Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 дек 2014 19:06

На мен ми беше пределно ясно, че Херо няма да дойде още когато започна да отлага и да изчаква... Не се наемам да търся причините.
Някой измежду Херо и Гонзо да излезе и да каже какви са истинските причини за отказа. Сега за едни е лош Херо, за втори Гонзо и за трети Батков. 8-)
Аз залагам на третия вариант!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 17 дек 2014 19:09

balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

На същото мнение съм.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 17 дек 2014 19:10

Чух цялото интервю и разбрах нещо което знаех.Тодор Батков си го каза в прав текст.Левски ще се бори от тук нататък да остане в групата.Яд ме е на всички фенове на Левски,защото продължаваме да търпим тоя боклук,който си каза да не чакаме Левски в близките години даже и да влезе в тройката.Жалко за фенове,жалко и за отбора.Ето затова и няма да имеме национален.Закрийте българския футбол и да се знае че го няма.Тая година я бяхме прежалили,но явно така ще е следващата и още по следващата и още по следващата,докато забравим кой от кой отбор е.Как да обесна на моя син за Левски,като този клуб в момента не съществува.Майната ви на всички,които траете и сте такива големи ПУТ.КИ.Вече и чорбарите не ни се подиграват,а по-скоро ни съжаляват.При тях всичко си върви.Ще се бил спукал балона.Ми те нека си станат шампиони или поне ще ни бият още два пъти(това ще е минимума)пък вие се тупайте в гърдите,че сте Левски.Левски скоро няма и да го има.Евала на феновете на Ботев,че успяха да се измъкнат от боклуците,но те излезнаха мъже за разлика от някои други,които се наричат фенове.Иска ми се Левски да е във втората шестица,поради два факта:
Първи:Няма да се срамим и да падаме още два пъти от чорбата
Втори:нямаме никакви шансове пък и не ни трябва за евротурнирите

И накрая нека ви кажа: НЕКА МЪКАТА В СИНЬО ДА ПРОДЪЛЖИ....................
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 дек 2014 19:12

Херо да ви е проблема. София Запад официално стана собственик на Левски, Гугутки, Младежи и подобни, вие за Херо се къхърите.

Проблемите на Левски тепърва започват. От къде наркомани и пласьори могат да изкарват по 1 милион на година за издръжка?

Тъжно е да гледам как любимия ми клуб ще се превърне постепенно в параван на организираната престъпност.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 дек 2014 19:13

milen.hristov написа:
Sinite ot Sofia написа:
McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

Много точно мнение, поздравявам те, момче! Гонзо е мъж, Гонзо не го интересува Левски дали има пари, дали има лоби в БФС и т.н. Гонзо зарязва всичко и тръгва.. защото е левскар. Гонзо, с теб сме!

Пък това, че е некадърен до безобразие и тотален егоист, на кой му пука.
Като е толкова мъж и левскар нямаше и през акъла да му минава да е в Левски, като си знае възможностите.

Честно да ти кажа,имах много по добро мнение за теб,т.е.за умствените ти способности,но днес направо ме опроверга.Прочети си поста и ако можеш го преумисли хубаво.Каква ти е логиката :o
Нямам нищо лично към теб,но е неприятно когато мислиш някой за по умен,отколкото е.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 дек 2014 19:19

Херо знаеше, че пари няма и няма да има. Той още преди месеци се съгласи да дойде при тази ситуация и затова три месеца търсеше свободни агенти с пълното съзнание, че това е положението. Единственото нещо, което го спря бе, че не получи обещание от адвоката отборът да не се пипа сериозно на лято, тоест да се продаде половината. Щото Херо си знае работата и е доказал, че от отписани анонимници от втора и трета дивизия прави читави футболисти. Обаче не се съгласи когато тия играчи покажат качества, да бъдат продавани на секундата, за да може да си изгради отбор. Това адвоката не можа да го обещае и още повече - каза го почти в прав текст като коментира тестовете на Краев, че ако стане трансфера, той ще е спасението на Левски в момента. Тоест, че всичко читаво, за което постъпи оферта, ще се продава на мига. Е това Херо не прие, не безпаричието или свободните агенти!!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2014 19:24

ralka_levskarka написа:
TodorT написа:
ralka_levskarka написа:Който каквото иска да казва, но за мен Херо е един набеден Левскар. Предчувствието ми се оказа вярно- Херо няма да поеме Левски, нищо ново. На Левски в момента му трябват Мъже с главно "М", а не женски полови органи. С много пари всеки може ;)

Рали, тук не говорим за много пари. Тук говорим за стабилно финансово състояние, което да ти позволи да работиш, да градиш отбор, да имаш стратегия за развитие. То няма пари за заплати, за играчи..... не говорим за много пари! Просто 2 години да имаш време да направиш отбор, да надградиш, да се пробваш в Европа. В момента дали ще е треньор на Левски или на Ботев Пд няма голямо значение. Положението е едно и също! Стига сме се заблуждавали :oops:

Тогава няма да дава обещания, само агресирам.

Той може и да е дал ''обещание'',но има вероятност и на него да са му ''обещали'' ,та затова да е казал ''да'' .
Херо,за разлика от Гонзо,ако искаше мания и величие,досега да ви е взел 10 пъти.Футболът има нужда от професионалити,а не от някви надути балони,дето посредствения български ''елит'' получава оргазъм от тях,щот се пъчат пред камерата колко са велики и се тупат в гърдите кви цесекари,левскари и т.н. са.
Иначе Стойчо Стоев е добър вариант също.Само да не беше толкова мазен - направо мас тече от него. :mrgreen:
Последна промяна от delqnski47 на 17 дек 2014 19:25, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 дек 2014 19:24

milen.hristov написа:
Andrey Asparouhov
10 мин. ·

Нови филми по кината:
"Прах в очите 3"
"Мижи, да те лажем"

има още един, който ще е най-гледан: "Нищо не стаа от наЗе"... По принцип е сапунка, която се очертава да е по-дълга от "Дързост и красота"... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 17 дек 2014 19:27

Батков с любезното съдействие на Гонзо, съсипват Левски.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 дек 2014 19:27

Интересна ситуация се получи във Левски.Разбира се не толкова неочаквана както си мислеха някои.Явно не е Херо човека за Левски.То и няма кои да е точният във този момент.Всеки ще обере негативи.Тя синята публика не схваща положението и си върви по инерция за резултати и победи.Да ама този път не става...Мен специално не ме вълнува дали ще завършат 5-6 или 7ми.Тя годината е изтървана отдавна.Дано се преборят за купата.Това е златната цел.Имат шанс за финал със Лудогорец ако не се засекат преди това.А при положение че са сигурни шампиони що да не пуснат фандък на Сините напук на червените.Очаквам през пролетта финансовите проблеми да се разрешат и Херо да разбере че е сбъркал тотално.И дано вече никога да не го молят да стане треньор на Левски.Стига му толкова...

Върни се в “Левски”