Срамно отпадане или...гениален ход?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 20:18

Да, но докато изберат правилния треньор докараха отбора до там, че нито един правилен такъв да не иска да му стане треньор. Това с по етапните подмени сме го преживявали вече и резултата е на лице. Този път трябват много по-драстични мерки, които да стреснат отбора и ръководството.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 14 юли 2013 20:21

бая гениален ход ще да е! Всяка година гениалност граничеща с идиотизъм . Само така...до година чакам пак гениалности, но как от хора с ЕЛО на теле
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 20:30

от nicromanser на 14 Юли 2013 18:21

бая гениален ход ще да е! Всяка година гениалност граничеща с идиотизъм . Само така...до година чакам пак гениалности, но как от хора с ЕЛО на теле

Ако вашето ЕЛО, беше поне малко по-високо, нямаше да обикаляте по села и паланки да просите лиценз, щяхте да участвате в ЕКТ и да представите достойно България, поне щяхте може би да отпаднете без загуба, както срещу Мура, или да ги отстраните без победа, с изравнителен гол в последната секунда, което нямаше да е късмет а чиста победа, както с/у Хайдук Кула.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 20:48

от zevzeka на 14 Юли 2013 18:37

damyanov1963 написа:от nicromanser на 14 Юли 2013 18:21
Ако вашето ЕЛО, беше поне малко по-високо, нямаше да обикаляте по села и паланки да просите лиценз, щяхте да участвате в ЕКТ и да представите достойно България, поне щяхте може би да отпаднете без загуба, както срещу Мура, или да ги отстраните без победа, с изравнителен гол в последната секунда, което нямаше да е късмет а чиста победа, както с/у Хайдук Кула.

Е,друго си е да представиш "достойно" България,вече трета година поред с изключително престижни загуби от такива,дето никой не ги и знае!
Впрочем то някой знае ли ви????
АААААААААААААА,забравих!Няма как да не ВИ/съкратено от Вселенски Идиоти/ знаят!Няма други такива Вселенски Идиоти!zevzeka Мнения: 18Регистриран на: 21 Ное 2009 17:54

И къде видя да съм написал - "достойно", ако си прочел предишните ми коментари, аз на няколко пъти споменавам, че Левски трябва да се извади от ЕКТ, докато си заслужи мястото там, както направихте вие тази година, напълно за уважение, знаехте какво представлявате, имахте си обица на ухото от миналата година, не искахте и вие да се прочувате във Вселената, понеже на Земята непрекъснато ви бъркат с ЦСКА Москва и се отказахте от участие, за да може сега да се подигравате на Левски - БРАВО, ПОХВАЛНО, така се прави, а наще Левскари с голия г*з, тръгнали на сафари да ходят!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 юли 2013 21:04

Що за идиотски въпрос. То тая "гениалност" е налегнала всички Бг отбори последните 5-6г. Тази "гениалност" ни доведе до непоставени в най-първия кръг на евротурнирите и ни смачкват колоса Иртиш. Ти ми приличаш на оптимиста, който се кефи на идващата светлинка от тунела, докато осъзнае че това е бърз влак.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юли 2013 21:11

Ходът хич не е гениален, а лекинко подличък. Наско се измъкна сух от водата и получи диригентската палка. Стара хиена.

Потребителски аватар
Frodo
Контакти:

Мнениеот Frodo » 14 юли 2013 22:04

Ако под "гениален ход" се има предвид действие, което пряко засяга статуса на НС на Герена, то го намирам за страшно глупав ход. Най-малкото, че не виждам нищо позитивно в това: ако е искал да се освободи от Митов, могъл е да го направи още с назначаването си. Доколкото си спомням Митов получи постоянен статут като пръв треньор след идването на НС. Ако не са му харесвали футболистите в отбора - имаше достатъчно време да ги разкара. Едва ли е бил изненадан от връщането си на Герена и би било тъпо да си мислим, че не е имал някакви планове и визия за новия си престой на Герена. Това включва треньор и футболисти. Друг е въпроса обаче дали и с достатъчен бюджет вече разполага "гранда" Левски....
За мен лично това не е "гениален ход" а си е жив огромен срам. Няма никакво реално оправдание за отпадането от Иртиш. Всички са виновни за това, включително, колкото треньора Митов, толкова и директора НС.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 юли 2013 22:56

Frodo написа:За мен лично това не е "гениален ход" а си е жив огромен срам. Няма никакво реално оправдание за отпадането от Иртиш. Всички са виновни за това, включително, колкото треньора Митов, толкова и директора НС.

