efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.
Много силно първо полувреме и супер слабо второ. Митков влезе на мястото на Мислович и всичко се скапа. Абсолютно все едно играхме с човек по-малко след тази рокада. Ужасно включване от Митков, направо ужасяващо. И защо влезе като опорен халф?!? Изведнъж заиграхме с двойка опорни халфове Митков и Цунами, като на нито единия не му е това мястото. На Митков същност мястото му е някъде в Ботев Враца, Септември или нещо от тоя род, не и в Левски. Тоя словенеца, който е бил капитан на отбора си, който е уж типичен опорен халф дори не влезе. Е тоя за трета резерва ли е взет? След като треньора разбра огромната грешка с пускането на Митков бяха пуснати Охене и Костадинов - и двамата абсолютно извън форма, тогава центъра напълно замина, като добре че гостите си изкараха малоумен червен картон, защото изравняването се печеше. Видя се, че и вратаря ни е слаб и абсолютно посредствен. Само за едно полувреме могат да се извадят куп неприятни изводи. С много смесени чувства очаквам мача с Черно море, на които мача им с нас ще им е мача на годината.
Треньорът да гледа мачове във Варна от последните 2-3 години. Илиан Илиев ни бие винаги по един и същ начин. Все още има проблеми в среда и с непостоянството на Джемили. Най важният е мача е за купата.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
TristaNNN написа:Според мен пак се залита в крайности и радикални емоции. Явно при нас пътят от "Мамата си е е*ало, закривай! " до "Шампиони сме, няма какво да се обърка" е доста кратък. :lol:
Да се порадваме малко на футбола и удоволствието от играта, удоволствието да гледаме любимия Левски - агресивен, борбен и победоносен. Дали мачовете ни са дадени, върнати, уредени и т. н. ще покаже времето. Винаги може да се допусне подобна хипотеза. Но може пък и сеньорите да си разбират от работата.
И спрете, моля ви, да коментирате най-големия тумор в родния футбол - оранжевите мутробабалюги, в тоя форум. Да гният в позора и срама, безродниците-пи*колапци, не заслужават друго освен презрение и подигравки доживот! А вие се опитвате да ги превърнете във фактор, засрамете се!
Браво, Тристане!
Винаги съм се възхищавал на Левскарщината в тебе.
Въпреки всичко внасяш оптимизъм и сила.
NOMER14 написа:TristaNNN написа:Според мен пак се залита в крайности и радикални емоции. Явно при нас пътят от "Мамата си е е*ало, закривай! " до "Шампиони сме, няма какво да се обърка" е доста кратък. :lol:
Да се порадваме малко на футбола и удоволствието от играта, удоволствието да гледаме любимия Левски - агресивен, борбен и победоносен. Дали мачовете ни са дадени, върнати, уредени и т. н. ще покаже времето. Винаги може да се допусне подобна хипотеза. Но може пък и сеньорите да си разбират от работата.
И спрете, моля ви, да коментирате най-големия тумор в родния футбол - оранжевите мутробабалюги, в тоя форум. Да гният в позора и срама, безродниците-пи*колапци, не заслужават друго освен презрение и подигравки доживот! А вие се опитвате да ги превърнете във фактор, засрамете се!
Браво, Тристане!
Винаги съм се възхищавал на Левскарщината в тебе.
Въпреки всичко внасяш оптимизъм и сила.
Тристанеца беше писал наскоро, че надуваме платната и ножа между зъбите, нещо подобно… ами аз вече съм там и тайно се надявам Каузата да издънят някой друг мач и тогава вече ще стане интересно. Другата седмица пълна подкрепа момчета и дай боже пак да бълнуваме за уредени мачове за нас :)
- blue avalanche
- Контакти:
Дали сме играли добре срещу Спартак, дали сме ритали умрели кученца или са ни връщали вересии ще стане ясно като се класираме за ЕКТ. Там е аршина, с който ще ни мерят. Там е "чистилището". Там ще видим отваря ли пространства Сангаре, "куршум" ли е Бала или халосен патрон, там ще видим ще обира ли Петков паяжините, лаком за гол ли е Джемили и т.н. Дотогава всичко е мижи да те лажем...
- Странджата
- Контакти:
А до там ни е постлан червен килим...
Последна промяна от Странджата на 22 фев 2025 11:23, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Highlander написа:Много силно първо полувреме и супер слабо второ. Митков влезе на мястото на Мислович и всичко се скапа. Абсолютно все едно играхме с човек по-малко след тази рокада. Ужасно включване от Митков, направо ужасяващо. И защо влезе като опорен халф?!? Изведнъж заиграхме с двойка опорни халфове Митков и Цунами, като на нито единия не му е това мястото. На Митков същност мястото му е някъде в Ботев Враца, Септември или нещо от тоя род, не и в Левски. Тоя словенеца, който е бил капитан на отбора си, който е уж типичен опорен халф дори не влезе. Е тоя за трета резерва ли е взет? След като треньора разбра огромната грешка с пускането на Митков бяха пуснати Охене и Костадинов - и двамата абсолютно извън форма, тогава центъра напълно замина, като добре че гостите си изкараха малоумен червен картон, защото изравняването се печеше. Видя се, че и вратаря ни е слаб и абсолютно посредствен. Само за едно полувреме могат да се извадят куп неприятни изводи. С много смесени чувства очаквам мача с Черно море, на които мача им с нас ще им е мача на годината.
