ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30
Тя директивата си я има от веки веков - всеки друг, но Левски не. Така че нищо ново под слънцето, както казват по наше село 

mikata написа:Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи
Не си ли го гледал при нас? В неделя ще си припомниш.

- metodito
- Контакти:
mikata написа:Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи
Защо да се е провалил?

metodito написа:mikata написа:Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи
Защо да се е провалил?
При тия пари и играчи в Арда какво направи 3-4 място

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:mikata написа:Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи
Защо да се е провалил?
Ми Арда според мен е отборът с най-голям бюджет от отборите във Втора лига.Даже според мен имат по-голям от поне 5 отбора и от Първа лига.Категорично Стоев,айде да не кажем,че се е провалил,но не постигна очакваните резултати.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи
Защо да се е провалил?
При тия пари и играчи в Арда какво направи 3-4 място
Е, ако ги беше класирал... Така и няма да се разбере. Щеше да се е провалил, ако не ги класира за бараж.
Последна промяна от metodito на 06 мар 2019 14:54, променено общо 1 път.
-
Очевидно в Разград търсят ефекта "нов треньор", който обикновено дава почти мигновени резултати.
Но не е ясно "Сухчо" колко ги е объркал, та Стойчо едвали ще може да оправи бакиите за един Уикенд.
Но не е ясно "Сухчо" колко ги е объркал, та Стойчо едвали ще може да оправи бакиите за един Уикенд.

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Очевидно в Разград търсят ефекта "нов треньор", който обикновено дава почти мигновени резултати.
Според мен, те го вземат с дългосрочна визия, а не да спасява положението. Леле, като си помисля, че този Томанов медиите го гласяха за нас. Лелелелеле...
- metodito
- Контакти:
Ми Арда според мен е отборът с най-голям бюджет от отборите във Втора лига.Даже според мен имат по-голям от поне 5 отбора и от Първа лига.Категорично Стоев,айде да не кажем,че се е провалил,но не постигна очакваните резултати.
То и нашия миналата година беше такъв, ама се борихме за трето място.
Е, то на практика Стойчо нищо не може да промени игрово при тях за тези 3-4 дни до мача, ясно е. Единственото, което може да постигне е първоначалния импулс във футболистите от смяна на треньор, още повече, че част от тях го познават доста добре. И това не е много добре, де, защото бяха с поутрепано настроение, което пък си беше друг плюс за нас. Както и във всички други мачове, и в тоя всичко си зависи от нас, така че ще видим.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!