ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Спадна ми ентусиазма, като видях Рилдо титуляр... Ама - само Левски!
-
Serafim
- Контакти:
Интересно защо е предпочел Рилдо пред Сула. Втория поне е от играчите, дето могат от нищо да направят нещо, докато Рилдо за момента е пълно разочарование... Но да речем, че Веласкес има своите причини.
[quote="Serafim"]Интересно защо е предпочел Рилдо пред Сула. Втория поне е от играчите, дето могат от нищо да направят нещо, докато Рилдо за момента е пълно разочарование... Но да речем, че Веласкес има своите причини.[/quot
Като качества, Сула определено е по-добре, но е още далеч от близко до нормалната си форма. Той срещу Враца, след 30 минути не можеше да диша.Дано в почивката за националните навакса с подготовката. Ама то тогава пък започва май Рамазан..
Като качества, Сула определено е по-добре, но е още далеч от близко до нормалната си форма. Той срещу Враца, след 30 минути не можеше да диша.Дано в почивката за националните навакса с подготовката. Ама то тогава пък започва май Рамазан..
Дано с Асен Митков и Рилдо да не сме с 9 човека на терена.
Ясно е, че Сула ще влиза за 30 минути, както и Рупанов на мястото на някое от трите крила, според ситуацията. С Костадинов и Сангаре щях да съм по-голям оптимист, но липса на късмет... Дано Митков направи добър мач, както Руланов срещу Сабах и да се опазим от картони!
Като гледам стартовия състав, или пак ще клатим тип нещо средно между черно море и Славия, или ще ни разцепят, ако решим да се отворим. Не залагам срешу любимия си клуб, иначе двойката е повече от отлична като коеф….
Сложил съм фланелката с Гунди за 75-та му годишнина, седнал съм в чужбина и съм пуснал мача. Дано върже - само Левски!
Сложил съм фланелката с Гунди за 75-та му годишнина, седнал съм в чужбина и съм пуснал мача. Дано върже - само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Рилдо прилича повече на футболист от Бала, поне от това което съм гледал.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Serafim написа:Интересно защо е предпочел Рилдо пред Сула. Втория поне е от играчите, дето могат от нищо да направят нещо, докато Рилдо за момента е пълно разочарование... Но да речем, че Веласкес има своите причини.
Време му е да избухне :)
30,933 билета са продадени.
България има природни богатства,
Еми, отпускарски период.