Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни

Мнениеот Player » 28 сеп 2015 13:36

Fencheto1914 написа: Хайде само да не си говорим за уредени мачове,че на момента в главата ми изниква картинката как преди няколко години вие и Литекс бяхте в тройката на А група,а Локо (София) се бореше да не изпадне срещу Ботев (Враца) и първо вие,а после и Литекс последните два кръга така хубаво им се поогъзихте,че паднахте от тях едни след други,та в последния момент се спасиха. Или миналогодишния ви мач с Ботев (Пловдив) дето ни изпрати във втората шестица,защото иначе феновете на ЦСКА бяха решили да линчуват едвали не футболистите си при друг развой на нещата. И Тройчо и сина му уж губеха пък бяха много щастливи на снимката нещо при головете на Ботев. А бяхте решили титлата да взимате чак. :mrgreen:
Е,всичко се връща както се казва. Сега сте във В група,но и там участието ви се клати.Има и едни 15 точки дето трябва да ви взимат.Засега БФС се дърпа,но докога не е много ясно...

Не се хаби. Всичките ни победи са"уредени". Едва ли има отбор на света който да победим без да си "уредим" победата . Дори и равенствата ни май са само "уредени", доколкото разбирам от големите "разбирачи". Би трябвало всички да са станали мултимилионери чрез Левски, като знаят кое е уредено и кое не и да заложат на сигурното. Левски урежда всичко под носа на УЕФА ФИФА ЦРУ и марсианците. Нямаме хващане, освен от големите червени "разбирачи". Само тях не можем да излъжем :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 сеп 2015 14:14

Днес нападателят на Левски Атанас Курдов празнува своя 27-и рожден ден.

Дали днес не е дошло времето...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 сеп 2015 14:29

tevez написа:

Чакаме го, сякаш родилка ще ражда...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 сеп 2015 15:16

Player написа:
Fencheto1914 написа: Хайде само да не си говорим за уредени мачове,че на момента в главата ми изниква картинката как преди няколко години вие и Литекс бяхте в тройката на А група,а Локо (София) се бореше да не изпадне срещу Ботев (Враца) и първо вие,а после и Литекс последните два кръга така хубаво им се поогъзихте,че паднахте от тях едни след други,та в последния момент се спасиха. Или миналогодишния ви мач с Ботев (Пловдив) дето ни изпрати във втората шестица,защото иначе феновете на ЦСКА бяха решили да линчуват едвали не футболистите си при друг развой на нещата. И Тройчо и сина му уж губеха пък бяха много щастливи на снимката нещо при головете на Ботев. А бяхте решили титлата да взимате чак. :mrgreen:
Е,всичко се връща както се казва. Сега сте във В група,но и там участието ви се клати.Има и едни 15 точки дето трябва да ви взимат.Засега БФС се дърпа,но докога не е много ясно...

Не се хаби. Всичките ни победи са"уредени". Едва ли има отбор на света който да победим без да си "уредим" победата . Дори и равенствата ни май са само "уредени", доколкото разбирам от големите "разбирачи". Би трябвало всички да са станали мултимилионери чрез Левски, като знаят кое е уредено и кое не и да заложат на сигурното. Левски урежда всичко под носа на УЕФА ФИФА ЦРУ и марсианците. Нямаме хващане, освен от големите червени "разбирачи". Само тях не можем да излъжем :mrgreen:

Не всички, разбира се .... не го играйте жертви сега :)
Визирах конкретни мачове, а и вие си имате история :) Не съм чул друг изпълнителен директор да се изпъчи и да каже в прав текст : " Но пак ви казвам - има начини, които трябва да бъдат използвани максимално, за да станем шампиони!" ... и после да има няколко наказани съдии ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2015 16:23

Player написа:
ralka_levskarka написа:А колко са ни вкарали?
Сигурно ще се потретя, знам ли, но пак ще кажа "срещу затворени отбори, Левски така и не се научи да вкарва голове". Сам погледни на кого сме вкарали и на кого не сме.

Защото срещу затворени отбори нашите само центрират. А КПД- от тези центрирания ни е под 1% сигурно. Ти казваш за едно за n-ти път, аз пък за n-ти път ще кажа, че не могат успят с центриране, поне не и с тези футболисти. Трябва индивидуални пробиви, пасове по земя и най-вече далечна стрелба. Срещу Поморие чак в 122мин, се сетиха за последното и уцелиха гредата. Трябва да бъдат под постоянен обстрел всякакви които се затварят. Все едно са на стрелбище и да летят снаряди всяка минута. В статистиката няма такова нещо като 100% успеваемост или неуспеваемост. Много няма да улучат целта, но важното е че ще има попадения при всички положения. Аз предпочитам всяка една атака да завърши със силен изстрел, отколкото да си подават докато я загубят или да центрират на чакащата защита.

