ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00
Билал изигра мача на живота си
-
THE G.A.M.E
Ами, отстранихме ги.
Аз тоя двубой съм го гледал два пъти, веднъж с наше участие ( Киево, дето струваха 100 милиона, или там не'ам колко си ... ) ... И закритото ЦСКА, дето отстраниха нЕкви Динамо Москва, дето УЖ и те стрували 100 милиона.
Във футбола има закономерности, но понякога романтиката надделява.
Мачът в Солун е равен и продължаваме напред. :)
Аз тоя двубой съм го гледал два пъти, веднъж с наше участие ( Киево, дето струваха 100 милиона, или там не'ам колко си ... ) ... И закритото ЦСКА, дето отстраниха нЕкви Динамо Москва, дето УЖ и те стрували 100 милиона.
Във футбола има закономерности, но понякога романтиката надделява.
Мачът в Солун е равен и продължаваме напред. :)
Солунските братя се видяха в чудо въпреки скъпата им селекция. Както обичам да казвам, че най- важния в клуба треньора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
THE G.A.M.E
Поздравления за хората на стадиона.
Гледах мача по нет-а... Бързо-бързо ми зареди нЕкъв гръцки канал, трябва да кажа, че комшиите бяха доста впечатлени от атмосферата и я сравняваха с тази на стадионите на Пао и Оли. :)
Имаше завиден синхрон между секторите и липсваше традиционното разделение.
Гледах мача по нет-а... Бързо-бързо ми зареди нЕкъв гръцки канал, трябва да кажа, че комшиите бяха доста впечатлени от атмосферата и я сравняваха с тази на стадионите на Пао и Оли. :)
Имаше завиден синхрон между секторите и липсваше традиционното разделение.
Ще кажа само една дума за отбора ни:
ПЕРФЕКТНИ
Най-добрите бяха Сундберг и Уелтон..
Следва по-трудната част - да задържим резултатът, защото този мач успяхме да ги изменадаме, но следващият ще бъдат добре подготвени и крайно мотивирани пред собствена публика.
ПЕРФЕКТНИ
Най-добрите бяха Сундберг и Уелтон..
Следва по-трудната част - да задържим резултатът, защото този мач успяхме да ги изменадаме, но следващият ще бъдат добре подготвени и крайно мотивирани пред собствена публика.
Дотук добре. Вече съжалявам, че смениха регламента, защото ако важеше гола на чужд терен щеше да ми е много по-спокойно. Вече имаме шансове да направим подвиг. Дано го използваме, защото това ще бъде футболно чудо предвид дереджето ни само година по-рано.
Иначе за мача беше изигран добре. Гърците имаха своите шансове, но късмета ни покри. Да се надяваме, че и някой от контузените ще се възстанови до седмица, че да дава широта в състава. Видно е, че при нас късата скамейка е проблем. При възможност за толкова много смени това си тежи.
Може би няма да е лошо да отложат мача със Славия.
Иначе за мача беше изигран добре. Гърците имаха своите шансове, но късмета ни покри. Да се надяваме, че и някой от контузените ще се възстанови до седмица, че да дава широта в състава. Видно е, че при нас късата скамейка е проблем. При възможност за толкова много смени това си тежи.
Може би няма да е лошо да отложат мача със Славия.
Само Левски!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Бих нарекъл този мач геройство. Не че ПАОК са толкова невероятен отбор, но на фона на контузии, липса на играчи и т.н. момчетата надскочиха себе си. Аз лично съм много притеснен за реванша, но каквото и да се случи съм горд с тия момчета. Накрая ходеха едва едва, но не се предадоха. Браво на Мъри!
110 години любов!
groti написа:Бих нарекъл този мач геройство. Не че ПАОК са толкова невероятен отбор, но на фона на контузии, липса на играчи и т.н. момчетата надскочиха себе си. Аз лично съм много притеснен за реванша, но каквото и да се случи съм горд с тия момчета. Накрая ходеха едва едва, но не се предадоха. Браво на Мъри!
Този мач така или иначе влиза в историята. А реваншът каквото сабя покаже. Видя се, че тези можем да ги бием и не са кой знае какво футболно чудо.
Само Левски!
Най-добрия мач на Жоро Миланов!!!
Най-добрия мач на Жоро Миланов!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.