efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.

Мнениеот TristaNNN » 28 фев 2021 22:15

Martinez1948 написа:
olimpi написа: не знам как ще бъде, но сме се засили с двеста към Б група.

Изпадащи отбори този сезон няма да има !

Ще има, няма как да промениш правилника по средата на сезона, освен ако това не облагодетелства отрочето на ГЕРБ, а в случая техният интерес не е разклатен и такива реформи не са нужни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Fbf

Мнениеот Fbf » 28 фев 2021 22:24

Нали, за да вкарат Литекс в Първа лига след като го преимеуваха на цска тире софия, закриха първенството и измислиха този регламент.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 фев 2021 22:29

Много порнашки кръг, а черешката на порнашката торта беше този мач с ЦСКА. Благодарим ти, Господин Пръв Припознавач на републиката! Благодарим затова, че когато имахте нужда от нас, привържениците, ние бяхме насреща и дарявахме, за да може в знак на благодарност да търпим порнашки позор като днешния. :oops:
Не знам дали ви направиха впечатления следните неща днес:
- След удари на чорбарчетата Звонко всякак се опитваше да избие топката така, че да може да се атакува от противникови нападатели. Впрочем тия удари бяха във вратаря и не бяха толкова трудни за улавяне, не е като да трябваше да прави невероятни плонжове и невиждани спасявания и топката да отиде, където свари. Е, ако тия червените бяха друг отбор щеше да видим и голово равенство, ама толкова си могат момчетата.
- След 80 и някоя минута центрираме от статично положение на задна греда, перфектно центриране, Сулака просто не искаше да атакува топката.
- С кеф губехме топката в противниковата половина. Да не кажа всяка топка.
- Колето Попов посочи бялата точка, ама се сети, че може да не стигне времето да запази равенството, така че предпочете да се застрахова и да "отмени" дузпата. То нашата атака си е яловичка, та като нищо можеше да се объркат сметките, ако ЦСКА беше вкарал от дузпа. :mrgreen:
- Плах опит за кьотек или малко меленце, за да може утре всички пасквили да пишат за него вместо за мача. Ама пустите актьори са слабички.
- Неадекватен Стоянов след мача.
Благодарим ти, г-н Пръв Припознавач на републиката, благодарим ти за поредния срам! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 фев 2021 23:41

TristaNNN написа:
Martinez1948 написа:
olimpi написа: не знам как ще бъде, но сме се засили с двеста към Б група.

Изпадащи отбори този сезон няма да има !

Ще има, няма как да промениш правилника по средата на сезона, освен ако това не облагодетелства отрочето на ГЕРБ, а в случая техният интерес не е разклатен и такива реформи не са нужни.

85-a година бекапето(сега бесепе) как промени регламента!
Един кръг преди края извади първия и втория отбор от таблицата и не съобщи по какъв регламент ще се прави крайното класиране и коментаторите по Спорт и музика в 30-ия кръг се чудеха какво да коментират. Пловдивската комунистическо-партийна мафия надделя. От цялата работа спечели Берое, комуто подарихме следващата година мач второто полувреме, за да станат шампиони. Но дойде Демокрацията и ни върнаха предсрочно спечелената титла. Лошото в случая, че повече Демокрация няма да идва у нас и натворените простотии последните години във футбола ни ще си останат без последствия.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 28 фев 2021 23:42

alexdb написа:
Дори и така да се случи ако не сме си останали в групата по спортен път срамът ще е аналогичен на новата лига създадена за Литекс. Така че подобно нещо за мен е крайно нежелателно, дори срамно. Ако наистина сменят регламента и няма изпадащи, но ние сме се докарали до някое от последните две места достойното поведение ще е да откажем да играем в А група.

Малко прекаляваш, а и не само ти в това да бъдете по Папа от Папата с този морал !
Вярно е че след като видяхте какво се случи при нас.... тази свинщина с промяната на мнението на 180 от страна на организираните фенове/ легенди , пряка политическа намеса и тн. 2016. Всячески се опитвате да бъдете до край морални и принципни само и само да докажете на всички, че не сте като ''ловешките прасета''.
Ако следвате правдата и истината до край ..... отдавна трябваше да отеглите клуба си /който смятате за светиня/ от тази кочина наречен шампионат на татарска народна република България.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 01 мар 2021 00:16

С малко думи казано: мачът - безобразно тъп и неинтересен, "Левски" - въпиещо слаб във всеки възможен смисъл, точката - все пак приемлива на фона на цялостното ни състояние и показаното в конкретния двубой.

Иначе нека все пак отбележа, че за едва втори път, откакто гледам футбол, виждам играчите, които спорят със съдията при негативно за отбора им отсъждане, реално да успеят да го убедят и той да промени решението си - първият беше преди вече доста години в едно дерби на Украйна между "Шахтьор" и "Динамо", когато реферът даде дузпа за киевчани, пък после се отметна. :mrgreen: Лично според мен дузпа за "ЦСКА 1948" днес комай можеше да се даде, но от друга страна едно съдийско решение винаги е правилно, щом е в полза на "Левски". 8-)
Само "Левски"!

Fbf

Мнениеот Fbf » 01 мар 2021 01:29

Никаква дузпа.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 01 мар 2021 08:31

Очаквах да спечелите, но напълно заслужено трябва да сте доволни и на точката. Скучен, тегав мач, и още едно полувреме да бяхте играли- все тая. Положителното в цялата работа е дебюта на ВАР в България. Тук обаче сме най- високотехнологични и сигнала го получаваме директно от космоса. Забавно е да се гледат такива съдии. Големи разбирачи, голямо самочувствие. Първо категорично отсъждаш несъществуваща дузпа, наобикалят те половин отбор играчи, рязко се насираш и даваш картон за симулация. Смешна история. Сега от десет кладенеца ще се донесе вода и този безхаберник ще бъде даже поощрен. А истината е проста- нямаше никакво нарушение, а съдията е един страхлив некадърник.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 мар 2021 08:38

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Най-напред. Нека всички които по навик псуват Томето да изслушат коментара му "Ало, Левски? Вие мазохисти ли сте?" и да си помислят къде не е прав: https://dsport.bg/s-butonkite-napred-alo-levski-vie-mazohisti-li-ste.html

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 мар 2021 08:43

Без да искам да съм краен, но:
Оставка, оставка, оставка............................
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”