ППЛ,12 кръг| Ботев Пловдив - Левски София |1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ППЛ,12 кръг| Ботев Пловдив - Левски София |30.10|17:30

Мнениеот alexdb » 30 окт 2016 18:32

snakebite написа:
DarkPsy написа:Червен картон? Кога?

И аз това питам...Ама иначе винаги били ощетени, миличките те .. :)

Ами обясни защо си останал с подобно впечатление?
За сега по правилник три спестени жълти картона - за Неделев за бурно оспорване на съдийско решение, за Нар за посягането и за симулацията на жълтия.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 окт 2016 18:32

green_silence написа:
gzagorov написа:
Popokatepetal написа:За съжаление на всички мрънкачи, налапали сръбския х.й до сливиците, Левски изравни.

Не, че нещо, обаче когато "сръбският х.й" се развяваше в съблекалнята, на "Левски" изобщо не му се налагаше да изравнява резултата. А иначе да разбираме ли, че ти е кеф как "Левски" засега губи две точки?

Остави момчето да плачка за ухиления х*й на Мики Маус. :cry:

Плаче ми се единствено като чета ей такива коментари на псевдо левскари, за които е по-важно любимеца им да е треньор, от колкото отбора. Знам, че тука сте едина групичка, стискаща палци на Ботев в тоя мач и яко ви се присра при изравнителния гол. Нищо де, има още цяло полувреме. Може и да ни биете.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 окт 2016 18:35

snakebite написа:

И аз това питам...Ама иначе винаги били ощетени, миличките те .. :)

Дано във вторник да има някой и друг червен картон за гостите. Иначе пак няма да можете да си занесете головете до Разград. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 окт 2016 18:36

Tommi написа:

Когато има основание да се даде. Научете ги най-накрая тия правила и престанете с кръчмарския футболен правилник. Не всеки удар без топка означава червен картон.

То това и удар не беше. Даже и пошляпване не бих го нарекъл. Ама нали трябва да се реве за нещо......

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 окт 2016 18:40

blue avalanche написа:
1982 написа:
blue avalanche написа:
gzagorov написа:
Popokatepetal написа:За съжаление на всички мрънкачи, налапали сръбския х.й до сливиците, Левски изравни.

Не, че нещо, обаче когато "сръбският х.й" се развяваше в съблекалнята, на "Левски" изобщо не му се налагаше да изравнява резултата. А иначе да разбираме ли, че ти е кеф как "Левски" засега губи две точки?

Искаш да кажеш,че Топузаков е виновен за гол в 13сек.???

Успокой се, Топузаков не е виномен за нищо, вече за 2 мача сте получили цели 4 гола .... ако не станат и повече до края на мача, но Топузаков няма никаква вина, все малшанс има.

Не че нещо,ама Топузаков беше на пейката и срещу Берое. След като "Брат" се изсули по терлички. Тогава никой не броеше "головете".
Или същите играчи изведнъж станаха страшно слаби???

Мачът с Берое не беше подготвен от Топузаков. Тактика и състав бяха направени вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 30 окт 2016 18:43

Popokatepetal написа:Плаче ми се единствено като чета ей такива коментари на псевдо левскари, за които е по-важно любимеца им да е треньор, от колкото отбора. Знам, че тука сте едина групичка, стискаща палци на Ботев в тоя мач и яко ви се присра при изравнителния гол. Нищо де, има още цяло полувреме. Може и да ни биете.

С право ти се плаче, само влюбен в Мики Маус може да напише такава глупост. Левскари да искат загуба на Левски. Наистина има една групичка и тя пречи на Левски още отначалото на сезона с неоснователното си плюене и мрънкане. Сега сте спокойни стига Левски да получава голове от съблекалнята.
Офтопик:
[center]ImageImageImage

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!![/center]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 окт 2016 18:49

green_silence написа:
Popokatepetal написа:Плаче ми се единствено като чета ей такива коментари на псевдо левскари, за които е по-важно любимеца им да е треньор, от колкото отбора. Знам, че тука сте едина групичка, стискаща палци на Ботев в тоя мач и яко ви се присра при изравнителния гол. Нищо де, има още цяло полувреме. Може и да ни биете.

С право ти се плаче, само влюбен в Мики Маус може да напише такава глупост. Левскари да искат загуба на Левски. Наистина има една групичка и тя пречи на Левски още отначалото на сезона с неоснователното си плюене и мрънкане. Сега сте спокойни стига Левски да получава голове от съблекалнята.

От както Стоев не е в Левски, не съм писал и думичка за него. Нямам идея защо го намесваш в разговора. Липса на аргументи очевидно. Аз подкрепям Левски без значение кой ни е треньор. За мен това е най-нормалното нещо и самият факт, че трябва да ти го обяснявам, говори достатъчно що за левскар си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 окт 2016 18:51

Някой може ли да обясни защо Краев е още на терена???

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 окт 2016 18:52

Топката щеше да откине главата на Йоргачевич, коментаторът вика "изящна намеса" :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2016 18:53

Двата отбора спукаха топката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”