ПФК Левски с нови шефове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ПФК Левски с нови шефове

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 16:49

viking22 написа:Това отговор до някъде Благодаря.Така да попитам той (Батков) от къде толкова пари има че ги налял и сега не иска или както разбирам ,може да ги вземе- ма някой друг път .Ако знаеш ми отговори.

Не може да ги вземе след като си прехвърли акциите.
А от къде са му парите, не му водя счетоводството на фирмите, за да ти отговоря. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2015 16:49

Eminem написа:Само вижте кои са дошли да ръсят морал. Феновете на БотевЪ - забравихте ли кой ви беше собственик ? Как ще забравите, вие нали много го подкрепяте. "Цецо, ние сме с теб!", "Повече от банкер, родолюбец" и т.н. и т.н. Ама забравихте с кой беше свързан той. Нали сте много отворени, я кажете Цецоу с кой беше свързан ? Точно с пеевски, доган и дпс. Ама сте горди с него, а сега ръсите морал. Цецоу откъде взимаше пари, за да ви финансира, знаете ли ? Забравихте ли вие, фенчета на БотевЪ как се молихте на майката на пеевски да ви спасява ?
Цскарите и те. Инджов на кой е човек, знаете ли ? Ами точно на дпс. От говедото и джуджето от Микре, до г-н Божков и г-н Ганчев. Предполагам, че Ганчев и Божков са едни от най-честните хора в България, а ? Те въобще не са намесени в мръсни дела. Хич. И тия ще ми пишат за морал.
А фенчетата на Черно море да видят кои са собствениците им. Едни от най-големите престъпници в България.

Кой ви търси морал бре!?Правете си каквото си знаете и реагирайте кой,както намери за добре!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 16:50

Rooster1912 написа:
korteneca написа:Не знам как така според червени, жълти и разни други комплексари - Пеевски, Боко и ДПС били в Левски под някаква форма, а оставят отборът да се бори за 7-мо място? :o :lol:

Близко е до акъла, приятелю! Така извиваха ръцете на Батков да ви хариже изцяло/до днешния светъл ден :mrgreen:/ ! Е отсега нататък вече ви чака светло бъдеще в турскосиньо! Честито още веднъж :lol: :lol:

Ехе тоя Батков много издръжлив бе? Едва успяват да го изритат Боко, Пеевски и цялото ДПС от Левски. :lol: Близко до акъла май се оказва само фантастиката приятелю турскочервен! :lol:
Батков е по-стабилен от КТБ значи а? :mrgreen:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 24 юни 2015 16:50

veselinsk написа:
Eminem написа:Само вижте кои са дошли да ръсят морал. Феновете на БотевЪ - забравихте ли кой ви беше собственик ? Как ще забравите, вие нали много го подкрепяте. "Цецо, ние сме с теб!", "Повече от банкер, родолюбец" и т.н. и т.н. Ама забравихте с кой беше свързан той. Нали сте много отворени, я кажете Цецоу с кой беше свързан ? Точно с пеевски, доган и дпс. Ама сте горди с него, а сега ръсите морал. Цецоу откъде взимаше пари, за да ви финансира, знаете ли ? Забравихте ли вие, фенчета на БотевЪ как се молихте на майката на пеевски да ви спасява ?
Цскарите и те. Инджов на кой е човек, знаете ли ? Ами точно на дпс. От говедото и джуджето от Микре, до г-н Божков и г-н Ганчев. Предполагам, че Ганчев и Божков са едни от най-честните хора в България, а ? Те въобще не са намесени в мръсни дела. Хич. И тия ще ми пишат за морал.
А фенчетата на Черно море да видят кои са собствениците им. Едни от най-големите престъпници в България.

Тоест нямаш нищо против Дебелян да дава парици ? :o

Че кво лошо има?
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 24 юни 2015 16:57

Лелел тия червените сега няма да си гледат мачовете с Люлин, ами само с нас ще се занимават. хахахах

Първо да ви кажа на мачовете на Левски се пее СМЪРТ ЗА ДПС, най - силно се викаше след изборите миналата година.
Не виждам как някой резак може да има такъв отбор.
Второ даже и да е го е взел тоя дебелак, не виждам как това обвързва феновете с него???
Трето гледайте си вашия мафиот, нашия след като разберем, кой е ще се раправяме с него

Последно, кой освен мутра или гаден схемаджия има достатъчно пари да вземе отгор и да го направи добър>????
Да не говорим, че в България няма честни хора с много пари, така че който и да е все ще е вмирисан.

И за да не ме раберете погрешно, долу Пеевски, смърт за ДПС, и ЦСКА умере .... Левски до край
Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 17:00

Rooster1912 написа:
Не ти хареса май отговора ми, не ти се иска да го възприемеш, въпреки че знаеш, че съм прав! :mrgreen: Идват и избори, ще ви използват точно, когато трябва!

П.П. За турскочервеното си се объркал сериозно :lol:

За кое си прав? Че си фантазираш като останалите недоказани неща, опиращи се на разни размисли и слухове? :lol:
А за турскочервените няма как да се объркам. :lol:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2015 17:04

korteneca написа:
Rooster1912 написа:
Не ти хареса май отговора ми, не ти се иска да го възприемеш, въпреки че знаеш, че съм прав! :mrgreen: Идват и избори, ще ви използват точно, когато трябва!

За кое си прав? Че си фантазираш като останалите недоказани неща, опиращи се на разни размисли и слухове? :lol:

Точно ти ли пишеш за слухове :lol: :lol: :lol: !10 дена не спря да коментираш всяка глупост излязла за ЦСКА! :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 17:04

viking22 написа: То това Капитализирането че излези голямо чудо. И кой ще хвърли 50 мил и ще се откаже от тях без нищо? И едновремено става собственик на акции пък после ги прехвърля.![/color]

Примерно този, който трябва да даде на себе си 30 млн. лв. ;)
А акциите ги прехвърля безвъзмездно, защото няма кой да ги купи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юни 2015 17:08

warhead написа:
the_blue_fan написа:Прасетата пак са се надрусали.. :lol: :lol: :lol:

Когато Пеевски ти е шеф малко е неудобно да викаш на другите прасета !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Експлузивно:Цветелина Янева подготвя нов химн за ЛЕЕвски,работното му заглавие е :"напред с полумесец и звезда"!
Между другото сега разбрах защо копирахте екипите на Галатасарай!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Офффффф, ит ук се изказваш неподготвен!!!
Един от основателите на спортно дружество Галатасарай е студент от България в Истанбул, член на спртен клуб "Левски".Поради тази причина "Левски" дарява екипи за на новосъздадения отбор
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 17:25

BRF написа:
korteneca написа:
Rooster1912 написа:

Точно ти ли пишеш за слухове :lol: :lol: :lol: !10 дена не спря да коментираш всяка глупост излязла за ЦСКА! :)

Същото прави и ти, както и всеки един тук. Само, че това за Пеевски дори не е слух, а само ваши размишления, защото някой в Левски бил адвокат на Пеевски нищо, че човекът е в Левски още преди да сте чували за Пеевски. ;)

Върни се в “Левски”