Левски (София) - Дунав (Русе) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
108
65%
Равен
28
17%
Победа за Дунав
31
19%

Общо гласове: 167

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Re: Левски (София) - Дунав (Русе) | 21.04 | 20:00

Мнениеот FCD » 21 апр 2017 23:28

mikata написа:Трябва да се търси нов треньор и класни играчи, но без пари толкова :x
Другата седмица очаквайте разгром от тирето :idea:

Не се драматизирайте така. :) Аз ви предупреждавах, че имаме уникален отбор и нищо не е случайно и не знам още колко доказателства ви трябват. Плюс т'ва Дунав е ако не по-силен, то в никакъв случай не отстъпва по нищо на отбора на г-н ви Ганчев, така че ги биете другата седмица без проблем! Днес стана един чудесен мач като за българските стандарти и предвид изравнената игра на терена резултатът е напълно закономерен. Аз лично съм много доволен от продукцията, толкова двуостър мач с напрежение с редуващи се 100%-ви положения пред двете врати. Това рядко се гледа в България, камо ли на "Георги Аспарухов". Съдиите няма да ги коментирам, пак създадоха един куп неразбории - слаби са ни. Наздраве!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 21 апр 2017 23:30

Player написа:Стана си страхотен мач за гледане. Тичане до последната 92-минута. Не може да се каже, че е незаслужено равенството, защото както можеше да ги качим на разлика, така и да загубим. Има и такива мачове в които топката не влиза и се получават много пропуски. Всички отбори имат такива мачове и на всички футболисти им случва да им много пропуски. Роналдо в контролата срещу нас преди европейското, пропусна повече от Краев, че дори и дузпа за капак, никой не го е определил като менте и че не става. Накрая си стана номер 1 за годината. Това последното е за негативните мрънкачи, които при всяка загубена точка, отписват всичко и всички. Стига глупости. Не може винаги да се побеждава. Следващият ни мач трябва да си вкараме положенията и всички ще забравят този мач, както предния ни с Дунав, когато завършихме 2:2, а след няколко дни бихме Литекс.

Това е най-хубавото и точното мнение за вечерта и един истински фен!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 апр 2017 23:32

Парите са е евротурнирите,но ние нямаме отбор за там :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 апр 2017 23:33

Красивото и зрелищно равенство не носи пълен актив от точки и нещо позитивно за отбора. Напротив, за мача с онези отново ще сме под напрежение заради малката разлика в точките. За мен юношите не са напълно готови за мъжкия футбол, но предвид играта на скъпоплатените ни чужденци предпочитам да играят вместо тях.
В този мач трябваше да играем умно и практично, като в мача с Лудогорец и да си вземем точките.
Защитата ни беше разграден двор, а нападението ни пропиля всичките си положения...
Сега ще кажете, ама ако си бяхме вкарали положенията... А, ако Дунав си бяха вкарали положенията? Или им бяха зачели отменения гол? Днешния мач е показателен какво не трябва да прави един отбор в атака и защита.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 апр 2017 23:40

FCD написа:
mikata написа:Трябва да се търси нов треньор и класни играчи, но без пари толкова :x

Не се драматизирайте така. :) Аз ви предупреждавах, че имаме уникален отбор и нищо не е случайно и не знам още колко доказателства ви трябват. Плюс т'ва Дунав е ако не по-силен, то в никакъв случай не отстъпва по нищо на отбора на г-н ви Ганчев, така че ги биете другата седмица без проблем! Днес стана един чудесен мач като за българските стандарти и предвид изравнената игра на терена резултатът е напълно закономерен. Аз лично съм много доволен от продукцията, толкова двуостър мач с напрежение с редуващи се 100%-ви положения пред двете врати. Това рядко се гледа в България, камо ли на "Георги Аспарухов". Съдиите няма да ги коментирам, пак създадоха един куп неразбории - слаби са ни. Наздраве!

Добре го казваш, че не трябва да се драматизира, ама има хора които само си търсят повод за това. Преди всичко това е най-великата игра на света, точно заради това, че всичко може да се случи и е непредвидима до последно. Не отстъпвате на Литекс, то се и видя в мачовете ви, като в единия си ги бихте, а другия ви би съдията, които направи мача през декември скандален. И при нас ни докараха до един хикс съдиите с тях. Срещу вас не им изгониха вратаря, миналата седмица, не им изгониха футболист...Така че зависи от тях как ще свърши мача другата седмица. Ако няма съдийски грешки - пак ще ги бием. Ганчев и Литекс винаги са били съдийски отбор. Това всички го знаят. Явно при тях сега, единствената цел им е калъфката или по точно да са пред нас. Тяхна им работа. На мен това не ми пука. За мен е важно Левски да се развива и да играе добре и да създава положения. Щом не се борим за първото място - няма значение друго.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2017 23:49

Red_Neck написа:
1982 написа:

Спокойно, и Литекс са същите инвалиди като вашите. И двата отбора сте куц кон до куц кон. Другата седмица ще е или хикс, или грозна победа с 1 гол разлика за някой от отборите, но като цяло, сте на едно дередже.

Ти откъде съдиш за качествата на въпросните футболисти?
Нали, .... уж, .... БГ мачове и.... особено ЦСКА не гледаш?!
Помиярска работа е твоето.....

