efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя
За това полувреме би било оптимистично да се твърди, че практикуваме спорта, известен като футбол. Явно на Хубси целта е хикс. Ясно е, че нямаме големи шансове да настигнем лудите, ама ако и желание не показваме, не знам какво да мисля.
- levskarcheto96
- Контакти:
Паулиньо вярно си е плажен футболист, слабички сме, халфовата линия никаква я няма за пореден път.
realitybites написа:За това полувреме би било оптимистично да се твърди, че практикуваме спорта, известен като футбол. Явно на Хубси целта е хикс. Ясно е, че нямаме големи шансове да настигнем лудите, ама ако и желание не показваме, не знам какво да мисля.
Алар и Мазурек се опитват, другите не могат и да се опитат. Крайно неможещи "футболисти" в синьо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Алар и Мазурек я пипат добре, но са изолирани, в 90% от случаите я Жиката, я някой друг просто изсипва топката напред и каквото стане. Това за мен си е стратегия (доколкото може да се нарече така) за равен.
-
Дали ще измъкнем хикса или ще паднем май е едно и също, с тоя анти футбол, който играем извън София направо ми идва да си изключа тв-то. Как пък до сега едно стойностно гостуване не направихме не знам.
Пак чакаме на някоя изритана топка, някое карамболче в наша полза за да създадем положение. Никаква креативност. Едно голо желание без покритие. Една контра не можем да направим като хората. Засега Локомотив ни надскачат, надтичват, надборват и почти ни надиграват ако това може да се нарече игра. Положенията им са само от статични и очаквам съдията при възможност да им дава. Онова с гредата си беше чиста симулация и по-скоро имаше фал за нас, но още от третата секунда ( Херо
) си пролича за какво са сложили тоя съдия.
Въпреки критиките към Стаси си мисля,че той е най- в час и от него може да очаквам нещо опасно. Дано Хубчев пусне Костов за двайсетина минути, че ако пак прави смени след 85-та си е бавене на времето.

Въпреки критиките към Стаси си мисля,че той е най- в час и от него може да очаквам нещо опасно. Дано Хубчев пусне Костов за двайсетина минути, че ако пак прави смени след 85-та си е бавене на времето.
-
- Контакти:
На кого помагаме с тея димки?
icemanbg33 написа:На кого помагаме с тея димки?
На бюджета на БФС. Пълна малоумност, че и ме карат да ходя да гледам тая трагедия.
W84me написа:Sstefanov написа:к.р за Георги Илиев, цигани от Пловдив. Мрънкачите, не ви ли писна да обсъждате отбора. Когато почнете да ходите по мачове, тогава ще ви се иска мнението.
Как ще отида на мач? Нещо да не съм слънчасал да губя от времето за семейството си, за да ходя да гледам тия инвалиди? Стига им, че ги гледам по телевизора 2 часа на седмица.
Явно не си този за когото си мислех. Аз ходя с децата, Левски не е само име! Идеята е по велика от играта!
Sstefanov написа:W84me написа:Sstefanov написа:к.р за Георги Илиев, цигани от Пловдив. Мрънкачите, не ви ли писна да обсъждате отбора. Когато почнете да ходите по мачове, тогава ще ви се иска мнението.
Как ще отида на мач? Нещо да не съм слънчасал да губя от времето за семейството си, за да ходя да гледам тия инвалиди? Стига им, че ги гледам по телевизора 2 часа на седмица.
Явно не си този за когото си мислех. Аз ходя с децата, Левски не е само име! Идеята е по велика от играта!
Да заведа дъщеря ми в тая дупка? Да диша отровите... Тия времена минаха безвъзвратно.