efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот tmanolov » 04 окт 2025 23:15

futbolqga написа:
tmanolov написа:Късметът на Хулио вече задмина като малка гара този на колЮ, което е перфектно. Големите въпроси са два - кога ще свърши и дали този късмет е заради 15 години невървеж или ще ни се отнема нешо по-нататък? Нещо като Слот миналата година - дано му връзва още дълго време

Човек, опитвам се да ти разбера гледната точка, но не успявам. Кое днес беше късмет? Имаме 33 удара, 11 от които точни. За мен всичко под 3 гола в този мач щеше да е луд карък. Вярно, нямаме кадърен голаджия, но тотално доминирахме и заслужавахме да победим и по-убедително, според мен.

С Мъри също имахме такива мачове (11 ли там, колкото ги броим) и не се случваше, въпреки смазващото превъзходство, та даже и падахме. Т.е вариантите сега са 3:
- кАсмет
- Хулио е невероятен тактик и ман сити ще го вземат за заместник на пеп
- г.з. е решил да спре за малко с тотото

Иначе всички искаме Левски да е първи и тази победа е важна, но спокойно можехме и да го загубим този мач, въпреки всичките ни удари към вратата, ако литъл Урсула бе беше хванал второто им положение (от обшо 2). Това е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 окт 2025 23:16

vvessel написа:Ами аз съм го написал. Веласкес е виновен,че още 60-та минута трябваше да вкара и Рупанов и тогава двама чисти нападатели е по-трудно да се опазят в наказателното, особено като се има предвид добрата игра на Рупанов с глава.
Сираков е виновен, че не взе друг нападател. Почти всички отбори си намериха, Левски не можа. Да не давам сега примери от много по-слаби отбори с голаджии. Даже Берое си има такъв и ни беше пред очите цялата минала година. Едва ли е толкова скъп колкото Кошмара, който до сега се представя кошмарно в кочината.

До някъде съм съгласен. Ама има разлика, когато някой напдател вкара гол с отбор средняк, който основно играе на контри и хване защитата в крачка, и когато същия отиде в Левски, където се очаква да играеш срещу сгъстена защита.
Аз съм сигурен, че е бил търсен нападател, защото най-малкото Веласкес няма как да е бил съгласен да изкара поне до зимната пауза с яловия Сангаре и зеления Рупанов. Даже си мисля, че Рилдо е бил компромисен варианта. Нашите журналисти го обявиха за плеймейкър, а той си чист атакуващ халф зад нападателя. Може би е имало някакви очаквания, че Сангаре, като таран ще гардира топката и отваря пространства за такъв играч, като него, дето уж стреля без подготовка и да търси празни пространства. Ама ядец... Рилдо май е по-ялов и от Лима.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 окт 2025 23:16

Играли смо добро, али ни смо имали класичка в атака, в резултат на това смо имали шанса в 78 минута, че тия ако бяха вкарали - се хващахме за кур*ц.
Ама да сме живи и здрави. Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 окт 2025 23:17

veni__85 написа:
peliforewer написа:
veni__85 написа:
peliforewer написа:
Bukay написа:
peliforewer написа:....И два жълти картона на Цунами :) .

Гледаш Левски?! Да не би да си отсвирил припоците?

ЦСКА не играе, гледам и Лудогорец, чувам и как Сангаре нямал къде да стъпи, но когато защитникът на Берое нямаше къде да стъпи беше изгонен.Добре, че Марин вкара, че съдиите щяха да имат голям проблем.Левски играят много добре, но и съдиите са скопени.

Сериизно ли сравняваш двете положения...?

Визирам цялостното ръководство на съдиите, явно на главният съдия му тежеше повтарянето от медиите, че под негово ръководство Левски нямат победа.А Сангаре и Цунами си заслужаваха жълтите картони още първото полувреме.

Явно главния е имал освен слушалка от ВАР, такава и в която е слушал коментара от телевизията.

Успех утре срещу Каузата.

Това се коментира във футболните среди още с назначаването на съдията.Обикновено когато главният съдия е млад на Вар слагат опитен, днес на Герена не беше така.Излизаме с юношите утре и ги мачкаме :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 окт 2025 23:18

peliforewer написа:Повтарям, Левски игра много добре, но ти ми казваш, че Сангаре бута защитника и след това го настъпва и това не е предпоставка да го викнат на Вар.Защитникът на Берое също застъпа Алдаир и правилно беше изгонен.

Безсмислените ти писаници, които са далеч от истината ми напомнят един виц.
Отива някакъв в болницата, влиза в първия кабинет и казва на доктора - Докторе, имам три топки. Доктора ги хващаме брои - 1,2. Две са! Но оня настоява че са три. След десетина минути броене и спорове, влиза в друг кабинет и се повтаря същото. След като обикаля няколко кабинета си излиза и на изхода на болницата срещна негов познат, който го пита - Кво става, да не си болен. А тоя му отговаря - А, не бе, имах малко свободно време и дойдох да ми почешат топките.
Та и ти така. Дошъл си да си поначешеш задника и да си легнеш спокоен :))

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 окт 2025 23:19

tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Късметът на Хулио вече задмина като малка гара този на колЮ, което е перфектно. Големите въпроси са два - кога ще свърши и дали този късмет е заради 15 години невървеж или ще ни се отнема нешо по-нататък? Нещо като Слот миналата година - дано му връзва още дълго време

Човек, опитвам се да ти разбера гледната точка, но не успявам. Кое днес беше късмет? Имаме 33 удара, 11 от които точни. За мен всичко под 3 гола в този мач щеше да е луд карък. Вярно, нямаме кадърен голаджия, но тотално доминирахме и заслужавахме да победим и по-убедително, според мен.

