Левски - от тук накъде?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - от тук накъде?
Освен,че не трябва да се ходи,не трябва и никакви дарения с/у акции да се правят,при този вид на УС и при наличието на Гонзо в отбора 

santi_santi написа:Освен,че не трябва да се ходи,не трябва и никакви дарения с/у акции да се правят,при този вид на УС и при наличието на Гонзо в отбора
Абе направо да го закрием този отбор - какво ще кажеш?
plamenst7 написа:mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя
На мен ми се струва, че не само този сезон, ами изобщо повече няма да ходиш. Ама споко, е сега Лудогорец като стане шампион пак ще имат мачове на В.Левски и ще може да се насладиш на страхотната им игра.
Я само не ми давай наклон на оная работа .........разбрали

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:plamenst7 написа:mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя
На мен ми се струва, че не само този сезон, ами изобщо повече няма да ходиш. Ама споко, е сега Лудогорец като стане шампион пак ще имат мачове на В.Левски и ще може да се насладиш на страхотната им игра.
Щооо, ще ме съблечеш ли? Ама ти пък няма да стъпиш на Герена, а мен само там ще можеш да ме намериш

-
- Контакти:
plamenst7 написа:santi_santi написа:Освен,че не трябва да се ходи,не трябва и никакви дарения с/у акции да се правят,при този вид на УС и при наличието на Гонзо в отбора
Абе направо да го закрием този отбор - какво ще кажеш?
Ние не можем,но тези които в момента са в ръководството действат за това.Колкото и да ми е жал.
plamenst7 написа:mikata написа:plamenst7 написа:mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя
Щооо, ще ме съблечеш ли? Ама ти пък няма да стъпиш на Герена, а мен само там ще можеш да ме намериш
На теб щом този ЛЕВСКИ ти харесва ходи да го гледаш, аз ФК.Батков няма да подкрепям..... ок.
За какво си ми притрябвал за да те търся

Не съм казал, че ми харесва, просто аз без Левски не мога. Проблемите няма да се решат като всички си бием камшика. На теб ако ти се запали къщата, какво ще направиш? Просто ще излезеш, ще кажеш тази къща не ми харесва и повече няма да влизам в нея - така ли? Само че друга къща може и да си купиш, но друг Левски никога няма да има и ако ние не му помогнем, няма кой друг да го направи. Няма и да се оправи от самосебеси.
plamenst7 написа:Не съм казал, че ми харесва, просто аз без Левски не мога. Проблемите няма да се решат като всички си бием камшика. На теб ако ти се запали къщата, какво ще направиш? Просто ще излезеш, ще кажеш тази къща не ми харесва и повече няма да влизам в нея - така ли? Само че друга къща може и да си купиш, но друг Левски никога няма да има и ако ние не му помогнем, няма кой друг да го направи. Няма и да се оправи от самосебеси.
Човек, аз съм на 37г. такъв срам не помня както последните 2 сезона ............ спирам...... САМО ЛЕВСКИ!
- Андре-Пиер Жиняк 96
Не се ядосвайте. И аз така много пъти съм се заканвал, че няма да ги гледам или да ходя на мачове обаче като наближи мача и ми се гледа и ходи. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Цецо Чука написа:Пичове,не се заблуждавайте че дошлите при нас от Левски момчета биха играли по същия начин и за вас/
Огнянов-вие тотално го съсипахте за футбола и беше пред отказване. При нас втори футболен живот живее.
Лъчко Балтанов-изгонихте го защото предполагам не е от класата на Гаджев,знам ли и аз. Факт е че при нас се прероди. Ама при нас никой не го псува и не вика по него като хамалин при най-малката грешка,а и при нас греши,не е да е като Иниеста. Ама вместо да го навикваме като ревнем АААААЙЙЙЙЙЙЙ ЛЪЧЕЕЕЕЕЕЕ и на момчето му порастват крила.
Чука и през ум не му минава да иска да си тръгне от Ботев и всеки ден разправя как това да дойде при нас му е бил най-правилния избор. И как не-вие взехте Жоро Христов и от голмайстор на първенството го съсипахте като играч. Предполагам защото не е втори Гунди. С Чука щехте да постъпите по абсолютно същия начин още при първия му слаб мач и пропуск. При нас пропуска та се къса но никой копче не му казва, защото знаем че ще дойде време когато няма да пропуска.
Най-голямата заблуда е че при вас Вуйчо би играл по същия начин като при нас-та вие го изгонихте защото бил твърде стар бе. При вас щяхме да чуваме за него че е твърде бавен,много я дрОби, не вкарва по 4 гола секи мач и така или иначе щеше да си тръгне.
Това което искам да ви кажа е да обвинявате само себе си. Вие самите-публиката имате огромна вина за това че талантливи момчета си тръгват-просто нямате търпение да изчакате малко-искате всичко тук и сега и правите грешка след грешка в селекцията и идват некви нови момчета, които също емвате и навиквате и така се повтаря до безкрайност..
Еми,оправяйте се...
Шшшшш... недей, ще разсърдиш разбирачите. Мариян не знаеш ли, че бил циганин, а това било много важно за футбола. Ами, Лъчо? Не е истина просто как го редиха. Как да е. Сега са в процес на смачкване на Пламен и на Краев. Работят много добре момчетата. С Владо се справиха по чудесен начин. Като приберете вие или Лудогорец Пацо и след две години като пак изпаднем от първите шест, а Пацо се бори за титла, ще се пребият да казват видиш ли колко съжалява ли, че БИЛ продаден, а те му били такива фенове.
Те Гонзо псуваха на майка като футболист, ти за Лъчо разправяш, зайби!
Чипът трябва да се смени, чипът. Ми лошото е, че за да се смени трябва да се изключи компа, пък никой не иска...