Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот csimoen2 » 03 дек 2018 11:53

metodito написа:
sinfen14 написа:Майко...тук пак са се изписали тон глупости.....

"Ще намерим по-добри", нали? :lol: Никой не хейти по Нганиони и Нашименто, човек. И на мен първия ми хареса, но е скъпоплатена дълбока резерва. Примерно на мен двойката Гомес-Нашименто много ми допадаше. И ми се нрави, но явно или Славиша нещо не го харесва или... не знам защо бива предпочитан Белмонт, но това е избора на треньора.

Относно конкретни цифри и изисквания няма как да се говори. Бил искал, пък не знам си кво си. Може да спекулираме само... Фактите са такива, че Милош и Давид са двама от най-важните ни футболисти. По това мисля няма спор, нали? Милош е човекът с най-добро центриране в този отбор. Включванията му по крилото завършват с голови пасове. И в офанзивен план е много важен също. Това също е факт. В дефанзивен план... Е, няма съвършени неща. Както и да е. Идеята ми е, че тези двамата НЕ ТРЯБВА да се бутат. Няма значение кой ще дойде и колко е по-добър. Просто... това са глупостите на Роси. "Ще намерим по-добри". Каквито и да са, ако на средата на сезона бъде разбита защитата, значи сме пълен та*ак. Аз не помня защитна двойка като Холмар и Давид отдавна. Просто, толкова да са стиковани. За последно, може би Дидо и Карнер...

Лично аз се надявам: да бъдат запазени всички, които са титуляри, през зимата. Да се изфъчкат някои от резервите. Да се намери заместник на Паулиньо (но да се запази в отбора), защото той няма нищо общо с онзи Паулиньо отпреди контузията. Ако пак му се повтори контузията увисваме много здраво. Единственият път, когато гледах Виана ми се понрави. Тежък таран, физически много здрав. Какъв е проблемът там, не знам. Славиша май харесва Ривалдиньо. Дано се получи нещо там. Но ако няма да се разчита на тях, не виждам защо са в отбора.

За мен имаме добър отбор като единици, който трябва да се запази. Но добри като единици в колективен спорт, нищо не значи. Пролетта трябва да станат едно. На всеки от тях може да намеря кусури сигурно, но за ППЛ това са много добри футболисти. Не заговорят ли на един език, няма как да стане.

Би ли ми казал коя двойка централни защитници имаш в предвид?

Защото ако имаш в предвид Деян Иванов и Карнер - чак стабилна не бих казал...

Още повече, че партньоството им беше доста кратко...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 дек 2018 11:59

metodito.....за какво олекотяване на бюджет говориш със махането на 2ма човека.Това да не е клуб от 3та дивизия че да го спънат някакви си 2 заплати.Стига със тези икономии.Така отбор никога няма да има със такива тънки сметки.Ако ще се гонят 2ма 3ма то трябва да се вземат 2ма 3ма и не е гаранция че ще са по евтини откъм заплати.Няма как да се остави дупка при напускането на толкова футболисти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 12:02

metodito написа:Ако това е вярно:
https://topsport.bg/levski/levski-otrya ... govor.html
много хора ще си отворят очите за истината.

metodito написа:Парцалите продължават да генерират кликове чрез фейкове за нас. И офлайн, и тук обаче, има хора, които им вярват. Като за Яблонеца. :? ...

:lol: :lol: :lol: След тази фурнаджийска принципност не мога да не се съглася с теб, че докато дирите за всичко под вола теле и докато се хващате на всичко, което може да послужи за огнева кула на плюнки срещу ръководството, то парцалите ще продължават да измислят "новини" и ще генерират цъкания.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 12:03

csimoen2 написа:
Би ли ми казал коя двойка централни защитници имаш в предвид?

Защото ако имаш в предвид Деян Иванов и Карнер - чак стабилна не бих казал...

Още повече, че партньоството им беше доста кратко...

То в последните години е така - за кратко. :lol: Ако Давид ни напусне, и това партньорство ще е кратко.
Последна промяна от metodito на 03 дек 2018 12:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 12:13

TristaNNN написа:

metodito написа:Парцалите продължават да генерират кликове чрез фейкове за нас. И офлайн, и тук обаче, има хора, които им вярват. Като за Яблонеца. :? ...