Помияр си ти, жалък припознавач и духач на мутри. Иначе не е и нужно да гледам мачовете на вас и Левски, като дойдат ЕКТ се вижда идеално всичко. Всяка година.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pl1
Контакти:

Мнениеот pl1 » 22 апр 2017 00:13

Един път два пъти...на третият стомната ще се счупи..... Като дойдете в Русе няма да има прошка :) Не е хубаво с тези тънки подпирания за Левски....не съществуваща засада,картон за симулация при дискусионна дузпа. Жалки сте ,ако тези положения се свиреха както трябва отивахте на разлика и не виждам какво щеше да стане при условие ,че първият ви смислен удар към вратата на Дунав бе в 38-та мин ,а дотогава вече трябваше да е 2:0. Да не говорим колко изтървахме ...
Смешници ......гости сме на Герена ,а вие не знаете къде се намирате ...

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 22 апр 2017 00:15

sin4ec написа: Мерси за инфото. Значи все пак нещо правилно ми е възприела периферията!
Тук е моментът за пореден път да изкажа своите поздравления за светлосините. Няма как такъв тим да не печели симпатии! Забележете-днес нямаше линейки и доктори на терена, нямаше симулации и лигавщини. А това рядко се случва...
Нямаше накъсване на играта, просто се игра футбол. Вярно, второто стана караминьол, ама то зрелище без караминьол няма! :)
Вярно, Левски можеше да затвори второто и да играе като в Разград. И щеше да спечели, но аз лично не бих приел такава победа. Не се борим за нищо и няма смисъл от това!
Създадохме десетина положения, но и съперникът имаше поне 5-6. На тоз мач по-му подхождаше резултат 3-3 или 4-3, ама нейсе-минало свършено!
Пожелавам на Дунав квота за ЕКТ!

Благодаря за пожеланията, пожелавам ви и на вас успехи в Европа. Всичко може да стане, стига желание да има, а не всичко да се върти около далаверата и усвояването и жалките оправдания. Мисля че ние като клуба с най-нисък бюджет в глупавата лига, преживял години наред падения в групите, сега нагледно го доказваме. С желание всичко става. Мисля че затворихме устите на хейтърите, които ни обявяваха за сателит на Киро, сателит на Левски, на ЦСКА, тотаджийски отбор, калитковци дето са всяко чудо за три дни и след няколко успешни мача ще окапят и ще отпаднат и т.н и т.н. Литекс упорито продължават да вярват в конспирациите си, но скоро ще играем с тях отново, за жалост тогава пак ще има от техните фантасмагории за качествената дрога с която ни бил зобал Домус Ага.

Потребителски аватар
pl1
Контакти:

Мнениеот pl1 » 22 апр 2017 00:18

Bogomil написа:
sin4ec написа: Мерси за инфото. Значи все пак нещо правилно ми е възприела периферията!
Тук е моментът за пореден път да изкажа своите поздравления за светлосините. Няма как такъв тим да не печели симпатии! Забележете-днес нямаше линейки и доктори на терена, нямаше симулации и лигавщини. А това рядко се случва...
Нямаше накъсване на играта, просто се игра футбол. Вярно, второто стана караминьол, ама то зрелище без караминьол няма! :)
Вярно, Левски можеше да затвори второто и да играе като в Разград. И щеше да спечели, но аз лично не бих приел такава победа. Не се борим за нищо и няма смисъл от това!
Създадохме десетина положения, но и съперникът имаше поне 5-6. На тоз мач по-му подхождаше резултат 3-3 или 4-3, ама нейсе-минало свършено!
Пожелавам на Дунав квота за ЕКТ!

Благодаря за пожеланията, пожелавам ви и на вас успехи в Европа. Всичко може да стане, стига желание да има, а не всичко да се върти около далаверата и усвояването и жалките оправдания. Мисля че ние като клуба с най-нисък бюджет в глупавата лига, преживял години наред падения в групите, сега нагледно го доказваме. С желание всичко става. Мисля че затворихме устите на хейтърите, които ни обявяваха за сателит на Киро, сателит на Левски, на ЦСКА, тотаджийски отбор, калитковци дето са всяко чудо за три дни и след няколко успешни мача ще окапят и ще отпаднат и т.н и т.н. Литекс упорито продължават да вярват в конспирациите си, но скоро ще играем с тях отново, за жалост тогава пак ще има от техните фантасмагории за качествената дрога с която ни бил зобал Домус Ага.

Какво им се обясняваш на тия нещастници...не виждаш ли ,че трети мач идват със 12-ти играч...предния измислена дузпа за тях, сега отменен редовен гол....тия са мега зле и изобщо не заслужават да са втори....ЦСКА ще ги качи на разлика след седмица защото са класи над тях,....

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 22 апр 2017 00:22

Съдията ни отмени гол от доста спорна засада и ни даде онзи глупав жълт картон за симулация (където реално според мен дузпа нямаше, но и симулация определено беше мнооооого пресилено решение), но ако си сложиш ръка на сърцето - далеч повече са ни рязали, на практика това днес нищо не е. Извън това нямаше чак толкова спорни отсъждания. С това се свиква, не може само оправдание, а и както виждаш въпреки това успяхме да върнем гола и да държим играта в напрежение до самия край. Стига вече с тези съдии, важното е да си играем играта.

Върни се в “Левски”