Уволниха Стойчо Стоев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Уволниха Стойчо Стоев
Може да се каже с малко думи... ПФК Левски се е превърнал в гробница за треньори.

- metodito
- Контакти:
tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Едва ли ще се рискува с някого, който не знае къде идва и няма идея какво представлява нашето първенство.
Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец - абсурд.
ПФК Левски се е превърнал в гробница за треньори.
Ъъъъ...ко? Не? Кокала дали щеше да води Локо Пд, ако не беше шампион с "Левски". Сега човекът си има работа пак благодарение на това, че беше старши на "Левски". Ясен щеше ли да обира аплодисменти в Китай, ако не беше водил "Левски"? Мъри щеше ли да е треньор в момента, ако не беше "Левски"?
Последна промяна от metodito на 13 май 2016 16:20, променено общо 1 път.
tmanolov написа:ЕМИЛ написа:Одобрявам уволнението му .
+1, причините са заявявани многократно!
Много ми се ще с вас да си пишем след половин година примерно( в тая връзка Татяна Дончева някой да я запита защо каза, че е убедена, че Левски ще е шампион

Нещо повече, в началото на този сезон ако някой ми беше казал, че ще сме на второ място и ще уволнят треньора щях да си помисля, че сигурно някой шейх с милиарди е дошъл в отбора и затова се цели рязко израстване, но при сегашните обстоятелства отборът не може да претендира за нещо повече от това което постига, защото няма финансовото покритие не историческото!...
Правете разлика, само на име вече не става!
Йоканович и Мурсия са много по добри треньори от Стоев. А че Карнер - Иванов е добър тандем....срещу Пирин и Монтана да
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Едва ли ще се рискува с някого, който не знае къде идва и няма идея какво представлява нашето първенство.
Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец - абсурд.
Австриец?

Тандем, Наско Сираков и Люпко Петрович, натам отиват работите.....
- metodito
- Контакти:
Мистри написа:metodito написа:tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Австриец?
Съмнявам се. Имаш ли нещо конкретно предвид? Може би със славянска жилка... ма едва ли.
metodito написа:tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец за Европа - абсурд.
Седрик Бардон

ralka_levskarka написа:Управителният съвет на ПФК Левски АД реши да предложи на старши-треньора Стойчо Стоев прекратяване на договора му по взаимно съгласие.
Предложението беше прието.
ПФК Левски АД благодари на Стойчо Стоев за досегашната му работа и му пожелава професионални успехи занапред.
Страшна работа.. Сега кой ще се прави на треньор? Гонзо или Топчо?
Гонзо сигурно ..... той винаги минава сух през провалите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
За мен това е поредната тъпотия на Управителния съвет.Не съм подръжник на Стоев,а особено след поредната срамна загуба и аз бях бесен,но не е сега момента за импулсивни решения.Подържам мнението,че Стоев трябваше да бъде оставен и да води отбора за европейските мачове.Не ми се мисли какво ще стане с Левски.
Движим се надолу и дано не стигнем чорбата?!
Движим се надолу и дано не стигнем чорбата?!