До всички потребители от форум"Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: До всички потребители от форум"Левски"
Нещо не ми е ясно. ЦСКА означава "Централен спортен клуб на армията", нали така? Армията трябва да защитава националната сигурност и териториалната цялост на страната и за нейната издръжка всички плащаме данъци. Ако ЦСКА е клуб на армията, то не съм съгласен армията да има такъв отбор и той да бъде издържан с моите данъци. Ако обаче сега ЦСКА няма нищо общо с армията, то аз не съм съгласен този отбор да носи името на славната българска армия. Още повече отбор с червена комунистическа петолъчка на герба си. Българсаката армия отдавна вече не е червена.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
ДокладвайОтговори с цитатRe: До всички потребители от форум"Левски"
от THE G.A.M.E на 14 Юли 2010 11:00
"Червените" фенове, донякъде успяха успешно да подменят темата.
Да я вкарат в друг коловоз ....
Тук не се обсъжда създаването на Футболен Клуб Левски ( най големият Футболен Клуб в България, си е създаден по всички нормални правила .... тоест, не е убит никого ... и не е закрит никой отбор, за да го има Левски ) .... въпроса е :
Относно криминалното създаване на ЦСКА !
Доказателства за това, има бол ..... и > НЕвиждането им .... граничи с идиотията !
Признат грях - не е грях !
ЦСКА никога няма да се доближи до еквивалентите си в другите страни, защото просто отричат очевадното .... и немогат .... или НЕискат да си признаят миналите грешки
( и престъпления ) !
Всяка дума има нужда от доказване,иначе се превръща в лъжа,а тоя който я е казал,в лъжец!Да започнем пореда на твоя пост:
1.Създаването на ЦСКА и Левски.
Приказваш за някакво криминално създаване на ЦСКА!Ние,за разлика от вас,имаме протокол от датата на създаването ни и събитието е отразено в тогавашната преса.Вашия учередителен протокол е от 1919 година,като чак години след това,по спомените на Боркиша е приета дата от 1914 година като рождена дата на Левски!!!Сам можеш да прецениш кое тук е криминално

2.Отричаш факта,че заради Левски е закриван отбор!Пак опашата лъжа!Без да се замислям ще спомена имената на два клуба.Пощенски клуб Княз Кирил,който закрихте,за да станете първия държавен отбор и милиционерския отбор на Спартак!
Едно твое изречение,изпълнено с куп правописни грешки и две опашати лъжи,придружени с доста манипулации!Дерзай мойто момче,но не се бори повече за званието ЛЪЖЕЦ!Заслужи си го!
Ако искаш да се приближиш до криминалната страна на футболната ни история,можеш да потърсиш документи и да разучиш на какво основание и на базата на кой закон получихте собствеността на Герена!Ето това се нарича криминално деяние!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Точно така ..... наречи ме лъжец, защото твърдя, че за създаването на ЦСКА, са унищожени няколко клуба ..... и играчи !
Наречи ме лъжец, че мало - и голямо знае, как "Червените" са си присвоили история .... и успехи на други клубове - по стари от тях ...
Наречи ме лъжец .... защото ЦСКА са създадени, от един - ДОКАЗАНО престъпен режим !
В по преден поуст бях написал :
Че, не е толкова важно, кой те е създал ( ако е бил от лошите на деня ) .... то важното е, след години .... да не се държиш, като създателя си !
Болшинството фенове на ЦСКА .... не са мръднали и с милиметър от комунистическото мислене на създателите си ! ! !
Това е моето мнение по въпроса ....
Наречи ме лъжец, че мало - и голямо знае, как "Червените" са си присвоили история .... и успехи на други клубове - по стари от тях ...

