Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот PFC Litex » 13 май 2016 16:11

Може да се каже с малко думи... ПФК Левски се е превърнал в гробница за треньори.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2016 16:15

tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Едва ли ще се рискува с някого, който не знае къде идва и няма идея какво представлява нашето първенство.

Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец - абсурд.

ПФК Левски се е превърнал в гробница за треньори.

Ъъъъ...ко? Не? Кокала дали щеше да води Локо Пд, ако не беше шампион с "Левски". Сега човекът си има работа пак благодарение на това, че беше старши на "Левски". Ясен щеше ли да обира аплодисменти в Китай, ако не беше водил "Левски"? Мъри щеше ли да е треньор в момента, ако не беше "Левски"?
Последна промяна от metodito на 13 май 2016 16:20, променено общо 1 път.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 13 май 2016 16:17

tmanolov написа:
ЕМИЛ написа:Одобрявам уволнението му .

+1, причините са заявявани многократно!

Много ми се ще с вас да си пишем след половин година примерно( в тая връзка Татяна Дончева някой да я запита защо каза, че е убедена, че Левски ще е шампион :lol: ), а и да припомня, Левски до колкото се информирам не разполага с финансов ресурс по-голям от този на някои отбори под него...
Нещо повече, в началото на този сезон ако някой ми беше казал, че ще сме на второ място и ще уволнят треньора щях да си помисля, че сигурно някой шейх с милиарди е дошъл в отбора и затова се цели рязко израстване, но при сегашните обстоятелства отборът не може да претендира за нещо повече от това което постига, защото няма финансовото покритие не историческото!...
Правете разлика, само на име вече не става!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 май 2016 16:18

Йоканович и Мурсия са много по добри треньори от Стоев. А че Карнер - Иванов е добър тандем....срещу Пирин и Монтана да
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2016 16:19

metodito написа:
tevez написа:Щом ще е чужденец, то най-вероятно да е някое познато име, което е било в А група и познава отборите и обстановката.
Едва ли ще се рискува с някого, който не знае къде идва и няма идея какво представлява нашето първенство.

Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец - абсурд.

Австриец?
Изображение

Изображение

buhovo
Контакти:

Мнениеот buhovo » 13 май 2016 16:21

Тандем, Наско Сираков и Люпко Петрович, натам отиват работите.....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2016 16:22

Мистри написа:
metodito написа:

Австриец?

Съмнявам се. Имаш ли нещо конкретно предвид? Може би със славянска жилка... ма едва ли.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 13 май 2016 16:23

metodito написа:

Дано не си прав. Че то единствено Муслин и Майстора стават... Дано е балканец. Само балканец или южноамериканец би се оправил в нашата джингла. Немец, французин, холандец или испанец за Европа - абсурд.

Седрик Бардон :lol: ...а иначе сериозно- варианта с чужденците тренери отдавна се изчерпи в А група.А и на всички ни е ясно че ни трябва и нов директор, за Гонзо всичко е казано, не ми се предъвкват едни и същи неща.Дано има поне малко достойнство и да си обере партакешите, а кой ще дойде на негово място...мисля че и тук няма нужда от коментар.Има си доказан човек за този пост, човек с чието има са свързани 12 от последните 13 титли на Левски, човек-институция, човекът-клуб.Знаете неговото име.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 май 2016 16:24

ralka_levskarka написа:
Управителният съвет на ПФК Левски АД реши да предложи на старши-треньора Стойчо Стоев прекратяване на договора му по взаимно съгласие.

Предложението беше прието.

ПФК Левски АД благодари на Стойчо Стоев за досегашната му работа и му пожелава професионални успехи занапред.

Страшна работа.. Сега кой ще се прави на треньор? Гонзо или Топчо?

Гонзо сигурно ..... той винаги минава сух през провалите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 13 май 2016 16:25

За мен това е поредната тъпотия на Управителния съвет.Не съм подръжник на Стоев,а особено след поредната срамна загуба и аз бях бесен,но не е сега момента за импулсивни решения.Подържам мнението,че Стоев трябваше да бъде оставен и да води отбора за европейските мачове.Не ми се мисли какво ще стане с Левски.
Движим се надолу и дано не стигнем чорбата?!

Върни се в “Левски”