TristaNNN написа:metodito написа:TristaNNN написа:metodito написа:[offtopic]Йорга, Мечката, Аниете, Тунде, Джери, Васко, Роман, Рошу, Тони, Пиргов, натиреният от Роси Мапуку, Фигейредо - неможаци абсолютни!Ами ако, примерно, вече са си оплели рано-рано кошниците по подобие на Прохазка
Страшно добри сте с фейковете. Признавам ви го.Ако може да си вземате тъпото комунистическо копеле и амбразурата и да се разкарате някъде...[/offtopic]
[offtopic]Да, да ... разбира се, амбразурата, как иначе.Всеки който не е съгласен с лелчето и съзрятия нейде в сърцевината на гнилата ябълка пъклен план за унищожение от страна на Срас е амбразурчик, няма как. А всеки, който не рони сълзи по Роман, Васко и Мечката във всяко свое мнение, веднага трябва да се разкара нанякъде.
[/offtopic]
[offtopic]Обвиняваш открито Прохазка в некоректност към клуба. Дотам стигнахте с помиярщините си тука двама-трима човека! По-долу няма накъде! И да ви наплюя ще ме е гнус.[/offtopic]
[offtopic]Това е адски ку*венско изказване от твоя страна!Никого не обвинявам, а коментирам думите на Прохазка, в контекста на дискусията, неговите собствени думи, да ти ги копирам ли пак, щото май не си ги прочел предния път, нищо че ги удебелих? Роман взе решение, което е добро за него самия, за кариерата и бъдещето му! От все сърце му желая всичко най-добро, защото този русокос мъжкар е еталон за поведение на чужденец и пример за морал за всеки българин в любимия ми тим! Само дето, този рицар на мъжеството не е длъжен да угажда на такива като тебе, а най-напред на своето семейство. Завинаги един от нас ще остане, в буквалния смисъл, а не скрито в клишето на ултрасите! Толкова.[/offtopic]
[offtopic]Ти каза каквото имаш да кажеш ясен си ми. Прохазка зимата се е договорил с Виктория (а даже Ралка отива и по-далеч), а цяла пролет Краси Иванов казваше, че преговарят - ерго - направил го е зад гърба на "Левски". Излъгал е, че обмисля условията. Нищо не е обмислял, вече е мислел за Пилзен. "Направил е своя избор". Така ли е?
Истината е, че се повтори историята с Костадинов![/offtopic]