ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 18.00

Мнениеот gzagorov » 11 май 2018 23:53

helic написа:
vvessel написа:
helic написа:Другото са умения (бизнес такива) + нужната доза късмет.
Ако Лудогорец примерно не бяха имали нужната доза късмет ( и първата година срещу чорбата, и 2013та срещу нас) по мое мнение нямаше да ги обсъждаме в момента изобщо като отбор.

Сериозно ли мислиш, че Лудогорец се самоиздържат, понеже са станали шампиони,а Домусчиеви са големи бизнесмени с чисти капитали. Поне с такова впечатление оставам от мнението ти. Къде бяха те преди герб да дойдат на власт? От къде са им милионите? Нещо за БМФ да си чувал? Чувал съм и други неща околко другия им бизнес, но да не ги пиша без доказателства.

Лудогорец се самоиздържат, понеже имат успехи в евротурнирите, оттам добри приходи, съответно и добра трансферна политика. Нищо от тези нямаше да е факт, ако не бяха станали 2 пъти подред шампиони - единия път за сметка на автентичната чорба, втория път за наша сметка. След това имат веднъж участие в групите на Лига Европа, втори път участие в групите на ШЛ. Това са сериозни приходи за един футболен бизнес
Произхода на капиталите на братя Домусчиеви не съм коментирал. Казвам само, че Лудогорец отдавна не е за братя Домусчиеви бездънна каца, в която да наливат по супурнайсе милиона на година. Съвсем резонно е да са на плюс
Нещо, което при нас с по 3-4 хиляди души публика на домакински мач и участие до втория предварителен кръг на ЕКТ е абсолютно невъзможно и немислимо. това е разликата.
И това което искам да кажа е, че ако нямаха късмета да са първите си две години шампиони и като резултат на това две добри години в ЕКТ, сега или щяха да са някакво местно забавление за собствениците от типа "да отидем на мач като сме на посещение в Разград заради фармацевтичния си завод" или отдавна да са се завърнали в селските групи.
С горното ни най-малко не искам да обидя привържениците на отбора и всички разградчани като цяло. Футбола освен успешен бизнес проект трябва и да носи радост на хората, а този отбор носи радост на жителите на този град, околностите му и всички които са родом от там, без да живеят в града в момента.

Не знам, но "Левски" и ЦСКА много пъти играха в ЕКТ и не започнаха да се самоиздържат от там.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 12 май 2018 00:08

Няма смисъл да ги мислич Л-ц как щели да залязат.
Очевадно е, че техният начин е единственият пред Левски: евротурнири до скъсване и приходи. Друг шанс за оцеляване - не за развиване, а за оцеляване - няма.

Въпрос за мача - ще ги награждават ли?
Ако да, мисля, че ще играят на 120 процента, а не като с тирето.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 12 май 2018 00:42

В мачовете до края на първенството на практика ще се решава развитието на отбора през следващата година. Ако Роси покаже качества и класира отбора в Европа, има голям шанс да запазим основните футболисти и да привлечем няколко по-класни нови попълнения. Ако се издъни, има риск от напускане на футболисти, а и от уволнение на самия него. Ако беше даден шанс на Петрович с такава селекция и свобода на работата, тези въпроси изобщо нямаше са на дневен ред. С тази селекция Левски щеше да спори с Лудогорец за титла, а купата щеше да бъде вече във витрината на Герена. Все пак си мисля, че ще покажат характер и ще защитят честта и името на клуба. Само Левски!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 май 2018 07:15

Дано да развалим празника на домакините, с 1 победа или хикс!
Левски завинаги в моето сърце![

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 12 май 2018 09:03

gzagorov написа:
helic написа:
vvessel написа:
Ако Лудогорец примерно не бяха имали нужната доза късмет ( и първата година срещу чорбата, и 2013та срещу нас) по мое мнение нямаше да ги обсъждаме в момента изобщо като отбор.

Сериозно ли мислиш, че Лудогорец се самоиздържат, понеже са станали шампиони,а Домусчиеви са големи бизнесмени с чисти капитали. Поне с такова впечатление оставам от мнението ти. Къде бяха те преди герб да дойдат на власт? От къде са им милионите? Нещо за БМФ да си чувал? Чувал съм и други неща околко другия им бизнес, но да не ги пиша без доказателства.

