efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот 1914.1902 » 16 авг 2024 13:23

mikata написа:52млн.евро срещу 16млн.евро :oops:

Няма значение това. Могат да ни бият само, ако пуснем юношите, Сираков продаде мача или Кабаков им помогне.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 авг 2024 14:13

Срещу нас пак ще се доказва наше момче.
Доживях да чакам мачът с Лудогорец без обреченост. Надявам се да доживея и шампионска титла, ама сините да побързат, защото са неведоми пътищата Божии. :) Не ми се чака повече, но мисля, че с Божията помощ мога да доживея още три-четири :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 авг 2024 14:24

1914.1902 написа:
mikata написа:52млн.евро срещу 16млн.евро :oops:

Няма значение това. Могат да ни бият само, ако пуснем юношите, Сираков продаде мача или Кабаков им помогне.

Факт, сложих 200 лева на 2.57 за делиорманци. И ще си умра от кеф, ако ги загубя
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 авг 2024 14:28

С тази палава защита в центъра ще е бая тегаво.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 16 авг 2024 14:52

За мен откъм футболисти и ако всички са налични, това е най-силната версия на Лудогорец, но като отбор куцат много и футболът вече не е само айде давай, затова и чичо Гошо с късмета си не можа този път да ги спаси. Иначе никога преди не са имали на едно играчи от класата на Пьотровски, Дуа и Тектепей, които са си средноевропейско ниво отвсякъде, даже и могат редовно да си играят в топ 5 първенство по-непретенциозен отбор. Безумните уволнения на добри чуждестранни треньори там в последните години си казват вече думата и вече 3-4 години този отбор така и няма разпознаваем стил, а разчита основно на индивидуална класа, за разлика от първата вълна футболисти. Резервите им обаче със сигурност не на нивото на титулярите и Неделев заедно с Чочев са се пуснали от хорото.

Все пак водещото е как са като отбор, а не като индивидуалности и там ги водите, ще видим дали с битка ще се вземе мача.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 16 авг 2024 15:03

Може би трябва да излезем със защитници Макун отляво, Димитров в центъра, Ван Дер Каап отдясно, ляв бек Цунами и десен Алдаир. Това, разбира се, ако Макун е готов за 90 мин. Отпред Охене, Икена и Джемили, в атака Колев и Сангаре/Бала. Бековете ще са под постоянен натиск, така че трябва да бъдат нонстоп подпомагани от халфовата линия. Въобще защитата е нашата ахилесова пета и ми се струва, че неизбежно ще получим гол от Лудогорец. Пламен Андреев също не ми вдъхва грам доверие, дано не ни закопае, както обикновено го прави...ако е титуляр. Въпросът е не дали ще допуснем гол, а дали ще съумеем да вкараме повече от противника. Във форма сме, в подем сме, а отсреща излиза един психически много разклатен отбор, който беше буквално премазан в Европа и е в състояние на нокдаун. Просто трябва да ги довършим, но за целта трябва да си изиграе картите много умно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 авг 2024 15:10

Ще си го изкарат на нас,и ще ни бият яко :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 16 авг 2024 15:20

Това да залагаш срещу любимия си отбор никога не съм го разбирал.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 авг 2024 15:22

Резултатът от този мач на 80% зависи и ще се реши от Кабаков и колегите му на терен и във ВАР буса.
Ако мачът се свиреше от съдии от чужбина, Левски няма как да го изгуби. Лудогорец са с още по-палава защита от нашата. В нападение също не са страшилище. Тяхното предимство по принцип е в средата на терена, но пък ние играем 3-5-2, което на няколко пъти се видя, че не им е удобно.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2024 15:23

Aronaks написа:
metodito написа:
Aronaks написа:
metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:

Слагай смело на 1ца. И в двата случая ще си доволен.

В смисъл?

Ако Левски загуби ще си спечелил някой лев. Ако мача свърши Х2 ще си доволен че Левски не е загубил.

А, не. На Лудогорец няма как да сложа. Няма да го играя вероятно, но прогнозата ми остава - Х2.

Върни се в “Левски”