Круз трябваше да бъде изгонен.
Но и Кордоба можеше да е изгонен.
Тъй, че...
efbet Лига, мач от 12-и кръг: Левски - Лудогорец
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: efbet Лига, мач от 12-и кръг: Левски - Лудогорец
7 на 1 ъгловите, но без файда.
blue avalanche написа:Круз трябваше да бъде изгонен.
Тъй, че...
Така е.
blue avalanche написа:parvanoff написа:blue avalanche написа:Ако анализираме играта:
1.С Митков, Рикардиньо, Петрис и Джемайли все едно сме отбор от вегани!
2.Когато Л-ц вдигнат оборотите и пресата сме като пате в кълчища.
3.При статичните сме кръгла нула. Не виждам какво са тренирали.
Причината за 2 и 3 - НЯМАМЕ плеймейкър!
Писах преди мача: много сме предвидими. Системата ни е "Дай на Уелтън".
Текпетей, може и да е провокатор, но е биче. Цунами издиша, а Кордоба виси...
Човече, като на човек ти казвам-бива да си толкова анти, ама чак толкова... Няма да ти коментирам ясновидските способности едно по едно, но само ми обясни как решаваш кога Лудогорец вдигат оборотите-звездите ли ти го говорят?
Левски играе добре срещу най-окомплектования отбор в България, а ние ги критикуваме все едно ние сме с техния бюджет, а не свързваме едвам двата края... Отвратителна нация сме... Показват и желание момчетата, и това особено се видя при едно влизане на Рикардиньо за висока топка.
Аз не смятам, че Андреев е направил огромна грешка, както някои го изкарват-мое мнение, виждал съм грешки, това за мен не е, пък камо ли фрапантна такава. Съдията наистина е скандален-спокойно може да се даде дузпа срещу Петрис и нарушение срещу Уелтън и много съмнително такова преди гола на Кордоба... След гола съдията наистина започна да си върши работата, но "след дъжд, качулка"...
Кордоба да се изразя меко ме учудва много...
1. Не се чувствай задължен да ми коментираш каквито и да е способности. Ясновидски или други...
2. Не знам колко добре играем при положение, че имаме 1 удар във вратата за 55 мин.
3. Ако съдията беше толкова скандален, колкото го изкарват, спокойно можеше вече да е изгонил Кордоба. С чиста съвест!
Съдията ли е виновен, че Рикардиньо не можа от 3 метра да уцели топката?
Предполагам знаеш какво означава да те човърка едно вътрешно чувство за справедливост-надявам се да знаеш... Затова макар и рядко ме избива да отговоря тук-там на някого като ми прелее чашата. Хубаво е, че още прелива, а не съм изпаднал в някаква апатия и да се примиря с всичко...
Малко факти човече-само ударите ли се броят за положения? Или само точните? Нека да ти разберем мнението...
По третата точка съм написал-съдията след гола взе да свири сравнително добре, но какви са фактите? Левски тръгва с натиск и ти набързо им отрязваш крилата-не е трудно да разбереш човешката психика каква е при такива моменти... Някакъв по-назад написал, че няма дузпа срещу Петрис-ами и нарушение на границите на наказателното не би било безопасно-или според него няма значение? Срещу Уелтън пак на границата... След нарушението на Кордоба-гол? Това са факти и чак след това съм съгласен, че можеше да изгони Кордоба-това оправдава ли съдията? Не виждаш ли тенденция? Нищо не казваш за бюджетите на двата отбора? Но отписваш и задраскваш играчи... Не е лошо да критикуваш, но е хубаво да го правиш с факти и гледни точки от всякаква позиция, а не общи приказки и да се извъртат фактите, както ни е угодно и то в ущърб на любимия отбор. Сигурно ще кажеш, че и второто Лудогорец играят по-добре...

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
blue avalanche написа:Круз трябваше да бъде изгонен.
Тъй, че...
За кое нарушение точно?
Да припомня че картона му беше даден след удар рамо в рамо. Или ти слушаш коментаторчето и припяваш.
Много странен мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Този жълт на рецидивиста Текпетей можеше да е втори.
- blue avalanche
- Контакти:
vvessel написа:blue avalanche написа:Круз трябваше да бъде изгонен.
Тъй, че...
За кое нарушение точно?
Да припомня че картона му беше даден след удар рамо в рамо. Или ти слушаш коментаторчето и припяваш.
Имаше откровено задържане до тъчлинията, което, по някаква причина, известна само теб, ти е убягнало...
blue avalanche написа:vvessel написа:blue avalanche написа:Круз трябваше да бъде изгонен.
Тъй, че...
За кое нарушение точно?
Имаше откровено задържане до тъчлинията, което, по някаква причина, известна само теб, ти е убягнало...
За такова нещо ако всеки път даваха жълт картон мачовете няма да завършват поради липсата на футболисти. При почти всяко единоборство футболистите се държат един друг и това че единият е паднал не означава автоматично жълт.
Много слушаш коментатора вместо да гледаш наистина какво се случва.
- blue avalanche
- Контакти:
parvanoff написа:Нищо не казваш за бюджетите на двата отбора?
Ако гледаме бюджетите, Ман Сити трябва всеки мач да бият с по 3-0.
Иначе, преди време един наш треньор каза, че сме като Реал М и Райо Валекано. Тогава някои колеги искаха да го линчуват.