стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 мар 2012 21:33

Синьо сърце написа:

Да, ама в Левски новите са се захванали!

За сега само на думи и пресконференции, чакаме делата които 100% ще ги има, но да видим кога.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 мар 2012 22:14

Levski4Ever написа:Иво Тонев каза, че скоро ще се разясни всичко по стадиона.

Дано е скоро! Базата е най-важното нещо за развитието на един клуб! Чакаме с надежда и нетърпение!

Върни се в “Левски”