По-горе съм писал друг коментар, само да допълня.
Сираков имаше около 1 месец преди първия мач. За 1 месец не направи почти нищо. Пределно му е ясно, че за 1 месец не може да постигне кой знае какво, така че ако беше започнал - изгонил Митов, 4-5 играчи, довел 4-5 нови и т.н., времето нямаше да му стигне и вероятността да се издъни беше голяма. В такъв случай кво щяхме да кажем? Наско дойде и за 1 месец съсипа отбора, нали?! По този начин се застрахова от промените, дори и да се провали ще каже - видяхте преди промените на какво ниво бяхме (отпадане от Иртиш), така че трябваше да се действа. ;)
...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 юли 2013 23:18

Foreigner написа:По-горе съм писал друг коментар, само да допълня.
Сираков имаше около 1 месец преди първия мач. За 1 месец не направи почти нищо. Пределно му е ясно, че за 1 месец не може да постигне кой знае какво, така че ако беше започнал - изгонил Митов, 4-5 играчи, довел 4-5 нови и т.н., времето нямаше да му стигне и вероятността да се издъни беше голяма. В такъв случай кво щяхме да кажем? Наско дойде и за 1 месец съсипа отбора, нали?! По този начин се застрахова от промените, дори и да се провали ще каже - видяхте преди промените на какво ниво бяхме (отпадане от Иртиш), така че трябваше да се действа. ;)

Това са глупости. С юноши да бяхте играли, щяхте да победите. Да не говорим за малоумната постъпка ( да не се покажат пред феновете) на тези мишки.( казвам го, не щото толкова ви се подигравам, а защото и аз бих била бясна, ако нашите направят така) Абсолютно никакво оправдание нямате.И това е проблем не от мача със Славия. Това , че победихте нас в последната минута и Лудогорец ( пак в последната) по никакъв начин не значи, че имате някакъв отбор. Няма вечно така да ви огрява и се видя. Митов не става за треньор. Не можеш да кажеш, че ако Наско бил махнал 4-5 човека е щяло да бъде по-лошо. Ботев като разбраха, че в последния момент ше играят?? Да не би да им е било по-лесно? Проблема е в собствениците. Докато Батков и Титан си правеха далаверите, страдаха и Левски и ЦСКА...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 юли 2013 23:44

Red_Girl написа:Това са глупости. С юноши да бяхте играли, щяхте да победите. Да не говорим за малоумната постъпка ( да не се покажат пред феновете) на тези мишки.( казвам го, не щото толкова ви се подигравам, а защото и аз бих била бясна, ако нашите направят така) Абсолютно никакво оправдание нямате.И това е проблем не от мача със Славия. Това , че победихте нас в последната минута и Лудогорец ( пак в последната) по никакъв начин не значи, че имате някакъв отбор. Няма вечно така да ви огрява и се видя. Митов не става за треньор. Не можеш да кажеш, че ако Наско бил махнал 4-5 човека е щяло да бъде по-лошо. Ботев като разбраха, че в последния момент ше играят?? Да не би да им е било по-лесно? Проблема е в собствениците. Докато Батков и Титан си правеха далаверите, страдаха и Левски и ЦСКА...

Не си запозната с нещата от кухнята. Както сама казваш с юноши да бяхме играли, пак щяхме да бием. Какво ти говори това?! Наско за 1 месец в Левски какво направи? Аз не казвам, че ако беше махнал 4-5 човека щеше да е по-лошо, НО нямаше да има оправдание и да си прокара идеите (прочети ми по-предния пост в тази тема). Не става въпрос за интереса на Левски, а за интереса на Сираков.
Виж в понеделник като дойде новия треньор как веднага ще "докара" поне 1 централен защитник. ;)
...

Върни се в “Левски”