Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
На тия стадиона им е по-нисък от двуетажна сграда. Изглежда добре, ама е много плосък. Или ще ги бием или няма да ги бием. На реванша ще постигнем това което ни трябва.
Вече не се търпи, наистина...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
k20dan4o написа:Успех на Левски, важно е да няма груби индивидуални грешки в защита и да вкараме поне един гол на чужд терен.
Благодаря! Това трябва да се чува.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Player написа:На тия стадиона им е по-нисък от двуетажна сграда. Изглежда добре, ама е много плосък....
Колега, да не би да се опасяваш от силен страничен вятър?

Е, ... поне, ако духа от ЮЗ, ще сте добре подготвени .....

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- levskarcheto96
- Контакти:
OGI1914RZ написа:Мачът в четрвъртък ще завърши 0:2 като единият от головете ще е на несправедливо нападания от някой Франсис Нар! Ще накъсваме играта, ще убиваме темпото,ще ги излъжем за 0:1... последните 15 мин. Марибор ще поемат риск за да ни вкарат и ще ги довършим! 0:2 точен резултат!
Оптимист.

-
На линияmetodito
- Контакти:
OGI1914RZ написа:Мачът в четрвъртък ще завърши 0:2 като единият от головете ще е на несправедливо нападания от някой Франсис Нар! Ще накъсваме играта, ще убиваме темпото,ще ги излъжем за 0:1... последните 15 мин. Марибор ще поемат риск за да ни вкарат и ще ги довършим! 0:2 точен резултат!
Ми най-добре. Аз съм един от тези дето нападат Нар, но с уговорката, че е твърде възможно нито в Словакия, нито тук да го слагат на правилната позиция. Според мен за дефанзивен халф би бил много интересен експеримент...
Последно мача от колко е - 20 или 21?
Brannik82 написа:Последно мача от колко е - 20 или 21?
21:00
За мен схемата трябва да се определя от това с какво разполага ме и за това подкрепям 4-4-2 с ромб в средата : отзад здрави има 4 човека и са ясни пред тях Денойер пред него Прохаска и Костадинов и Нар пред тях .Напред Аниете и Христов с пална свобода по цялата атака .
Ето и всички 21 картотекирани футболисти на Левски за мачовете със словенците:
Вратари: Димитър Шейтанов, Иван Чворович, Боян Йоргачевич
Защитници: Сърджан Лукин, Димитър Пиргов, Александър Александров, Веселин Минев, Симон Сандберг, Сашо Александров
Халфове: Джереми де Ноойер, Божидар Краев, Роман Прохазка, Мехди Бурабия, Георги Костадинов
Нападатели: Франсис Нар, Венцислав Христов, Хеан Деса, Атанас Кабов, Тунде Адениджи, Антонио Аниете, Станислав Иванов
Треньор: Люпко Петрович