Наречи ме лъжец .... защото ЦСКА са създадени, от един - ДОКАЗАНО престъпен режим !
Че, не е толкова важно, кой те е създал ( ако е бил от лошите на деня ) .... то важното е, след години .... да не се държиш, като създателя си !
Болшинството фенове на ЦСКА .... не са мръднали и с милиметър от комунистическото мислене на създателите си ! ! !
THE G.A.M.E на 14 Юли 2010 12:47
Точно така ..... наречи ме лъжец, защото твърдя, че за създаването на ЦСКА, са унищожени няколко клуба ..... и играчи !
Точно така.Нарекох те лъжец,защото изрече един куп лъжи,без да докажеш нито една от тях.По лошото е,че продължавашш в тоя дух.Къде е указа за създаване на ЦСКА от тоя престъпен режим?Къде е учередителния протокол на Левски от 1914 година?Ние не сме си присвоили нито един успех на друг отбор,но вие броите криминалната ви титла от 1953 година!Къде е Пощенския клуб?Къде е футболния клуб на Спартак?В тоя ред на мисли мога да продължа три дена,но не намирам смисъл да се боря с вятърни мелници.Оставете отбора ни на мира и си гледайте своя!Сега можеш да ме докладваш на модераторите за обида!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Леле майко ....... какви доказателства искаш ти ? ...
Дай по сериозно ....
В напъните си, да изкарате Футболен Клуб Левски - злото на българският футбол .... отивате в крайности, от които няма връщане !
Приемете най после, че в създаването на ЦСКА има нещо гнило .... и дълбоко нередно
и продължете напред !
Станалото - станало ! ! !
Не сте виновни вие феновете ...... но, недейте и да си избивате комплексите на гърба на Левски ! ! !
Толкова ли е трудно ?
С какво сте по специални от ЦСКА Москва например ? ? ?
Или с другите подобни на вам отбори .....
Хората си признаха ...... само тук в България, някои се правят на интересни ....
Е, не сте интересни !

Дай по сериозно ....
В напъните си, да изкарате Футболен Клуб Левски - злото на българският футбол .... отивате в крайности, от които няма връщане !
Приемете най после, че в създаването на ЦСКА има нещо гнило .... и дълбоко нередно
и продължете напред !
Станалото - станало ! ! !
Не сте виновни вие феновете ...... но, недейте и да си избивате комплексите на гърба на Левски ! ! !
Толкова ли е трудно ?
С какво сте по специални от ЦСКА Москва например ? ? ?
Или с другите подобни на вам отбори .....
Хората си признаха ...... само тук в България, някои се правят на интересни ....
Е, не сте интересни !
Old_death написа:Точно така.Нарекох те лъжец,защото изрече един куп лъжи,без да докажеш нито една от тях.По лошото е,че продължавашш в тоя дух.Къде е указа за създаване на ЦСКА от тоя престъпен режим?Къде е учередителния протокол на Левски от 1914 година?Ние не сме си присвоили нито един успех на друг отбор,но вие броите криминалната ви титла от 1953 година!Къде е Пощенския клуб?Къде е футболния клуб на Спартак?В тоя ред на мисли мога да продължа три дена,но не намирам смисъл да се боря с вятърни мелници.Оставете отбора ни на мира и си гледайте своя!Сега можеш да ме докладваш на модераторите за обида!
Koлко пъти трябва да ви го показваме

[offtopic]

honda написа:Ръководител като Ив.Карадочев
Този не е в списъка на президентите/председателите на "Левски".
Никола Крушовенски обаче е председател на клуба, същия комунист Крушовенски е ръководител в "Левски" още от 1939г.
Същия е осъден за комунистическа дейност!
Комунизма е ръководи вашия клуб от 1937г.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
-
Снайпер написа:Комунизма е ръководи вашия клуб от 1937г.
Съжеляваме ..... не ти вярваме ! ...

niki87 написа:Koлко пъти трябва да ви го показваме
какво показваш? явно сам не знаеш какво показваш

ТОВА НЕ Е УЧЕРЕДИТЕЛНИЯ ПРОТОКОЛ.Това е постфактум , още в онези години фалшифицирате данните си.
Съжеляваме ..... не ти вярваме !
Това си твоя работа, има го написано и то от левскари, черно на бяло.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
Снайпер написа:niki87 написа:Koлко пъти трябва да ви го показваме
какво показваш? явно сам не знаеш какво показваш![]()
ТОВА НЕ Е УЧЕРЕДИТЕЛНИЯ ПРОТОКОЛ.Това е постфактум , още в онези години фалшифицирате данните си
Ясно

Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже...