NOMER14 написа:2-0, 3-0, 4-0. Следващия мач - 5-0...с кого играем?
С Каузата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:2-0, 3-0, 4-0. Следващия мач - 5-0...с кого играем?
NOMER14 написа:SANSIRO7 написа:Въпроса е къде щяхме да сме, ако Роси си беше направил предсезонната, а не да се мъчим и да наваксваме по никое време
Щяхме да играем плейоф с Евертън.
SANSIRO7 написа:Въпроса е къде щяхме да сме, ако Роси си беше направил предсезонната, а не да се мъчим и да наваксваме по никое време
SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
popokutepetel написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
Интересно ти какво очакваш да видиш? 4:0 срещу посредствен отбор (такива с Тъпчо и Митов обаче ни взимаха точки или ги биехме със зор с 1:0). 15 удара по посока на вратата (11 точни), владение на мача през цялото време, реално нито едно положение пред нашата врата. На това му се казва да смачкаш противника. Ти какво искаш да видиш и с колко да бием, че да си доволен?
popokutepetel написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
Интересно ти какво очакваш да видиш? 4:0 срещу посредствен отбор (такива с Тъпчо и Митов обаче ни взимаха точки или ги биехме със зор с 1:0). 15 удара по посока на вратата (11 точни), владение на мача през цялото време, реално нито едно положение пред нашата врата. На това му се казва да смачкаш противника. Ти какво искаш да видиш и с колко да бием, че да си доволен?
SANSIRO7 написа:popokutepetel написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
До средата на второто им бяхме дали да водят играта, а ако това дето Митрев го извади с крак беше влезнало /това сигурно не е положение/ имам и други забележки, но щом сте доволни на ирата, не на резултата добре. Когато дойдат каузата и гемеото ще видим кой е близо до истината. Искрено се надявам да не съм аз. А и Роси току що ми потвърди думите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта