Пламен Илиев - Фен Тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Lochsof
Контакти:

Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот Lochsof » 07 апр 2012 10:52

stoyankd написа:
morqche написа:
stoyankd написа:Пламен Илиев никога няма да стане голям вратар, няма да се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(височина 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетния, най-респектиращия свои и противници, най-опитния. Не мисля, че това е Пламен.

Илко Пиргов е страшно нисък, ама е един от най-добрите вратари за мене в А група, след Мболи.

Имах предвид по-сериозна кариера от тази на Пиргов(без да се обиждат неговите фенове). Тук става въпрос как би изглеждал Пламен срещу нападатели като Марио Гомес например. Сега повечето сериозни отбори притежават нападатели с подобни габарити.

Някой беше казал, че няма спасена дуспа, а само пропуснати такива, та незнам това какво мерило е, но вратаря си е супер и с перспектива...
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 апр 2012 10:52

blue avalanche написа:Шей Гивън(АВ)-183см
Марк Бън(Блн)--183см
П.Рейна----------185см
Хенеси(Улв)-----183см
Кудичини(Тот)--185см
Ворм(Суонси)----183см
Гиганти!!!!Още?

Прилкючвам спора:
Джанлуйджи Буфон-191см.,Петър Чех-196см.,Фернандо Муслера-190см.
Мануел Нойер-193см.,Чарлз Джо Харт-196см.,Давид Де Хея-192см.,Уго Лорис-187см.,Хосе Мануел Рейна-188см.,Кристиан Абиати-190см.,Жулио Сезар-186см.,Еурелио да Силва Гомес-191см.Мартен Стекелнбург-196см., Ервин Ван дер Сар-197см., Шей Гивън-185см.
Това са 14 от 20 най-добри според ФИФА за 2011г. Първи е Икер,втори Нойер, трети Валдес. Другите- Хусто Вийяр (Естудиантес Ла Плата),Мохамед Ахмед (Ал Сад Доха), Кристиан Ерера (Универсидад де Чили) не ги познавам.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 07 апр 2012 11:15

Добре, 3-4 см височина толкова ли пречат? Мускули може да натрупа, не разбирам защо толкова спорите. Вместо да се радвате, че имаме млад и перспективен вратар. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 апр 2012 13:10

Добре де, и как го виждате да казва на Кмета какво да прави и да му се кара, ако не изпълнява?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 апр 2012 13:48

Доста странно решение. Предвид, той не може със защитата да се прави, камо ли с целия отбор.
На този етап нито има достатъчно опит, нито лидерски качества.
Тонев като е решил да прави мръсно на Гаджев да я беше дал на Райков, тогава повече щеше да го засегне.
Ако Ясен Петров смята да пуска Цветков като титуляр, то това би бил най-правилният избор.
...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2012 14:42

Просто не мога да повярвам каква поредна тъпотия се случва. Как ще направиш 20 годишен младеж капитан, само и само да натриеш носа на двама-трима. Та нали сега всички ще се обединят не да играят футбол заедно, а задружно да му подливат вода :shock:
Освен това, не можаха ли да се сетят че сега цялата журналистическа гилдия ще бъде поведена от ГА и ще зареди такива лайномети, че горкото момче не само няма да издържи, ами и шофьорът на рейса ще има по-висок морал след това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2012 15:22

Foreigner написа:Доста странно решение. Предвид, той не може със защитата да се прави, камо ли с целия отбор.
На този етап нито има достатъчно опит, нито лидерски качества.
Тонев като е решил да прави мръсно на Гаджев да я беше дал на Райков, тогава повече щеше да го засегне.
Ако Ясен Петров смята да пуска Цветков като титуляр, то това би бил най-правилният избор.

Гаджев "справя" ли се с целия отбор?Или Йовов,може би?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2012 15:24

TristaNNN написа:Просто не мога да повярвам каква поредна тъпотия се случва. Как ще направиш 20 годишен младеж капитан, само и само да натриеш носа на двама-трима. Та нали сега всички ще се обединят не да играят футбол заедно, а задружно да му подливат вода :shock:
Освен това, не можаха ли да се сетят че сега цялата журналистическа гилдия ще бъде поведена от ГА и ще зареди такива лайномети, че горкото момче не само няма да издържи, ами и шофьорът на рейса ще има по-висок морал след това.

Кои са тези "всички",дето ще му "подливат вода"?Защо Пинто,Рамос,Мюлдер,Жуниор,Калво и Старокин,например,ще подливат вода на Пламен?Всъщност,какво значение има кой е капитан?Да не би да им раздава наряди?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2012 15:44

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Просто не мога да повярвам каква поредна тъпотия се случва. Как ще направиш 20 годишен младеж капитан, само и само да натриеш носа на двама-трима. Та нали сега всички ще се обединят не да играят футбол заедно, а задружно да му подливат вода :shock:

Кои са тези "всички",дето ще му "подливат вода"?Защо Пинто,Рамос,Мюлдер,Жуниор,Калво и Старокин,например,ще подливат вода на Пламен?Всъщност,какво значение има кой е капитан?Да не би да им раздава наряди?

Има значение на колко години е капитанът, не защото ще раздава наряди - това става в казармата. Във футбола е малко по-различно. Капитанът винаги е на мушката, а в България само това чакат ГА и компания: някое младо момче, което да провокират и което не е достатъчно зряло, за да отбива атаките на подлеците. Не казвам нищо лощо за Илиев, просто на този етап това решение не е добро за него. Виждам че ги разбираш нещата, я ми кажи тогава как ще се гледат Илиев и Гаджев или Йовов в съблекалнята след тази промяна :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2012 15:52

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:

Има значение на колко години е капитанът, не защото ще раздава наряди - това става в казармата. Във футбола е малко по-различно. Капитанът винаги е на мушката, а в България само това чакат ГА и компания: някое младо момче, което да провокират и което не е достатъчно зряло, за да отбива атаките на подлеците. Не казвам нищо лощо за Илиев, просто на този етап това решение не е добро за него. Виждам че ги разбираш нещата, я ми кажи тогава как ще се гледат Илиев и Гаджев или Йовов в съблекалнята след тази промяна :roll:

1.Йовов изобщо няма място в съблекалнята,ако питаш мен!
2.Като гледам "зрелия" Гаджев как отбиваше атаките...
"Още малко ще ме изтърпят..."

Върни се в “Левски”