Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 07 окт 2013 20:55

GOLEADOR написа:
ЕМИЛ написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:В едно интервю Петев призна,че е привърженик на ЦСКА.

я го дай това интервю

Ивайло Петев сменя Стойчо на Армията ?
12 август 2013 11:30
Автор: don balon
Линк искаш ли или сам ше си намериш статията?

Земете си го да ви е честит
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 окт 2013 20:56

Седем написа:Петев съм го чувал лично с ушите си да казва по адрес на "Левски" : "Дее..а и говедата мръсни!". Да ни е честит! Вече съм убеден, че хората в ръководството искат да затрият отбора и до тук се справят доста добре.

Споко бе, дай да изчакаме. Но ако докарат тоя боклук на Герена, жална му майка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 окт 2013 20:56

BadBoy написа:
Eminem написа:Кога по дяволите ще разберете, че цялата работа на петев я вършеха помощниците ? Чували ли сте за Дерменджиев ?

И така не, и не е така, щом са я вършели те, за какво му е Домусчиев да назначава Стоев и да му плаща заплата при положение, че вече си има треньора в лицето на Дерменджиев?

Между другото добре, че на Острова не мислят, като нашите футболни босове, защото вече да са намазали ските на Дейвид Мойс

Питай го, аз не знам. Знам обаче, че именно Дерменджиев прави всичко. Всеки близко до Лудогорец ще ти го каже.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 окт 2013 20:57

D.Georgiev написа:
ЕМИЛ написа:
D.Georgiev написа:
kempesmario написа:Петев е добър избор за Левски. И стига сте се правили на утрепани Лудогорчани :mrgreen: Ако не беше Петев още щяхте да сте в Б група. Петев има качества да бъде в Левски. Йока не го видях да прави нещо освен да пише на некакви листчета които наще идоити ги разметваха по терена. :mrgreen:

Благодарение на "стратега" за малко да не излезем от "Б" група с играчи като Дюлгеров, Тодор Колев, Димо Атанасов, Шоко, Мишо Александров, Миро Иванов и може би изпускам някого ;)

хайде почваш да прекаляваш . На всички ни е ясно че пътят от В до А група ви беше платен . Един мач имахте да го изиграете истински и го взехте . Срещу свинете за титлата . Затова мълчи си и се радвай на моментната ви класа . А Левски е име и ще бъде хегемон още 100 години . Просто сега сме в преходен период .

Виж, не ми се спори - гледал съм отбор трениран от него три години, ти си гледал 10 мача. Казвам си мнението, ако го искаш се замисляш над него, ако искаш вярваш че това е ващият човек...

То и 30 години да гледаш отбора,като не си го разбираш футбола "файда" няма :lol: Шоко,М.Александров и М.Иванов бяха перфектни,като последния ви донесе и титлата,но паметта ти изневерява май.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 окт 2013 20:59

Eminem написа:
BadBoy написа:
Eminem написа:Кога по дяволите ще разберете, че цялата работа на петев я вършеха помощниците ? Чували ли сте за Дерменджиев ?

И така не, и не е така, щом са я вършели те, за какво му е Домусчиев да назначава Стоев и да му плаща заплата при положение, че вече си има треньора в лицето на Дерменджиев?

Между другото добре, че на Острова не мислят, като нашите футболни босове, защото вече да са намазали ските на Дейвид Мойс

Питай го, аз не знам. Знам обаче, че именно Дерменджиев прави всичко. Всеки близко до Лудогорец ще ти го каже.

Няма треньор, който да върши работата, а друг да обира лаврите.
Дерменджиев помага много, но крайните решения си ги вземаше Петев и едно от тях беше да разчита на 14-15 играчи и много трудно правеше ротации на състава, нещо което сега Стоев го прави. Има още много неща, но в момента не са толкова важни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 07 окт 2013 20:59

Гочето Василев преби ЦСКА със 7:1 ,4:1 и 3:0, взе две титли с ЛЕВСКИ, после отиде в ЦСКА и ги направи шампиони през 1997г. и червените фенове го аплодираха тогава. Така че, това че Петев като малък бил чорбар не ми е проблем.Ако свърши работа, ще му го простим.А той ще бъде свръх-амбициран да успее, за да докаже че не е случаен треньор,какъвто се опитва да го изкара Домуса ;)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 окт 2013 21:00

ЕМИЛ написа:

я го дай това интервю

Какво да ти даде тоя има 100 интервюта такива!Той си е от ЦСКА и не го крие!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 окт 2013 21:03

ЕМИЛ написа:
GOLEADOR написа:
ЕМИЛ написа:

я го дай това интервю

Линк искаш ли или сам ше си намериш статията?

искам

Младенов изхвърча при нов провал
Ужасяващият старт на сезона за ЦСКА може да коства "главата" на старши треньора Стойчо Младенов. Според непотръдена все още информация Ивайло Петев е основен кандидат за поста на Стойчо и не е изключено да застане начело на червените. Младенов успя да сглоби селекция само часове преди началото на сезона заради хаоса около смяната на собствеността, но привлечените от него играчи тотално разочароваха, а отбора на ЦСКА не показва почти нищо на терена.

От ръководството на тима били убедени от Младенов, че трябва време, но започнало да им писва от оправданията му и били много разочаровани, особено след краха в Разград, където цесекарите бяха смазани от шампиона Лудогорец. Идеята на Томов и Тодоров била армейците да се включат в битката за титлата още този сезон и заради това били отпснати и средства за привличането на играчи като Ревсон, Бруно Морейра, Джаксън Менди, Неманя Милисавлевич, както и опитните Емилг Гъргоров и Валентин Илиев. Последната прищявка на Младенов - Райс М'Боли също бе удовлетворена, но при следваща издънка се очаква наставникът да изхвърчи за пореден път от Армията.

Засега Александър Томов заставал зад треньора заради съвместната им работа при спечелването на най-убедителната шампионска титла в новата история - с 16 точки преднина пред дрийм тийма на Мъри Стоилов в Левски. Все пак обаче и търпението на Томов било на привършване, а близки до него хора го навивали да се насочи към Ивайло Петев.

Петев изгради страхотен отбор на Лудогорец, с който стана два пъти поред шампион, но бе уволнен след загубата от Слован в квалификациите на Шампионската лига и в момента е без работа. Петев никога не е крил, че е привърженик на ЦСКА и е готов да преговаря за горещия стол на Армията.
Последна промяна от warhead на 07 окт 2013 21:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 окт 2013 21:04

Домусчиев разкри защо наистина е уволнил Петев - треньорът се мислел за сър Алекс!

:)

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 окт 2013 21:06

Ако този стъпи на "Г.Аспарухов" , животът му трябва да стане АД!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”