Лудогорец се самоиздържат, понеже имат успехи в евротурнирите, оттам добри приходи, съответно и добра трансферна политика. Нищо от тези нямаше да е факт, ако не бяха станали 2 пъти подред шампиони - единия път за сметка на автентичната чорба, втория път за наша сметка. След това имат веднъж участие в групите на Лига Европа, втори път участие в групите на ШЛ. Това са сериозни приходи за един футболен бизнес
Произхода на капиталите на братя Домусчиеви не съм коментирал. Казвам само, че Лудогорец отдавна не е за братя Домусчиеви бездънна каца, в която да наливат по супурнайсе милиона на година. Съвсем резонно е да са на плюс
Нещо, което при нас с по 3-4 хиляди души публика на домакински мач и участие до втория предварителен кръг на ЕКТ е абсолютно невъзможно и немислимо. това е разликата.
И това което искам да кажа е, че ако нямаха късмета да са първите си две години шампиони и като резултат на това две добри години в ЕКТ, сега или щяха да са някакво местно забавление за собствениците от типа "да отидем на мач като сме на посещение в Разград заради фармацевтичния си завод" или отдавна да са се завърнали в селските групи.
С горното ни най-малко не искам да обидя привържениците на отбора и всички разградчани като цяло. Футбола освен успешен бизнес проект трябва и да носи радост на хората, а този отбор носи радост на жителите на този град, околностите му и всички които са родом от там, без да живеят в града в момента.

Не знам, но "Левски" и ЦСКА много пъти играха в ЕКТ и не започнаха да се самоиздържат от там.

Навремето в ЦСКА Лупи игра ва-банк в един мач в Лига Европа- срещу Тулуза. Говори се че е е имало ипотекиране на различни активи на Кремиковци за да се обезпечи финансово и с добри футболисти отбора. Тогава първия мач завърши 0:0 във Франция ,а на реванша ЦСКА поведе 1:0. Съдията даде 6 минутно продължение на мача. И до днес се коментира тъпото изритване на една топка от Данчо Тъча 30-ина секунди преди края,след което вратаря я изрита обратно и Жиняк ни наказа. ЦСКА не влезе в групите на ЛЕ,Кремиковци фалира,ЦСКА не получи лиценз за Европа и след известна агония също фалира. А можеше да не е така с парите от турнира. Така,че ...няколко секунди могат да те лашнат в една или друга посока.
Хубаво е ,че Ботев играха истински вчера. Успех на Левски в борбата за 3-о място! Каквото и да си говорим. Сигурен съм,че Левски ще представи по-добре България в ЕКТ от Берое,както съм сигурен ,че ЦСКА щеше да представи България по-добре евентуално миналата година в сравнение с Дунав. Става въпрос за традиции и манталитет( колкото и да са избледнели последните години),които другите отбори просто нямат. Лудогорци наистина ли вярват,че Васил Левски на мачовете им с Реал,Ливърпул,Арсенал се пълнеше с техни фенове?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 12 май 2018 10:16

Afganec написа:И какво като/ако се класираме за ЕКТ ?? При тоя регламент и нашия коефициент, два мача и толкоз...

То не е като да крещиш, да люпиш семки и да фърляш седалки, трябва и малко мисъл...

Да си ходим във В група, и пълен рестарт с БГ момчета и юноши. Иначе всяка година ще е така, както последните 10 тодини. Не ви се ще да го вярвате, ама съм прав.

По глупаво мнение не бях чел. Защо се правиш на левскар, като не си, това е видно от руското знаме което си опнал на снимката.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 май 2018 11:16

ЛЕВСКИ пак играе днес! ПРАЗНИК Е! Който може на стадиона, който не - пред телевизорите! Да викаме дружно за победа, а пък каквото стане. Имат нужда момчетата след последния мач.

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 17.30

Мнениеот veni__85 » 12 май 2018 12:20

hydetoshi написа:
galina4 написа:
Warped написа:Ако сме 4ти ще имали плейоф за европа за нас? А ако сме 3ти какво става.?? Схемата на А група е шит

При 3-то място отиваме задължително на идиотският плейоф. При 4-то място пием студена водица.

Някой знае ли защо ще се играе мачът Славия - Локо Пд при положение,че смисълът от него е да определи кой ще играе последния мач преди баража? Славия след като спечели купата не отпада ли автоматично от тази борба? Миналата година така май се получи с Ботев ПД. А това с плейофа на 3-о място на практика значи ,че Левски или играе плейоф или директно отпада от Европа. Схемата на първенството е идиотска!

Ако Локото отстрани Славия ,ще играе срещу Черно море за седмо място и плейоф за ЛЕ срещу третия. Ако Славия излезе краен победител Черно море ще играе срещу третия и мач срещу Славия няма да има.

