А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот korteneca » 22 апр 2016 12:36

Teo написа:Мой приятел, които си има с Мики Орачев ми разказа днеска покъртителни неща от съблекалнята ви.
Не са взимали заплати 2 месеца вече по нареждане от Тонев, Стоев изобщо не комуникирал с играчите индивидуално, само викал на разборите, че за нищо не стават и т.н. А най-големия гаф бил след като казал, че Марселиньо е най-добрия играч в България и трябвало да го пазят индивидуално, показвал какви са му силните страни и само него давал за пример как трябва да играе един съвременен плеймейкър :lol: . За ужас на цялата съблекалня Тонев им казал, че няма да видят един лев, докато не почнат да играят като хората, а в чужденците се сформирала група, която го бойкотира (начело с всички черни)... тепърва ще гърмят бушоните на герена. Стоев е 1200% пътник след края на сезона, по думите на Мики, Стоев никой не го харесва вътре и всеки иска да се маха с изключение на няколко човека. Другото което от 2 месеца не е говорил с нито един футболист индивидуално... смятайте за какво става дума. Когато играли добре бил доволен, а когато направили лоша крачка на разборите ги хранил като кучета хаха... и още колко работи ми разказа... тука трябва да пиша до утре.
Нали се сещате, че сега, ако не им даде поне по една заплата какво ще стане в събота на мача с Лудогорец?
В публичното пространство нищо не се знае, а аз ви изнасям неща от кухнята на отбора! Положението в съблекалнята ви никак не е добро.

Достоен си за заместник на бай Ставри. :lol: И той като теб черпи информация от "извора" на мъдростта и "знае" всичко от кухнята на Левски! :oops: :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 апр 2016 14:30

Имам гадното чувство, че и този път Стоев няма да изневери на себе си. Очаквам (дано бъркам) Прохазка десен бек, Краев ляво крило, Нар в дясно, Венци сам и изолиран отпред, ако и Веско не играе плюс съдията (за когото казват че е на хранилка в делиорманско) краха ще е пълен. Правете си кефа, момчета и момичета, празнувайте на най- хубавото съоръжение в България и не поглеждайте към терена за да не си разваляте празника. Игнорирайте временните явления Г. А. И. и С. С. чийто дни са преброени и очаквайте новото летоброене в клуба от лятото. ОНЗИ, големият, се отзова на поканата (сещайте се за какво), огледа за парлама блестящото съоръжение, каза "уникално" и със загадъчна и многозначителна усмивка си отиде. Който не може да вдене какво означава това ще бъде изненадан в началото на лятото. А ние да се радваме и празнуваме. Както пише на множество билбордове: "Красотата ще спаси света." А новото съоръжение е действително много красиво.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 апр 2016 14:36

Надявам се Стоев да не прави пак същата грешка. Видяхме много пъти, че Прохазка се справя добре в центъра на терена, а Сашо Александров с борбеността си става за десен бек. Малко по-дефанзивни функции за него и мисля, че ще се справи. Костадинов и Роман ще помагат на защитата. Де Нойер влиза през второто полувреме за сметката на Краев и Прохазка минава на крилото! ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 апр 2016 14:36

Продадени 18 000 билета :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 апр 2016 14:43

18 000 до момента, айде още малко остана и за трите сектора! Та да пускаме и тези 1500 от Г! Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 апр 2016 15:08

Не знам къде ги четете тези неща, но ако отворите Тикетпро ще видите, че продадените билети не надвишават 13500. На някои медии здраво им куца математиката.

Все пак имам надежда, че доста хора ще си вземат билет утре, тъй като отдавна беше ясно, че билети ще има и в деня на мача. Както е казал Мечо Пух, колкото повече - толкова повече.

Edit: Само за да потвърдя думите си, ето какво написаха от Гонг: "В Сектор А нещата стоят по друг начин. Там са изкупени всички 6000 билета". В действителност, за сектор А има още над 1000 непродадени билета.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 апр 2016 15:20

wilge написа:... Игнорирайте временните явления Г. А. И. и С. С. чийто дни са преброени и очаквайте новото летоброене в клуба от лятото. ОНЗИ, големият, се отзова на поканата (сещайте се за какво), огледа за парлама блестящото съоръжение, каза "уникално" и със загадъчна и многозначителна усмивка си отиде. Който не може да вдене какво означава това ще бъде изненадан в началото на лятото. ..

И на мен ми се върти нещо подобно в главата тия дни, но не исках да го споделям, защото съм решил, че до края на сезона ще отстоявам позицията си - Стойчо Стоев и Гонзо да довършат сезона, независимо от резултатите на отбора до края на кампанията. Така е редно, така е морално!
Иначе, хм, евентуален маньовър с назначението на Сираков би бил много далновиден ход на ръководството, определено се задава ново интересно лято. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 апр 2016 15:42

пълна подкрепа за Левски и последен шанс за доказване на Стоев, ако излезе като мъж и левскар и почне с Адениджи и Христов напред, ще има подкрепа дори при негативен резултат, ако смята пак да ми играе страхливо след мача и обратно към Разград
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 22 апр 2016 16:00

Avanti_Ragazzi написа:18 000 до момента, айде още малко остана и за трите сектора! Та да пускаме и тези 1500 от Г! Изображение

Ще напишеш ли същия пост ден преди мача с Черно море :)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 22 апр 2016 16:05

ralka_levskarka написа:Теодора, ПФК Левски може да те съди ;)

Очко-бибочко да се задейства веднага!

Върни се в “Левски”