:lol: :lol: :lol: След тази фурнаджийска принципност не мога да не се съглася с теб, че докато дирите за всичко под вола теле и докато се хващате на всичко, което може да послужи за огнева кула на плюнки срещу ръководството, то парцалите ще продължават да измислят "новини" и ще генерират цъкания.

Ми ще видим. Кое е плюнка, бе, пич. И не заслужава ли това "ръководството"? Знам, че твоите очи ще си останат затворени каквото и да стане. Абе не знам какви фурни те гонят, ама като ти чета комсомолските изказвания като това:
Господинът има интересна визитка, а суперлативите от страна на Русев ме карат да мисля, че този ход не е "на парче", а се мисли по-отговорно и в перспектива. Разбира се, ще трябва да мине известно време преди да коментираме работата на Колев, макар че някои вечно бърборещи тука форумни лелки вече го "оправиха". :lol: Но каквото и да се случи в бъдеще, тази рокада показва, че собственикът вижда, че нещо куца и трябва да се подобри, след което прави ход да го стори, а не замита проблема под килима, което е похвално.
, ме напушва само смях. С този патос в последното изречение си за пленум на БКП бе, мой.
Последна промяна от metodito на 03 дек 2018 12:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 12:27

Вълчан написа:metodito.....за какво олекотяване на бюджет говориш със махането на 2ма човека.Това да не е клуб от 3та дивизия че да го спънат някакви си 2 заплати.Стига със тези икономии.Така отбор никога няма да има със такива тънки сметки.Ако ще се гонят 2ма 3ма то трябва да се вземат 2ма 3ма и не е гаранция че ще са по евтини откъм заплати.Няма как да се остави дупка при напускането на толкова футболисти.

Не знам какво ще правят. Дано измислят нещо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 12:40

metodito написа:
TristaNNN написа:

Ми ще видим. Кое е плюнка, бе, пич. И не заслужава ли това "ръководството"? Знам, че твоите очи ще си останат затворени каквото и да стане. Абе не знам какви фурни те гонят, ама като ти чета комсомолските изказвания като това:
Господинът има интересна визитка, а суперлативите от страна на Русев ме карат да мисля, че този ход не е "на парче", а се мисли по-отговорно и в перспектива. Разбира се, ще трябва да мине известно време преди да коментираме работата на Колев, макар че някои вечно бърборещи тука форумни лелки вече го "оправиха". :lol: Но каквото и да се случи в бъдеще, тази рокада показва, че собственикът вижда, че нещо куца и трябва да се подобри, след което прави ход да го стори, а не замита проблема под килима, което е похвално.
, ме напушва само смях. С този патос в последното изречение си за пленум на БКП бе, мой.

Само това ли успя да измисли конспиративната ти фурнаджийска главица - БКП, пленум, затворени очи...? :mrgreen:
Ти си вечно недоволен и мрънкащ тип, демократе, който си противоречи на всяко пето-шесто мнение и после се тупа в гърдите: "Ето, аз бях прав, аз казах, а-у."
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2018 12:52

[offtopic]
TristaNNN написа:Ти си вечно недоволен и мрънкащ тип, демократе, който си противоречи на всяко пето-шесто мнение и после се тупа в гърдите: "Ето, аз бях прав, аз казах, а-у."
[/offtopic]
[offtopic]Дай пример, че ми стана интересно кога е било това?[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 дек 2018 13:13

Първо Левски освобождават зимата Полачек ,Митрев ,Нашименто ,Ревалдиньо , Буш , Белаид , и разпращат юношите преотстъпени (без Кабов - това момче има много потенциал като крило) и Купуват 1 вратар взимат Дрко Тасевски и един стабилен нападател и точка всичко заспива в клуба. Това ако се направи и оставят отбора на спокойствие Левски ще е с две класи напролет над сегашният.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2018 13:56

metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Ти си вечно недоволен и мрънкащ тип, демократе, който си противоречи на всяко пето-шесто мнение и после се тупа в гърдите: "Ето, аз бях прав, аз казах, а-у."
[/offtopic]
[offtopic]Дай пример, че ми стана интересно кога е било това?[/offtopic]

[offtopic]Ей ти примера по-горе в темата.[/offtopic]
[offtopic]

Върни се в “Левски”