Левски (София) - Славия (София) | 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 01 дек 2015 16:34

Победа за Левски
46
61%
Равен
18
24%
Победа за Славия
12
16%

Общо гласове: 76

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) | 29,11,2015г. 17:45ч.

Мнениеот PSvilenov » 30 ное 2015 20:39

сини шампиони написа:
PSvilenov написа:Що за глупости са писани в последната страница и половина на темата ? :?

Същата Славия дето се опълчи на Лудогорец и ги накара да прибягнат към селските им номера с Керчев нямаше свестна атака срещу нас . Центърът за пореден мач беше наш , положенията са на лице . От къде тоя негативизъм ? Левски спокойно може да бие всеки в моментното си състояние , какво още ви трябва за доказателство ?

Един или двама нападатели и едно прилично крилце при условие че запазим сегашния състав ще е супер ;)

Аз от Диаби съм доволен . Алтернатива му трябва, но не играе толкова зле . За таран е много раздвижен , иска топката , връща се назад помага . Иска ми се да вярвам, че и головете ще дойдат. Крилото дето търсим да се оправя Гонзо . Имаме 2 дето не се ползват изобщо , а дори да се намери свестно крило друг от състава ще изгори за А група тъй като нямаме футболист под 21.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 30 ное 2015 21:11

PSvilenov написа:
сини шампиони написа:
PSvilenov написа:Що за глупости са писани в последната страница и половина на темата ? :?

Същата Славия дето се опълчи на Лудогорец и ги накара да прибягнат към селските им номера с Керчев нямаше свестна атака срещу нас . Центърът за пореден мач беше наш , положенията са на лице . От къде тоя негативизъм ? Левски спокойно може да бие всеки в моментното си състояние , какво още ви трябва за доказателство ?

Един или двама нападатели и едно прилично крилце при условие че запазим сегашния състав ще е супер ;)

Аз от Диаби съм доволен . Алтернатива му трябва, но не играе толкова зле . За таран е много раздвижен , иска топката , връща се назад помага . Иска ми се да вярвам, че и головете ще дойдат. Крилото дето търсим да се оправя Гонзо . Имаме 2 дето не се ползват изобщо , а дори да се намери свестно крило друг от състава ще изгори за А група тъй като нямаме футболист под 21.

Аз искам да го видя да играе зад нападателя, а отпред една истинска деветка, която да мачка защитата и да чака някое центриране.
И само Левски оле

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 30 ное 2015 21:35

Една от най-силните години на Гонзо беше когато играеше зад нападателя / чорбарчето Чакаракаликов/ та в момента ни трябва таран тип чичовото, некой грамаден холандец или друг негър.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2015 21:31

LSFC 1914 написа:
futbolqga написа:Диаби ме плаши вече. На този ако му заложат топката на гол линията ще успее да я изкара в аут. Невероятен некадърник...

Наско Курдов е по-добър от Диаби, но отново го изгониха... за сметка на черните маймуни

Ще ме прощаваш, но не съм съгласен с теб. Диаби може да е всякакъв, но определено върши доста работа в атака. Може би ще кажеш, че изпуска, да - факт, но и Курдов изпускаше. Разликата е, че Курдов се влачеше по терена, не гонеше изгубените топки, не пресираше, а го даваше на ходом. Докато Диаби лъвски се бори до дупка за първа и втора топка, постоянно притеснява противниковите вратари и бранители и най-важното - отваря пространства за крилата и халфовете зад него, просто компенсира същата курдова некадърност с много хъс и себераздаване, което към момента, в тази синя формация, е от голяма полза за отбора. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”