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 12 май 2018 13:59

helic написа:
vvessel написа:

Коментара ви е изключително интересен. Досега не бях срещал някой фен в България, независимо от клубната му принадлежност, който да смята че в "Лудогорец" се били самоиздържали. Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои от своите "звезди".
Но във всяко счетоводство освен активната страна тоест приходите има и така наречена пасивна страна тоест разходите.
Ако погледнем разходите по закупуването на разните чужденци включително и парите, които прибират месечно от клуба, ще се получи една малко по-друга картинка. Не бива да забравяме, че разградските "звезди" получават космически за българските условия заплати. Като някои от тези възнаграждения са на нивото на тези в по-скромните отбори в Бундеслигата (Фрайбург, Аугсбург, Кьолн, Хофенхайм). За Кешеру се знае, че прибира около 800.000 евра годишно. Марселиньо е над него, както и още един или двама от мургавите там. Дори един Дяков, чието годишно възнаграждение минава за скромно, скътава в джоба си някъде около 400.000 евра годишно. Ами разходите по персонала, поддръжката на стадиона и другите спортни съоръжения?
Разбира се, че отбора на Домузчиев ползва стадиона и базата в Разград почти без пари. Концесия за Лудогорец-Арена в размер от 16.500 лева годишно е направо смешна в сравнение с 62.000 лева месечна концесия, която трябва да плаща Тирето за Българска армия и базата в Панчарево. Друг е въпросът дали въобще ще ги плаща.
Отгоре на всичко бат Бойко хариза на приятела си Киро 4,5 милиона за трибуна Моци. Към всичко това можем да прибавим и разните десетки милиони от сделката за БМФ, която разгневи Валери Симеонов и той реши да търси от Домузчиев 52-те милиона.

В България няма и не може да има футболен клуб на самоиздръжка. Накъдето и да погледнем картинката е една и съща. Навсякъде разни бизнесмени, финансови групи или държавата по скрити пътища.
Освен това аз все още не съм видял български бизнесмен да се е бръкнал в собствения си джоб за да подкрепя със собствени пари някаква спортна кауза, а камо ли футбола. Всичко е крадено или източвано отнякъде, дори и директно от джоба на данъкоплатците или откраднато и пренасочено от Еврофондовете.
Ако някой познава такъв, нека да ме опровергае!
______________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 май 2018 14:27

kopernikus написа:
helic написа:
vvessel написа:

Коментара ви е изключително интересен. Досега не бях срещал някой фен в България, независимо от клубната му принадлежност, който да смята че в "Лудогорец" се били самоиздържали. Съгласен съм, че разградчани имат солидни приходи от ET, както и такива от продажбата на някои от своите "звезди".
Но във всяко счетоводство освен активната страна тоест приходите има и така наречена пасивна страна тоест разходите.
Ако погледнем разходите по закупуването на разните чужденци включително и парите, които прибират месечно от клуба, ще се получи една малко по-друга картинка. Не бива да забравяме, че разградските "звезди" получават космически за българските условия заплати. Като някои от тези възнаграждения са на нивото на тези в по-скромните отбори в Бундеслигата (Фрайбург, Аугсбург, Кьолн, Хофенхайм). За Кешеру се знае, че прибира около 800.000 евра годишно. Марселиньо е над него, както и още един или двама от мургавите там. Дори един Дяков, чието годишно възнаграждение минава за скромно, скътава в джоба си някъде около 400.000 евра годишно. Ами разходите по персонала, поддръжката на стадиона и другите спортни съоръжения?
Разбира се, че отбора на Домузчиев ползва стадиона и базата в Разград почти без пари. Концесия за Лудогорец-Арена в размер от 16.500 лева годишно е направо смешна в сравнение с 62.000 лева месечна концесия, която трябва да плаща Тирето за Българска армия и базата в Панчарево. Друг е въпросът дали въобще ще ги плаща.
Отгоре на всичко бат Бойко хариза на приятела си Киро 4,5 милиона за трибуна Моци. Към всичко това можем да прибавим и разните десетки милиони от сделката за БМФ, която разгневи Валери Симеонов и той реши да търси от Домузчиев 52-те милиона.

В България няма и не може да има футболен клуб на самоиздръжка. Накъдето и да погледнем картинката е една и съща. Навсякъде разни бизнесмени, финансови групи или държавата по скрити пътища.
Освен това аз все още не съм видял български бизнесмен да се е бръкнал в собствения си джоб за да подкрепя със собствени пари някаква спортна кауза, а камо ли футбола. Всичко е крадено или източвано отнякъде, дори и директно от джоба на данъкоплатците или откраднато и пренасочено от Еврофондовете.
Ако някой познава такъв, нека да ме опровергае!
______________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!

Никой не споменава продажбата на Паломино и Кафу . Ако 6/7 мил. ги нямате за пари !?
Изображение

Върни се в “Левски”