efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Aronaks » 13 апр 2025 19:35

vlong написа:Вместо Сангаре вкарва Митков,явно има някакъв гениален замисъл

Ти в час ли си? Сангаре е наказан. Иначе отново няма нито едно скандиране срещу Мажоритаря. Еми това е положението. Всичко в Левски се диктува от Тиквата и Дебелото момче. Мажоритаря и Сектор Б са техните слуги. Определено скоро няма да стъпя на Герена, много мои приятели също не ходят, а ние пак сме с над 10000 зрители. Като се замисля какъв е смисъл другите отбори да съществуват при положение, че на всички други мачове сумарно не могат да съберат и половината от нашата публика. А ние сме овладян отбор, отбор който отблъсква нормалните си фенове, и въпреки всичко стадиона пак е пълен. Левски е нещо уникално.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2025 19:35

CSKA69 написа:
tmanolov написа:
Bog_Puyol написа:Сега манолката ще каже, че Насо е играл обръщалка за да оправи бюджета. Изображение

Ти го каза, аз за този мач нямам инфо. Казах, че истински ще е мачът ни във Варна и той ше е тестът за отбора. Паднахме. Иначе на Левски са обещани ект, така както на Лудогорец е обещана титла, а на припоците - стадион (и няма да играят в ект). Всичко е точно

ЦСКА ще играе в евротурнирите през Купата, без значение дали я печели или не ;) Който разбрал, разбрал..

Как ще играе, ако не я спечели?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 апр 2025 19:35

olimpi написа:Слабички сме, но тези са мега гнусен оробр, подпиран от съдиите. Не е ясно дали щяхме да вкараме дузпата, но това ако не е дузпа не знам.Няма рикошет, просто неумение да се играе футбол т.е. следва наказание.

Защо се пуска Лима, като има Нани и Мислович не е ясно. Дон Хулио обърка мача.

Споко, предния мач обясняваха как като защитника си изрита топката в ръката не е дузпа щото било просто лошо отиграване. Сега предполагам ще кажат, че когато се прави плонж няма как да се даде дузпа. Те си знаят.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 19:35

vvessel написа:Сега е момента да им напълним кошницата на моряците, но не съм оптимист. Очаквам издънка като срещу Ботев. Очаквам първото полувреме да е като срещу Берое и да натиснем второто, но ако ни изненадат на някоя контра или статично и мача свършва. Най-много равен с този страхлив треньор, за който равенството е успех. Вместо да се възползва, че са играли преди 3 дена и след час ще са гроги, ще играе на сигурно.
Поне така предполагам, ама дано ме опровергае.

Да се само цитирам от вчера.
Явно правилно съм го разгадал тоя загубеняк от десетината мача , които съм му гледал.
Освен гола от корнер ние имахме ли положение за гол, че не се сещам. Изобщо последните 3-4 мача колко положения имаме, освен мача с Числото, който много намирисваше. Едва ли са повече от головете.
Безобразен Левски за пореден мач. Безобразен заради безопасния треньор, който назначиха специалистите начело на клуба.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 апр 2025 19:36

Bog_Puyol написа:
CSKA69 написа:
tmanolov написа:
Bog_Puyol написа:Сега манолката ще каже, че Насо е играл обръщалка за да оправи бюджета. Изображение

Ти го каза, аз за този мач нямам инфо. Казах, че истински ще е мачът ни във Варна и той ше е тестът за отбора. Паднахме. Иначе на Левски са обещани ект, така както на Лудогорец е обещана титла, а на припоците - стадион (и няма да играят в ект). Всичко е точно

ЦСКА ще играе в евротурнирите през Купата, без значение дали я печели или не ;) Който разбрал, разбрал..

Ти май живееш преди 10 години. По новите правила загубилия финалист не играе в ЕКТ. Така че Цура 2016 трябва да спечели. Изображение

Вероятно има предвид, че Враца ще са на финал, ще спечелят и ще фалират. Друга идея нямам.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 19:39

olimpi написа:Слабички сме, но тези са мега гнусен оробр, подпиран от съдиите. Не е ясно дали щяхме да вкараме дузпата, но това ако не е дузпа не знам.Няма рикошет, просто неумение да се играе футбол т.е. следва наказание.

Защо се пуска Лима, като има Нани и Мислович не е ясно. Дон Хулио обърка мача.

Да ми напомниш Дончето кой важен мач е спечелило, че нещо не се сещам?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 апр 2025 19:39

Джемили нямаше правилен пас. Не му се играе за Левски.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 апр 2025 19:39

Не знам дали е имало договорки или залагания за обръщалка, но с трици маймуни не се ловят. До сега се въздържах да критикувам треньора, но испанеца няма качества за Левски. Вярно, че "матр`яла" е повече от калпав, но това не го оправдава. Той загуби мача.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 апр 2025 19:41

Все си мисля ,че Илиев е добър треньор. Добре разгада играта на сините. Изглежда има и по умни играчи макар и не блестящи ,но да се справят.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 19:42

wilge написа:Не знам дали е имало договорки или залагания за обръщалка, но с трици маймуни не се ловят. До сега се въздържах да критикувам треньора, но испанеца няма качества за Левски. Вярно, че "матр`яла" е повече от калпав, но това не го оправдава. Той загуби мача.

С по-калпав матрял Жадното има по-добър актив от Ментето от Испания.

Върни се в “Левски”