1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 20:34

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]Йорга, Мечката, Аниете, Тунде, Джери, Васко, Роман, Рошу, Тони, Пиргов, натиреният от Роси Мапуку, Фигейредо - неможаци абсолютни! :lol:

Ами ако, примерно, вече са си оплели рано-рано кошниците по подобие на Прохазка

Страшно добри сте с фейковете. Признавам ви го. :evil: Ако може да си вземате тъпото комунистическо копеле и амбразурата и да се разкарате някъде...[/offtopic]

[offtopic]Да, да ... разбира се, амбразурата, как иначе. :lol: Всеки който не е съгласен с лелчето и съзрятия нейде в сърцевината на гнилата ябълка пъклен план за унищожение от страна на Срас е амбразурчик, няма как. А всеки, който не рони сълзи по Роман, Васко и Мечката във всяко свое мнение, веднага трябва да се разкара нанякъде. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Обвиняваш открито Прохазка в некоректност към клуба. Дотам стигнахте с помиярщините си тука двама-трима човека! По-долу няма накъде! И да ви наплюя ще ме е гнус.[/offtopic]

[offtopic]Това е адски ку*венско изказване от твоя страна! :evil: Никого не обвинявам, а коментирам думите на Прохазка, в контекста на дискусията, неговите собствени думи, да ти ги копирам ли пак, щото май не си ги прочел предния път, нищо че ги удебелих? Роман взе решение, което е добро за него самия, за кариерата и бъдещето му! От все сърце му желая всичко най-добро, защото този русокос мъжкар е еталон за поведение на чужденец и пример за морал за всеки българин в любимия ми тим! Само дето, този рицар на мъжеството не е длъжен да угажда на такива като тебе, а най-напред на своето семейство. Завинаги един от нас ще остане, в буквалния смисъл, а не скрито в клишето на ултрасите! Толкова.[/offtopic]

[offtopic]Ти каза каквото имаш да кажеш ясен си ми. Прохазка зимата се е договорил с Виктория (а даже Ралка отива и по-далеч), а цяла пролет Краси Иванов казваше, че преговарят - ерго - направил го е зад гърба на "Левски". Излъгал е, че обмисля условията. Нищо не е обмислял, вече е мислел за Пилзен. "Направил е своя избор". Така ли е?
Истината е, че се повтори историята с Костадинов![/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 юли 2018 20:59

Група от 19 футболисти беше определена за утрешната среща от първия кръг на ППЛ срещу Ботев. Левски гостува на базата в Коматево от 20:45 часа.

Божидар Митрев има разрешение да отсъства в следващите дни и съответно няма да бъде с отбора за предстоящия мач. Причината е предстояща тежка операция на баща му. ПФК Левски пожелава на капитана на отбора всичко да мине без усложнения и скорошно възстановяване на един от най-близките му хора.

Поради травми пък извън разширения състав са Нашименто, Ривалдиньо, Тиам и Буш.

Ето и цялата група на Левски за гостуването на Ботев Пловдив: Полачек, П. Иванов, Белаид, Горанов, Ейолфсон, Найденов, Петков, Мариани, Белмонт, Гомес, Цветкович, Кабрал, Яблонски, Костов, Димитров, Паулиньо, Обертан, Кабов, Ст. Иванов.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 20 юли 2018 21:11

Кой го интересува тоя тъп мач, сезона свърши преди да е започнал. И 20 да станем все тая. Толкова интересната А група се завърна, че даже по 7 кинта искат да им е.а майката.

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 20 юли 2018 21:26

Sisi 1914 написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
Sisi 1914 написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
Sisi 1914 написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
Сисе откога пак си Левскарка. Иначе за мача ще говория след като разберем кой ще води отбора.

Георги Тодоров ще води мача.

Видях, но по-важното е че Белмонт и Буш са контузени, което означава че ще играем с 11 човека и ще го вземем този мач.

Костов сигурно ще е титуляр, щом Буш е контузен.

Да вземат някой 15 годишен от публиката по-добре ще се справи от тоя некадарник с 9ката отзад. Срам че носи този номер и го е страх да бие на 5 метра от вратата да не би да влезне случаийно. Иначе както казах Костов се раздава момчето, но трябва да се даде шанс на Илия.

Не ми се вярва Илия да даде шанс още от първата минута, но дано да греша в преценката!

И аз немисля че ще му се дадат много игрови минути, но дано да бъркаме и двамата.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юли 2018 22:48

NOMER14 написа:Лошото за тоя мач е, че букмейкерите са изравнили коефициентите с леко предимство на домакините. :roll: Отново сме подценени!

И кое точно му е лошото!?... :roll: А "Левски" няма да загуби този мач, защото ... вече няма какво да губи... 8-)
[offtopic]С риск да бъда обявен за адвокат на Роси: Не хвърляйте цялата вина върху него. Мисля (лично, неангажиращо мнение), че някои от футболистите му скроиха шапка...[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 20 юли 2018 23:42

Captain Stottlemeyer написа:
NOMER14 написа:Лошото за тоя мач е, че букмейкерите са изравнили коефициентите с леко предимство на домакините. :roll: Отново сме подценени!

И кое точно му е лошото!?... :roll: А "Левски" няма да загуби този мач, защото ... вече няма какво да губи... 8-)
[offtopic]С риск да бъда обявен за адвокат на Роси: Не хвърляйте цялата вина върху него. Мисля (лично, неангажиращо мнение), че някои от футболистите му скроиха шапка...[/offtopic]

Не някои а горе-долу всичките, не случайно скочиха и Алфонсо и Мапуко и др. след като беше изгонен.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 юли 2018 07:44

Към Дани Младенов
Иска ми се и двамата да грешим!
Ривалдиньо е контузен и ще пропусне мача.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юли 2018 07:48

Sisi 1914 написа:Ривалдиньо е контузен и ще пропусне мача.

Нищо ново :twisted:
Този дойде по изричното настояване на Роси :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 юли 2018 08:12

Група от 19 футболисти беше определена за срещата от първия кръг на ППЛ срещу Ботев. Левски гостува на базата в Коматево от 20:45 часа.

Божидар Митрев има разрешение да отсъства в следващите дни и съответно няма да бъде с отбора за предстоящия мач. Причината е предстояща тежка операция на баща му. ПФК Левски пожелава на капитана на отбора всичко да мине без усложнения и скорошно възстановяване на един от най-близките му хора.

Поради травми пък извън разширения състав са Нашименто, Ривалдиньо, Тиам и Буш.

Ето и цялата група на Левски за гостуването на Ботев Пловдив: Полачек, П. Иванов, Белаид, Горанов, Ейолфсон, Найденов, Петков, Мариани, Белмонт, Гомес, Цветкович, Кабрал, Яблонски, Костов, Димитров, Паулиньо, Обертан, Кабов, Ст. Иванов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2018 08:53

Дидо Иванов пак не е в групата? Бих искал да видя това - Пепи Иванов на вратата, пред него Давид и Холмар, отстрани е ясно, пред тях Найденов и Гомес, Кабов, Костов, Паулиньо и Мариани. А Петков? Тук няколко човека разправят какъв талант е момчето, макар че аз не съм го гледал... Ако сред титулярите видя Кабрал, Белаид или Белмонт... :evil:

Върни се в “Левски”