На мен ми е ясно, аз го написах заради коментара на червения, да се усети малко и да види срещу какви отбори сме играли,а не да се прави на шашав и да вика "от пет мача имате 3 гола"
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 28 сеп 2015 16:30

Левски с нов шанс да притисне лидерите
28 септември 2015 | 05:40 - Обновена

През седмицата Левски се измъчи максимално срещу втородивизионния Поморие, но прескочи 1/16-финалната фаза в турнира за Купата на България, а сега ще се опита да запише трети пореден успех в първенството и да се доближи само на точка от лидерите Лудогорец и Литекс, които направиха равенство помежду си в голямото дерби на 10-ия кръг. "Сините" играят на приливи и отливи, но вече са по-стабилни в дефанзивен план и нямат допуснат гол в последните си 4 мача. За последно Боян Йоргачевич инкасира попадение при поражението с 0:1 от Локомотив (Пловдив). Ботев също е непостоянен и се намира в зоната на изпадащите след двете поредни загуби от Литекс и Лудогорец.
Освен това, "канарчетета" са в кошмарна серия що се отнася до гостуванията на Левски - 15 загуби в 15 мача от 1998 година насам.

Божидар Краев се завърна в групата на Левски и най-вероятно ще е титуляр. Очаква се младата надежда на "сините" да действа на левия фланг на атаката, а отдясно Стойчо Стоев да заложи на Роман Прохазка. Намиращият се в слаба форма Атанас Курдов ще отстъпи мястото си на Линел Китамбала, а зад конгонаския таран ще играе Владимир Гаджев. Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер ще са двойката вътрешни халфове.

В състава на Ботев ще започне младежкият национал Милен Гамаков, който не игра срещу Септември (Симитли) за Купата на Бъгария. Заради травма аут отново е Мариян Огнянов. Бившите футболисти на Левски Лъчезар Балтанов и Орлин Старокин ще си партнират в средата на терена, а атаката ще се води от юношата на "сините" Александър Колев.

Двата отбора вече се срещнаха в първия кръг на шампионата и завършиха 1:1 в Коматево. Тогава за Левски се разписа Георги Костадинов, а Даниел Генов изравни за"жълто-черните".

"А" група, 10-и кръг:

ЛЕВСКИ - БОТЕВ (ПД)

Вероятни състави:
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Йоргачевич; Миланов, Карнер, Белаид, В. Минев; Костадинов, Де Ноойер; Прохазка, Гаджев, Краев; Китамбала
Старши треньор: Стойчо Стоев
БОТЕВ (4-2-3-1): Голас; Й. Христов, П. Николов, Златков, Марин; Балтанов, Старокин; Варела, Гамаков, Васев; А. Колев
Старши треньор: Ермин Шиляк

СЪДИЯ: Георги Йорданов
СТАДИОН: "Георги Аспарухов"
НАЧАЛО: 20:00 часа

http://www.sportal.bg/news.php?news=568712

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 сеп 2015 16:34

ralka_levskarka написа:На мен ми е ясно, аз го написах заради коментара на червения, да се усети малко и да види срещу какви отбори сме играли,а не да се прави на шашав и да вика "от пет мача имате 3 гола"

Какви, бе Ралке, ..... Байерн, МЮ и Барса ли?
Сама се застрелваш :)
Играли сте срещу отбор от Б група и два потенциални пътника за Б група (единият почти сигурен)! Какво очаквахте от тях, висока преса за да има пространства или да се надиграват с вас?
Това за затворените отбори са извинения, които не отговарят на амбициите ви. Ако пък ви е толкова трудно срещу такива отбори, помолете ги да не се затварят срещу вас :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 28 сеп 2015 16:49

Нещо да коментираш по удебеленото в цитираната от мен статия? ;)

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 28 сеп 2015 16:59

Fencheto1914 написа:Нещо да коментираш по удебеленото в цитираната от мен статия? ;)

Edit: И какви са амбициите ни?
Реално ръководството и треньора казват: "Тази година ще се борим да играем в Европа."
Пък ние ако вземем титлата това ще си е просто един много добър бонус. 8-)

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 сеп 2015 18:21

от tevez на 28 Сеп 2015 12:14

Еййй,тоя одъртял като куче,а някои още го чакат да развие таланта си. Тези чакащите,сигурно и в дядо Коледа вярват още. :lol: :lol: :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Левски”