А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) / 21.02.20

Мнениеот ЕМИЛ » 17 фев 2016 19:57

PFC Litex написа:След, като футболните правила го разрешават, защо да не се възползват, а и така губят цяла една смяна.
Да бяха написали в наредбите, че играч под 21 години трябва да има на терена задължително през цялото първото полувреме.

На това му се вика врата в закона . ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2016 20:03

PFC Litex написа:След, като футболните правила го разрешават, защо да не се възползват, а и така губят цяла една смяна.
Да бяха написали в наредбите, че играч под 21 години трябва да има на терена задължително през цялото първото полувреме.

МОРАЛ му се вика.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 17 фев 2016 20:47

Че то при футболистите който имахме като опция не си заслужаваше да бъде сменян.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2016 22:02

W84me написа:

МОРАЛ му се вика.

Морално ли беше Гонзо да играе за три професионални отбора в един състезателен сезон?
Изображение

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 17 фев 2016 22:25

PFC Litex написа:
W84me написа:

МОРАЛ му се вика.

Морално ли беше Гонзо да играе за три професионални отбора в един състезателен сезон?

За Левски всичко е морално :) :) :) :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 фев 2016 22:36

PFC Litex написа:
W84me написа:

МОРАЛ му се вика.

Да са го мислели меринджейте , футбалерот не е виновен .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2016 22:45

ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:
W84me написа:

МОРАЛ му се вика.

Да са го мислели меринджейте , футбалерот не е виновен .

В крайна сметка неговорим ли за моралната страна на нещата, то ест Левски в тази ситуация също не е постъпил морално.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2016 23:07

PFC Litex написа:Морално ли беше Гонзо да играе за три професионални отбора в един състезателен сезон?

Ако са знаели колко рискуват, дали биха го пуснали? Сравняваш различни неща.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 18 фев 2016 00:01

snakebite написа:
jungle написа:
snakebite написа:С нетърпение чакам мача...Направо ме напушва смях от заканите на левскарите. Пак си бъдете Левски, а-у...При нас обаче няма хлабаво.Ние не сме останалите провинциалисти, които се сдухват като ви чуят името и ви правят евалла !
Съветвам хората, които ще посетят мача, да не правят провокации, а да си подкрепят нормално отбора. Ние не сме Ловеч, при нас знаете как е - ред и дисциплина Първо по улица "Ветеринарна" (не се подигравам, точно така се казва улицата до стадиона :)) и на стадиото.
Очаквам интересен мач и вдъхновен Лудогорец, който да се разправи с кандидат-шампиона...
Само Лудогорец !

......ЗВУЧИ КАТО ЗАКАНА

Мне..напълно приятелски съвет...Явно не си разбрал какво съм имал предвид - полиция, стюарди и т.н.
Успокойте топката ..това е просто един мач ! Убеден съм че ние сме по класния тим и са ми много смешни тези презастраховки със съдията....А и да не забравяме че заради един съдия на мач на Левски, изгониха цял един отбор...
Обикновено съдиите гледат да ги докарат до Хикс дербитата , така се чувстват най- спокойни. Вие си изиграйте безгрешно двубоя пък може и да вземете нещо, но пак казвам..нашите са като пружинки в такива дербита а и имат огромен опит и самочувствие !
Само Лудогорец !

Страх лозе пази, да..разбрах те!!! Да различни сте от така наречените от теб провинциалисти, те когато бият Левски се радват, когато загубят...казват нищо...другият път.... Ако помниш мача с Лудогорец-Левски 0:1 /Ларсен Туре/...тогава бяхте голяма сила, а Левски бе ужасно слаб...случи се нещото...Петричев след мача не знаеше къде се намира, чак брадичката му трепереше от яд!!! Та, научете се да губите и после се величайте..
Разбирам еуфорията ти, това е празник за града ви ще напълните стадиона, а преди мача захарен памук, въртележки, лимонада, всенародно веселие ......повярвай ми феновете Левски не се притесняват от полиция, стюарди и т.н .....мога да ти дам много примери от гостувания на наистина вражески терени....Преди ползвахте стюарди/каратисти, джудисти, самбисти/ ..не зная сега какви са... може да са йоги или будисти.. преди време мой приятели , фенове на ЦСКА, ми разказаха за един сблъсък с въпросните стюарди :):):)
Обясни ми причината сектора за гости да е на толкова отдалечено място и нещо което ума не ми го побира....що за ограда е това...Кирчо нали е голям баровец... да беше сложил стъклена ограда ..поне да се гледа мача нормално.
И като за последно ...с Левски съм бил и в лошо и в добро...желая ти да изпиташ поне малко от тази радост която съм изпитал аз с любимия отбор, но това надали ще се случи, защо ти не си фен на моя отбор!!!
Левскар не се става, такива се раждаме....
Левски е любов, питай червените какво е любов, те също обичат...питай за Ботев, Локо ПД, Берое......а вие сте мода...която скоро ще е демоде!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 18 фев 2016 00:17

[/quote]
Левскар не се става, такива се раждаме....
Левски е любов, питай червените какво е любов, те също обичат...питай за Ботев, Локо ПД, Берое......а вие сте мода...която скоро ще е демоде!!!

САМО ЛЕВСКИ!!![/quote]

+1

Върни се в “Левски”