efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот mikata » 08 ное 2025 17:58

Сега по време на паузата Веласкес ще го разкъсат от всякъде.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 08 ное 2025 18:00

mikata написа:Сега по време на паузата Веласкес ще го разкъсат от всякъде.

Ми малко да го приземят, че и той май се възгордя

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 08 ное 2025 18:04

И къде всъщност е рикошета при гола, защото за мен топката рикошира в рамото на Вуцов и никъде другаде. Вратар вместо с ръце, се опитва да избие топката с гърди. Този удар е абсолютно спасяем, поне 90% от вратарите я хващат тази топка. За мен Вуцов си остава спорен играч. Подходящ точно за схемите на Насо. Загубите на Левски от Латекс са все след вратарски грешки. Колко мача провалиха младите ни вратари?!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 ное 2025 18:09

Веласкес тоя мач искаше да го вземе само с пожелания и свободни съчинения. Търдин от началото на сезона е бетон, но го оставяш резерва и то срещу противник, дето и на децата е ясно, че ще излязат да играят борба. За сметка на това пускаш Бурас, щото е във форма, пускаш Костадинов, щото е биткаджия и Асен Митков да връзва играта. Ама Асен зад нападателя не става, Костадинов е такъв биткаджия, че в 60-та минута му падна пердето и беше за гонене. Тоя мач трябваше да започне с Бурас, Търдин и Сула. От Кандем нямахме нужда, защото те нямаха бекове и крила, по един човек на крилото.
Гола е 50% вратарски, щото топката дори удари Вуцов. Единственото му извинение е, че удара бе изключително силен и времето за реакция бе минимално. Също така -Ето'о стреля от всяка една ситуация. Вярно, в повечето случаи страшно неточно (както по-рано, когато прати топката в тъч), но е упорит. И днес му върза. Но като цяло не ми се стори някой да го е отбелязал това и да бъде затаварян и блокиран във всеки един момент, когато е с топката, само и само да не стреля.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 08 ное 2025 18:16

Насо е щастлив, а и дъщерите му с конски физиономии, също. Направиха си пластични операции, но конското не е съвсем изчезнало.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 08 ное 2025 18:19

Halo написа:Насо е щастлив, а и дъщерите му с конски физиономии, също. Направиха си пластични операции, но конското не е съвсем изчезнало.

Интелекта блика от теб, като красноармеец!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 ное 2025 18:35

Не знам защо се коментират отделните играчи, вместо цялостната тактика на отбора. Левски цял мач нямаше пробиви по крилата с изключение на тези на Сангаре. Отбора има едно положение в пета минута и не се правят никакви смени, което показа само , че треньора е доволен от начина на игра. А начина на игра е - отпред 0:0, отзад квото стане. Сменят се трима след гола на Тирето, като сред тях няма нападател. Пуска се бек, дефанзивен и атакуващ халф, като смените са равностойни. Т.е. стремящи се да запазят статуквото.
Хулио за пореден път се доказва , че е среден треньор за среден отбор. В такива мачове като срещу Лц и Локо Пловдив не показа топки, а клати и днес срещу жалък селски отбор излиза все едно играе срещу Брага. Предния мач, който направихме 2:2, не го направи Веласкес а футболистите. И тогава ако си спомняте след втория ни гол Хулио изглеждаше много изненадан и един такъв опулен, все едно си казва - ебаси какъв отбор водя аз.
Не ме е толкова яд за загубата по принцип, а начина по който загубихме и от отбора от който загубихме. Няма оправдание за такава игра.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 ное 2025 18:37

Halo написа:И къде всъщност е рикошета при гола, защото за мен топката рикошира в рамото на Вуцов и никъде другаде. Вратар вместо с ръце, се опитва да избие топката с гърди. Този удар е абсолютно спасяем, поне 90% от вратарите я хващат тази топка. За мен Вуцов си остава спорен играч. Подходящ точно за схемите на Насо. Загубите на Левски от Латекс са все след вратарски грешки. Колко мача провалиха младите ни вратари?!

Не съм гледал мача, но за литъл Урсула тези неща ви ги говоря ит дей уан. Както и за кашкавалчо преди него. Това е положението - когато има кАсмет, всичко е точно, когато няма, ми няма (или има тото - подчертавам, че не съм гледал мача, но ореди него нямаше видими уговорки, като при предишния ни мач с Ловеч).

А за мача като мач също съм говорил хиляди пъти - припоците в синьо по трибуните на този мач с нишо не се различават от Гей колежките им. Жалко, но очаквано. Все пак нищо фатално не е станало, но от сбирщайн да очакваш нешо, е трудно за разбиране и излишно като еуфория. Дано ме опровергаят напролет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 08 ное 2025 18:46

SANSIRO7 написа:
Halo написа:Насо е щастлив, а и дъщерите му с конски физиономии, също. Направиха си пластични операции, но конското не е съвсем изчезнало.

Интелекта блика от теб, като красноармеец!!!

Да не си минал и ти през разкрасителни процедури? Като си кон, няма да станеш пегас.

Лошото е, че Левски днес не излезе за победа. Ръководството е основния виновник за това. Играчите също са си слабаци, но поне да бяха пробвали шутове в края, а не просто да доизбутат мача.
Последна промяна от Halo на 08 ное 2025 18:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 ное 2025 18:48

Можеше да изкара Майкон на крилото като видя,че чорбара няма да играе.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”