@ HONDA
Колега, спор няма футбола много го разбираш,аз дето вечно критикувам с ръка на сърцето го признавам.С теб имаме задочен спор от години в тоя форум,но в повечето пъти сме били на едно мнение генерално за развитието на отбора.
Относно Хеан "Лудия" Деса: Имам чувството,че това момче ще направи фурор при нас.Национал на Перу,южна Америка, горещи страсти и гореща кръв, от видеото ми се струва,че го има това толкова важно нещо наречено "талант".Лъчо Танев за мен е много ама много ПРОТИВОРЕЧИВА фигура в БГ футбола,но от трансфери разбира, радвам се,че е помогнал на Левски.Иска ми се и се моля на Бог това момче да оправдае очакванията, има някаква особена харизма това момче.Не знам, последният футболист,който дойде от тази част на Америка за мен е култовият Мануел Мендоса,който беше висок 1.60 и вкара гол с глава на "Армията",който дефакто ни класира на финал...ахьахьахьахьахьхаьхаьхахьахьа.Бразилците са ясни,но има нещо специално в колумбийци, чилийци и т.н. Лично мнение
Относно Китамбала, Калво,Матондо, Слори,Туре и "другите" трансфери на инж.Иванов: Китамбала си беше менте, Калво за съжаление не попадна на качествен треньор,Матондо беше играч тип Менголо или Нар,Слори беше приключил с големият футбол въпреки,че дойде като суперзвезда,а си отиде като анонимник.Туре беше огромно разочарование! Абсолютно нищо няма да запомня от тези играчи, с изключение на онзи красив гол на Тони Калво.От селекциите на Гонзо бих отличил само Гара Дембеле, Сержиньо Грийн, Мюлдер,Сьорд Арс и Тони Калво.Какво са 5 играчи на фона на 150 футболиста от различни националности доведени от него?
Относно напускащите:Бедоя ще си отиде, мисля,че на някой измежду Нар и Менголо ще му бъде показана вратата.За близнаците лошо, млади футболисти от школата...Други нямам идея на този етап.
Относно новите: Задължително юношата Асен Иванов, задължително ПЛЕЙМЕЙКЪР, може и от Южна Америка, задължително дефанзивен халф, може би и още 1 нападател, искам да играем колкото се може по-нападателно и красиво.
САМО ЛЕВСКИ и честито ни ново попълнение!
[wrapimg=]http://m4.netinfo.bg/media/images/24993/24993986/638-397-hean-desa.jpg[/wrapimg]