Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Абе на мен ми пратиха съобщение за потвърждение на билетите,но знаете ли как се потвърждава за да ми пратят и билетите да си ги принтирам ?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Абе на мен ми пратиха съобщение за потвърждение на билетите,но знаете ли как се потвърждава за да ми пратят и билетите да си ги принтирам ?
Май трябва да мине някакво време докато се преведат парите
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Абе на мен ми пратиха съобщение за потвърждение на билетите,но знаете ли как се потвърждава за да ми пратят и билетите да си ги принтирам ?
Те парите са ми дръпнати,но нямам черно на бяло какво трябва да принтирам
Ето какво ми пише в мейла.
[offtopic]
[/offtopic]
Последна промяна от Ivanov_95 на 18 юли 2016 18:54, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ivanov_95 написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Абе на мен ми пратиха съобщение за потвърждение на билетите,но знаете ли как се потвърждава за да ми пратят и билетите да си ги принтирам ?
Те парите са ми дръпнати,но нямам черно на бяло какво трябва да принтирам
В пощата нещо?
Пиши им във фейсбук.
Sinite ot Sofia написа:Колеги, приятелчета са си взели билети за сектор "В" вход 8, блок 16. Оказва се, че на този вход 8 блоковете започват от 17ти ( поне така пишело над входа). Попитаха ме дали ще имат някакъв проблем при влизането от този вход, тъй като си се водя уж запознат със ситуацията на Герена. Е, не успях да им дам логичен отговор. Някой има ли идея дали си заслужава да се мисли върху това, възможно ли е да има направят проблем?
И един съвет към тези, които смятат да си взимат билети тия дни - побързайте, наплива е огромен!
Аз имам същата драма - моят билет е за вход 8 и блок 17, като на вход 8 са от 18 нататък... имам снимка, но не знам как да я прикача

- ralka_levskarka
- Контакти:
Петков написа:Sinite ot Sofia написа:Колеги, приятелчета са си взели билети за сектор "В" вход 8, блок 16. Оказва се, че на този вход 8 блоковете започват от 17ти ( поне така пишело над входа). Попитаха ме дали ще имат някакъв проблем при влизането от този вход, тъй като си се водя уж запознат със ситуацията на Герена. Е, не успях да им дам логичен отговор. Някой има ли идея дали си заслужава да се мисли върху това, възможно ли е да има направят проблем?
И един съвет към тези, които смятат да си взимат билети тия дни - побързайте, наплива е огромен!
Аз имам същата драма - моят билет е за вход 8 и блок 17, като на вход 8 са от 18 нататък... имам снимка, но не знам как да я прикача
[url]prikachi.com[/url]
Петков написа:![]()
Дано успях, при мен пише само Изображение
[offtopic]
[/offtopic]Готов си.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Важно е да спазиш входа, за да няма струпване, за това съм виждала да правят проблеми на такива мачове, а блока ще го изнамериш като влезеш 
ralka_levskarka написа:Важно е да спазиш входа, за да няма струпване, за това съм виждала да правят проблеми на такива мачове, а блока ще го изнамериш като влезеш
Аз искам да влезна на стадиона, без "Г" ми е все едно къде. Надявам се аз и другите като мен с такива билети да нямаме проблеми.