Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Слабия ви смазват до момента. Толкова положения от тях и то за едно полувреме аз лично никога не съм виждал в това дерби. Няма как да се даде червен на играча на Славия, дето изрита Паулиньо, защото беше неволен удар и нямаше как да се избегне. Хубси какво направи след смяната? Пусна ви 3 нападатели, от които двама да са крила ли? 

ебахти полувремето аз. Неорганизиран хаос. Разделихме се на нападатели и защитници и просто стана ужас. Ако господин Хубчев не въведе ред в съблекалнята второто полувреме ще е същия ад.
На резервната скамейка алтернативи почти няма (с изключение на Стаси, който може да смени Костов и това би било една съвсем резонна смяна)
Съдията пълен страхливец, мача изобилства от нарушения, нарисуван втори жълт картон на десния бек на Славия, спестен жълт картон и за Райнов.
Абе ако спечелим тоя мач ще е с помощта на късмет
На резервната скамейка алтернативи почти няма (с изключение на Стаси, който може да смени Костов и това би било една съвсем резонна смяна)
Съдията пълен страхливец, мача изобилства от нарушения, нарисуван втори жълт картон на десния бек на Славия, спестен жълт картон и за Райнов.
Абе ако спечелим тоя мач ще е с помощта на късмет
Нашите пичове нещо само гледат мача отблизо. Никаква средна линия. За едно полувреме поне три случая в които Славия играят 4 на трима, че в единия случай бяха и 6-ма на трима. Мачът се играе изобщо без средна линия, което на Славия е нормално, но за нас .... Ако не се промени нещо второто полувреме отиваме на дежа вю от мача с Берое в София. Ако не вземем победа и днес пролетта ни е трагична. А оправдания с наказаните централни поне в този мач не вървят. Проблемите не са в центъра на защитата, а в тактиката. Да се надяваме, че Хубчев си е направил изводите и второто полувреме нещата ще се променят.
rebelheartous написа:Слабия ви смазват до момента. Толкова положения от тях и то за едно полувреме аз лично никога не съм виждал в това дерби. Няма как да се даде червен на играча на Славия, дето изрита Паулиньо, защото беше неволен удар и нямаше как да се избегне. Хубси какво направи след смяната? Пусна ви 3 нападатели, от които двама да са крила ли?
кои двама са крила. Напротив, има трима централни, от които само един може да играе като крило - Робърта.
Хубчев от 4-6-0 на 4-0-6 ли е минал
Последна промяна от pomiqrat на 01 мар 2020 15:15, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Тези две лайна по диемите разправят , че Славия трябвало да води с 3 , 4 на 0.
Малко факти: 6 на 1 ъглови за нас и 60 на 40 % притежание на топката.
Съставът ни в момента: 1 вратар, 1 защитник, играещ не на позицията си, 3 централни нападателя и 6 полузащитника. С такъв офанзивен състав не сме играли и при Гочето Василев.
Съставът ни в момента: 1 вратар, 1 защитник, играещ не на позицията си, 3 централни нападателя и 6 полузащитника. С такъв офанзивен състав не сме играли и при Гочето Василев.
и плюем Хубчев че бил страхлив. Сега пък е направо хазартен с тази тактика. Средно положение няма.
Как ни липсва Симо Славчев за този мач. От впечатленията ми до тук от него, това е човека дето може да стегне средната линия.
Как ни липсва Симо Славчев за този мач. От впечатленията ми до тук от него, това е човека дето може да стегне средната линия.
NOMER14 написа:Тези две лайна по диемите разправят , че Славия трябвало да води с 3 , 4 на 0.
Ами да ти кажа до голяма степен са прави. Те гледат положенията, а ние освен гола от корнер положение нямаме. А Слабия имат 4-5 сериозни ситуации.
Това с пускането на трима централни нападатели е също толкова умно колкото излизането без нападател срещу тирето.
Райнов е пълен некадърник, но не извърши фал, че даже и картон да му даде...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dani Kiki написа:Кога ли Славия ще се хвърлят така на Тирето или Лайногорец?
Колкото им позволиш! А съвсем скоро Славия си ни би, като маче у дирек, и равни редовно ни правят. Вие по принцип ги биене по- лесно.
Arsenal- a new era begins ! Again!...