С Мъри също имахме такива мачове (11 ли там, колкото ги броим) и не се случваше, въпреки смазващото превъзходство, та даже и падахме. Т.е вариантите сега са 3:
- кАсмет
- Хулио е невероятен тактик и ман сити ще го вземат за заместник на пеп
- г.з. е решил да спре за малко с тотото

Иначе всички искаме Левски да е първи и тази победа е важна, но спокойно можехме и да го загубим този мач, въпреки всичките ни удари към вратата, ако литъл Урсула бе беше хванал второто им положение (от обшо 2). Това е

Баш такива мачове не помня да сме имали при Мъри, дето да се целят греди, вратари да правят мачовете на живота си (Ковальов), да се изпуска на празна врата (Сангаре срещу Локо Сф, Фабиен срещу не помня кой вече беше), от елементарни позиции да се пропуска да се уцели вратата и тн. По-скоро беше кюскане и никаква идея как дори да се стигне до голова ситуация. Онзи период без победите с Мъри не бих го определил, като каръшки, по-скоро изглеждаше, като последния ни мач с Локо Пд - кюскане и мотане на топката без положение за цял мач.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 04 окт 2025 23:26

vvessel написа:
Венелин написа:
vvessel написа:
NOMER14 написа:Защото при нас феновете не избират треньор като при други от долната част на таблицата.

В интерес на истината Генчев беше избран на 90% от феновете.

Имаш предвид онези анкети, които се правят в gong.bg ли?

Не. Имам предвид общото настроение сред феновете и желанието на повечето Генчев да ни стане треньор след доброто му представяне в посредствен отбор и след фиаското на Кольо.

Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 04 окт 2025 23:31

[quote="veni__85"][quote="Bet_Expert"][quote="veni__85"][quote="Ventsi1999"]Не се напъвайте бре, Разград са с 2 мача по-малко, кой наивник вярва, че Левски ще завърши 1-ви? Има още 27 мача.[/quote]
Два мача по- малко , служебни 6 точки ли са ?
Да има още [b]25[/b] мача за нас и 27 за тях и нищо не се знае. За това е още рано да казваме кой ще е шампион.[/quote]
Сериозно ли вярваш, че като свърши Евро кампанията на Лц ще хванем ръка пролетта?
Дааа, то така се изпуска 15-та поредна титла, с отбор няколко пъти по-скъп и бюджет още толкова пъти над нашия. Сменят ли си треньора и сме пак на 15-20 точки зад тях в края. А треньорът им 100% ще бъде сменен.
Само да напомня, че групи(осн.фаза) на ЛК, за които ние се натискахме, за Лц се смята за провал.
И да припомня, че участието за тях в групи на ЛЕ е превърнато в традиция.
А ние за там дори не можем и да мечтаем.
Въобще как си представяте с Рупанов и Сангаре да вземем титла?
Изглеждат ли ви като нападатели за шампион?![/quote]
Е , кога ще им свърши еврокампанията на Каузата ?
Нали са много добри, значи някъде към април -май. Великия евробоец за 14 години все още няма 1/4 финал в ЕКТ.
Естествено, че те са фаворит за титлата,но разликата няма да е 15-20, максимум 5, ако те са шампиони.[/quote]
Ще видим, Вени.
Бъдещето ще покаже.
Ей сега ще дойде пролетта. Докато завъртим празниците по Коледа и НГ и дошло време за финален спринт в Първа Лига.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 окт 2025 23:39

vvessel написа:
peliforewer написа:Повтарям, Левски игра много добре, но ти ми казваш, че Сангаре бута защитника и след това го настъпва и това не е предпоставка да го викнат на Вар.Защитникът на Берое също застъпа Алдаир и правилно беше изгонен.

Безсмислените ти писаници, които са далеч от истината ми напомнят един виц.
Отива някакъв в болницата, влиза в първия кабинет и казва на доктора - Докторе, имам три топки. Доктора ги хващаме брои - 1,2. Две са! Но оня настоява че са три. След десетина минути броене и спорове, влиза в друг кабинет и се повтаря същото. След като обикаля няколко кабинета си излиза и на изхода на болницата срещна негов познат, който го пита - Кво става, да не си болен. А тоя му отговаря - А, не бе, имах малко свободно време и дойдох да ми почешат топките.
Та и ти така. Дошъл си да си поначешеш задника и да си легнеш спокоен :))

Интересна трактовка, ако визираш мен като този дето обикалял кабинетите, на него са му чесали топките :) .Хубава вечер ти желая и утре да стискаш палци за ЦСКА :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 окт 2025 23:49

Венелин написа:Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.

Грешка? Със сигурност Генчев щеше да е на второ място, ако беше останал в Левски. Всичко останало е в сферата на предположенията.
Иначе Хулио до тук надминава очакванията ми, но ми се ще да направи поне толкова точки, колкото имаше Генчев първия полусезон.

Върни се в “Левски”