Гледах разширен репортаж на срещата (реално само първото полувреме, защото от второто нямаше почти нищо). В мача с Хебър пак бе така - в центъра влязоха Митков, Гашпер, Костадинов и Охене и тотално се изгуби ритъма ни, но истината е, че Хулио трябва да ги пуска тия играчи да влизат в игрови ритъм, защото ще дойдат моменти,в които ще му трябват. Ако не играят няма да са във форма.
Мартин Величков със втори поред силен мач и то с много добри спасявания. Не знам за какво ни е Св Вуцов, по-добре вратаря на Спартак.
Аз от много време не бях виждал Левски да изгражда така успешни контра атаки и футболистите по такъв начин да намират празните пространства.
- Странджата
- Контакти:
Re: тристанТристане
Тристане, Тристане, така ще си останем с копнежа по Изолда, по истината, който е трагичен. Не ми се иска да доживея да видя как наследниците на онези, които ни омърсиха за цял живот с онова обединение, а после извадиха онова тяхно отроче от г..вната и го окъпаха като един младенец, та сега се дуе, все едно е наследник на рода Дуло, ще ни затрият не за друго, а затова, че половин България се кефи и преди, и сега. Тази "България" е по-жива от моята и затова не ми се живее в нея, но не мога да я изгоня от съзнанието си и това ме довършва.
Serafim написа:Highlander написа:Много силно първо полувреме и супер слабо второ. Митков влезе на мястото на Мислович и всичко се скапа. Абсолютно все едно играхме с човек по-малко след тази рокада. Ужасно включване от Митков, направо ужасяващо. И защо влезе като опорен халф?!? Изведнъж заиграхме с двойка опорни халфове Митков и Цунами, като на нито единия не му е това мястото. На Митков същност мястото му е някъде в Ботев Враца, Септември или нещо от тоя род, не и в Левски. Тоя словенеца, който е бил капитан на отбора си, който е уж типичен опорен халф дори не влезе. Е тоя за трета резерва ли е взет? След като треньора разбра огромната грешка с пускането на Митков бяха пуснати Охене и Костадинов - и двамата абсолютно извън форма, тогава центъра напълно замина, като добре че гостите си изкараха малоумен червен картон, защото изравняването се печеше. Видя се, че и вратаря ни е слаб и абсолютно посредствен. Само за едно полувреме могат да се извадят куп неприятни изводи. С много смесени чувства очаквам мача с Черно море, на които мача им с нас ще им е мача на годината.
Гледах разширен репортаж на срещата (реално само първото полувреме, защото от второто нямаше почти нищо). В мача с Хебър пак бе така - в центъра влязоха Митков, Гашпер, Костадинов и Охене и тотално се изгуби ритъма ни, но истината е, че Хулио трябва да ги пуска тия играчи да влизат в игрови ритъм, защото ще дойдат моменти,в които ще му трябват. Ако не играят няма да са във форма.
Мартин Величков със втори поред силен мач и то с много добри спасявания. Не знам за какво ни е Св Вуцов, по-добре вратаря на Спартак.
Аз от много време не бях виждал Левски да изгражда така успешни контра атаки и футболистите по такъв начин да намират празните пространства.
Съгласен съм, че тези играчи трябва да влизат и трупат игрови ритъм
Друго ми прави впечатление - Дон Хулио с един и същи стартов състав трети мач. Всичките тези стартови единадесет са тези, които изкараха цялата подготовка (с тук таме няколко болни за по два три дни като бачи Кико).
ОСтаналите се присъединиха по-късно, нямат стиковка с отбора, пък дори и да са в оптимална физическа форма като словенеца и Мечката.
Тоест тренера залага на тези, с които е работил най-много и чиито качества вече познава.
Другите влизат като резерви, за да натрупат ритъм.
Дори и вчера ми беше странно, че при смяната на Макун (която явно беше поради някаква лека контузия) не пусна Ван дер Каап (той също беше с проблеми и лека контузия по време на подготовката), ами върна Цунами централен.
Дотук и трите мача се развиваха добре от самото начало. Т.е. още не знаем какви ще ги върши тренера, ако даден мач се закучи, трябва да обръщаме и т.н.
Честно казано, ще ми се изобщо да не разбираме до края на първенството и купата, :mrgreen: но съм наясно че това са нереалистични мечти :)
- LoveAndPeace
- Контакти:
Помня как се сриваше тука Пламен Андреев още преди да е станал пълнолетен за всяка грешка на вратата......
Не мога и да си представя какви писания щеше да има за него , ако снощи той беше изнесъл този мач.
За Маркович - 0
Не мога и да си представя какви писания щеше да има за него , ако снощи той беше изнесъл този мач.
За Маркович - 0