dominos написа:dominos написа:Предвиждам бойко реми.
Браво, предвиди го във вече минал мач и дойде да го постнеш и в този!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dominos написа:dominos написа:Предвиждам бойко реми.
PFK_Levski написа:damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Или Батков да се маха, или да пращат отбора при аматьорите! ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ!
Сега пък тия анонимници Улисес откъде се пръкнаха, от коя част на Азия са, от "европейската" ли? Само те не ни бяха били?!
Лягай да спиш бе клоун! То бива реване , ама чак пък толкова - не бива! Писна ми всеки 2-ри, който си мрази живота и като не върви нещо в Левски да влиза във форума и да товари наред! Айде хващай дългата!
PFK_Levski написа:damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Или Батков да се маха, или да пращат отбора при аматьорите! ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ!
Сега пък тия анонимници Улисес откъде се пръкнаха, от коя част на Азия са, от "европейската" ли? Само те не ни бяха били?!
Лягай да спиш бе клоун! То бива реване , ама чак пък толкова - не бива! Писна ми всеки 2-ри, който си мрази живота и като не върви нещо в Левски да влиза във форума и да товари наред! Айде хващай дългата!
damyanov1963 написа:PFK_Levski написа:damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Ти пък кой беше бе?
neverbackdown написа:damyanov1963 написа:PFK_Levski написа:damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Ти пък кой беше бе?
Прав е бе пич! Не може да си само с победите на отбора...и на мен ми писна ама колкото толкова....Аз умирам за тоя отбор даже и да са на последно място !
forever bluet написа:Появи се на Руснака баджанака Владко Гаджев в състава и всичко отиде по дяволите. И този тренер е обречен с Владко. И Стоев се оказа прост тренер и човек. Не разбра,че с интриганта,бездарника,некадърника и сол тъшак на Сираков Левски е обречен! Е поне един Стойчо ще изритаме скоро
Стигна се до там, че човек от щаба на Улисес повали със суплес нервирания Гаджев.
damyanov1963 написа:neverbackdown написа:damyanov1963 написа:PFK_Levski написа:damyanov1963 написа:Май и този път надеждите ни, че Левски ще тръгне нагоре ще се окажат напразни. Ясно е, че без пари не става нищо. всяка година едно и също - "търсиме офанзивен халф", сега - "търсиме център нападател", времето за подготовка свършва, започва първенството, те още си търсят, после се оправдават, че закъснели с подготовката...
Аман вече!
Ти пък кой беше бе?
Прав е бе пич! Не може да си само с победите на отбора...и на мен ми писна ама колкото толкова....Аз умирам за тоя отбор даже и да са на последно място !
Никога не съм бил само с победите на отбора. Ходя на мачове на Левски от над 40 години, независимо дали бие, или пада. Но както написах, това вече не се търпи.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Bet_Expert, Cooler, darkblue67, drvasko98, ElCochino, helic, honda, YoTheReal и 40 госта