Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 24.08.2014 - 20:00ч.
Божинката е просто номер 1... абе как може да се върне от Англия и директно титуляр отново... играете с 10 човека 30 минути 

-
- Контакти:
Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
way написа:Крилата ни ги няма никакви
Крила нямаме-отборът е подреден в 4-4-2 (ромб), преливаща в 4-3-3. Тази тактика не е лоша, но засега халфовете ни изолират нападателите с играта си, в резултат на което, нямаме смислена атака.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Малииии и тоя Сърмов му се бие топката като от дърво 

TristaNNN написа:way написа:Крилата ни ги няма никакви
Крила нямаме-отборът е подреден в 4-4-2 (ромб), преливаща в 4-3-3. Тази тактика не е лоша, но засега халфовете ни изолират нападателите с играта си, в резултат на което, нямаме смислена атака.
Имах предвид балъците които играят в ляво и дясно
-
- Контакти:
Както обикновено, пак сме без вратар, това е седми удар във очертанията на вратата на Левски този сезон - допуснали сме 7 гола. Само два мача ни трябваха, за да се върнем към абсолютната паника при всеки ъглов, характерна за не-треньора... Предния мач с дружни усилия си вкарахме гол след ъглов, този засега не успяваме, но опитите продължават. А играта напред е под всякаква критика, нещо също много характерно за не-треньора, който в предишния си отбор успя да запише цели 2 победи като гост от 19 мача, и те бяха срещу изпадащите отбори.
-
- Контакти:
love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
Може и да има, обаче си беше изненадващ удар. Играта на Левски е под всякаква критика, поне засега.
- santiliana
Neron написа:Изгонихме Блажевич... Гонзо дали ще си признае за тази огромна грешка? А Прохазка защо не е титуляр едва ли може да се даде смислено обяснение.
за да не върви отбора...Явно това е тънката мисъл на Борат и Гонзо...Държим некви кръжочници,от които и чеп за зеле не става...И тва младото вратарче...ебаси ... втори мач поред- левашки гол допуска...Какъв юношески национал, кви 5 лева...Кой знае и той на кой чичко паричко е протеже...
konvoec написа:love_hurtz написа:Не знам защо обвинявате вратаря, няма вратар в България, които да спаси този удар.
Може и да има, обаче си беше изненадващ удар. Играта на Левски е под всякаква критика, поне засега.
Блажевич щеше да го спаси :Д беше си доста дълаг
Teo написа:Божинката е просто номер 1... абе как може да се върне от Англия и директно титуляр отново... играете с 10 човека 30 минути
Какво искаш от Божинов бе разбирачо некадърен колко топки стигнаха до него ходи гледай балет или фигурно пързаляне футбола не ти е сила