Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Калмар (Швеция) - Дачия (Молдова)

Мнениеот PFCB » 16 юли 2010 15:53

Молдовците са по-добрият вариант, но трудно ще елиминират Калмар.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Калмар (Швеция) - Дачия (Молдова)

Мнениеот rhaegar » 16 юли 2010 15:54

Чудесни визитки, но нямаше нужда от нова тема. Сливам с тази за жребия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Левски срещу Калмар или Дачия

Мнениеот Martines » 16 юли 2010 15:55

rhaegar написа:
smoke2 написа:Абе не е като да ги гледаш на живо, ама все пак изглеждат респектиращо:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kalmar_FF

От всичко, най-хубаво е, че са в червено.

[offtopic]Само на мен ли емблемата им прилича на прашки?[/offtopic]

по скоро са бикини,като играем с тях Гаррата просто ще ги отмести на "ебем страна" и ще ги клати бавно и продължително.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Мнениеот LaRgO » 16 юли 2010 15:57

Точно Калмар не исках да ни се пада

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 юли 2010 16:03

А бе някои хора бързо забравят какви проблеми е имал Левски със скандинавските отбори (а и не само скандинавски). Заблудата от вчерашния мач е явно много голяма при някои. Пожелавам на сините да отстранят съперника си, но не си мислете, че това ще стане лесно. Прикази от сорта "ако от тия се притесняваме къде сме тръгнали" сме ги слушали много пъти вече. Как не разбрахте вече, че българските отбори не могат да са фаворити такива мачове, срещу отбори от нашата черга. Аз очаквам много трудности за ЦСКА срещу Цибалия (ако продължат), но забравете, че на Левски ще е по-лесно срещу шведите. Били 4-ти в Швеция и вече не били никакъв отбор, е Левски пък завърши трети в България. Това какво общо има с представянето на отборите в евротурнирите - общо взето нищо!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 юли 2010 16:05

smoke2 написа:Абе не е като да ги гледаш на живо, ама все пак изглеждат респектиращо:

:lol:

Хайде малко по-ведро да погледнем на нещата !
Все пак Левски си е Левски ! ;)
На мен пък това на емблемата на Калмар ми прилича на дамски прашки погледнати отпред ! :lol: :lol: :lol:
На всичко отгоре са и червени ! ;) :lol:
Ако Левски играят като снощи, ще им скъсаме прашките на Калмарите ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2010 16:05

Само на мен ли, жребият ми се струва идеален ?
"Октоподите" ( Калмар ) ... очевидно са - класа - две под формата си от миналата година ! ?
Иначе, защо ще се мъчат с тия молдовци .... които по мое наблюдение, едвали са нещо повече от Дъндолк ? !
Няма да са лесни мачовете срещу шведите ( смятам, че ще играем с тях, щото ми се струва, че ще излъжат "автомобилите" ) ... но, едвали ще се препънем в тях !
Левски - продължава !
Това ми е прогнозата ..... независимо срещу кой от двата тима ще играем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 16 юли 2010 16:09

phoenix написа:
Пепо написа:
phoenix написа:Хора, извинявам се, но ми се струва, че адски много надценявате този отбор. Може би е заради държавата, която представят. Но според мен ако повторим играта от снощи няма да имаме проблем да им напълним кошницата.

Айде да не се заблуждаваме! Снощи защитата ни не игра под напрежение, струва ми се, че играем ли под натиск ще има пак глупави грешки. В нападение ми харесаха, но да не забравяме и срещу кого играхме! Едва ли ще имаме такива възможности срещу шведите или молдовците. Надявам се проблемите в дефанзивен план да се изчистят в следващите две седмици и да излезем по-сработени като отбор.

Не, по никакъв начин не се заблуждавам. Това, че съперника ни снощи не е мерило ми е пределно ясно, но ми хареса, че имаше идеи, имаше настроение. И за разлика от сигурно над 80% от момчетата тук, които само са чували за Калмар, то аз скандинавските първенства ги гледам редовно. Няма нищо страшно в жребия. Пак повтарям, че Аалезунд беше много по-добър вариант.

Не, не искам да кажа, че жребият е страшен! По-скоро да сме малко по-умерени, защото защитата ни не е сработена и както се очертава за тези мачове ще е с още един нов - Мюлдер. Надявам се, че Ясен ги е видял... Всъщност той си каза, че ги е видял проблемите в защита. Та надявам се Мюлдер да е готов за реванша, за да се обиграва защитата във варианта, в който ще е за мачовете с шведите/молдовците. Иначе в атака ми харесаха много. И целия отбор заради себераздаването и желанието за игра. Нещо, което много инцидентно съм виждал през последните две години. Просто го имаше онзи дух за победата и игра до последната секунда. След четвъртия гол си мислех, че ще намалят оборотите и мача ще се доиграва в центъра, но ме опровергаха и затова целия стадион скандираше. Пак повтарям:
Пепо написа:Не знам дали ще ги спукаме от бой, ама влезем ли сериозно в мача, концентрирано и без подценяване, няма да имаме проблеми. Подценим ли ги и на един процент... Ще ядем попарата на Тампере.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 юли 2010 16:10

marmi52 написа:

:lol:

Хайде малко по-ведро да погледнем на нещата !
Все пак Левски си е Левски ! ;)
На мен пък това на емблемата на Калмар ми прилича на дамски прашки погледнати отпред ! :lol: :lol: :lol:
На всичко отгоре са и червени ! ;) :lol:
Ако Левски играят като снощи, ще им скъсаме прашките на Калмарите ! ;)

Те Левски може и да играят, като снощи, ама надали шведите ще играят като Дъндолк... Както и да е, явно някои хора никога няма да си научат урока.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2010 16:11

mistreated написа:А бе някои хора бързо забравят какви проблеми е имал Левски със скандинавските отбори

Какви, по особени проблеми е имал Левски срещу скандинавци ?
Отстранявали са ни - Копенхаген и Тампере ...... но Левски от своя страна е остранявал:
Юргорден, Брьондби и Бран.
Така, че какви проблеми ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”