Teo написа:Мой приятел, които си има с Мики Орачев ми разказа днеска покъртителни неща от съблекалнята ви.
Не са взимали заплати 2 месеца вече по нареждане от Тонев, Стоев изобщо не комуникирал с играчите индивидуално, само викал на разборите, че за нищо не стават и т.н. А най-големия гаф бил след като казал, че Марселиньо е най-добрия играч в България и трябвало да го пазят индивидуално, показвал какви са му силните страни и само него давал за пример как трябва да играе един съвременен плеймейкър. За ужас на цялата съблекалня Тонев им казал, че няма да видят един лев, докато не почнат да играят като хората, а в чужденците се сформирала група, която го бойкотира (начело с всички черни)... тепърва ще гърмят бушоните на герена. Стоев е 1200% пътник след края на сезона, по думите на Мики, Стоев никой не го харесва вътре и всеки иска да се маха с изключение на няколко човека. Другото което от 2 месеца не е говорил с нито един футболист индивидуално... смятайте за какво става дума. Когато играли добре бил доволен, а когато направили лоша крачка на разборите ги хранил като кучета хаха... и още колко работи ми разказа... тука трябва да пиша до утре.
Нали се сещате, че сега, ако не им даде поне по една заплата какво ще стане в събота на мача с Лудогорец?
В публичното пространство нищо не се знае, а аз ви изнасям неща от кухнята на отбора! Положението в съблекалнята ви никак не е добро.
Достоен си за заместник на бай Ставри.