realno написа:Треньора на Лудогорец похвали Левски. Ако беше Илиян щеше да плюе по отбора и клуба.
Така се прави!
Феърплей преди всичко.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Треньора на Лудогорец похвали Левски. Ако беше Илиян щеше да плюе по отбора и клуба.
plmar написа:Колектив сглоби Мъри, за без пари го сглоби, тва е истината! Едно наздраве и от мен.
NOMER14 написа:Алоу, Ясенчо!
Халфовата линия на националния ти е нарисувана.
realno написа:Домуса само може да си мечтае за тази атмосфера. Тя не се купува с пари. Титлите си ги прибират все едно в тишината на театър.
ELFen написа:NOMER14 написа:Алоу, Ясенчо!
Халфовата линия на националния ти е нарисувана.
Майтап си правиш...?
Честито класиране за финала!realno написа:Домуса само може да си мечтае за тази атмосфера. Тя не се купува с пари. Титлите си ги прибират все едно в тишината на театър.
Мен пък повече ме кефи театър и наслада от футболни отигравания, отколкото дране на гърла,пушилка и борба свободен стил /гордост само по Балканите/. Колкото до публиката- чудесна посещаемост, която Ви пожелавам и с Ботев Враца!
THE G.A.M.E написа:Ако трябва да поразсъждаваме трезво, по трудното предстои.
Финал не сме печелили от почти 20 г.
Да си припомним последният със Славия, всичко беше нарисувано за наш триумф, 35 000 сини, мачкахме ги през всичките 120 мин. и накрая - греда.
Тъй че, да, определено отстранихме най-силният отбор у нас, но ни предстои да изкачим връх, за който в последните 20-на г. сами се проваляме, без да ни се пречи кой знае колко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 257 госта