metodito написа:sinfen14 написа:Майко...тук пак са се изписали тон глупости.....
"Ще намерим по-добри", нали?Никой не хейти по Нганиони и Нашименто, човек. И на мен първия ми хареса, но е скъпоплатена дълбока резерва. Примерно на мен двойката Гомес-Нашименто много ми допадаше. И ми се нрави, но явно или Славиша нещо не го харесва или... не знам защо бива предпочитан Белмонт, но това е избора на треньора.
Относно конкретни цифри и изисквания няма как да се говори. Бил искал, пък не знам си кво си. Може да спекулираме само... Фактите са такива, че Милош и Давид са двама от най-важните ни футболисти. По това мисля няма спор, нали? Милош е човекът с най-добро центриране в този отбор. Включванията му по крилото завършват с голови пасове. И в офанзивен план е много важен също. Това също е факт. В дефанзивен план... Е, няма съвършени неща. Както и да е. Идеята ми е, че тези двамата НЕ ТРЯБВА да се бутат. Няма значение кой ще дойде и колко е по-добър. Просто... това са глупостите на Роси. "Ще намерим по-добри". Каквито и да са, ако на средата на сезона бъде разбита защитата, значи сме пълен та*ак. Аз не помня защитна двойка като Холмар и Давид отдавна. Просто, толкова да са стиковани. За последно, може би Дидо и Карнер...
Лично аз се надявам: да бъдат запазени всички, които са титуляри, през зимата. Да се изфъчкат някои от резервите. Да се намери заместник на Паулиньо (но да се запази в отбора), защото той няма нищо общо с онзи Паулиньо отпреди контузията. Ако пак му се повтори контузията увисваме много здраво. Единственият път, когато гледах Виана ми се понрави. Тежък таран, физически много здрав. Какъв е проблемът там, не знам. Славиша май харесва Ривалдиньо. Дано се получи нещо там. Но ако няма да се разчита на тях, не виждам защо са в отбора.
За мен имаме добър отбор като единици, който трябва да се запази. Но добри като единици в колективен спорт, нищо не значи. Пролетта трябва да станат едно. На всеки от тях може да намеря кусури сигурно, но за ППЛ това са много добри футболисти. Не заговорят ли на един език, няма как да стане.
Би ли ми казал коя двойка централни защитници имаш в предвид?
Защото ако имаш в предвид Деян Иванов и Карнер - чак стабилна не бих казал...
Още повече, че партньоството им беше доста кратко...