Чакайте от умрял писмо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Кировец II
Re: Чакайте от умрял писмо
Синчец, само едно нещо ще кажа. Честитя ви две поредни титли - една от този сезон с любезното участие на много изпълнители, защото аферата Газпром задължи всички да се превърнат във ваши слуги, а другата за догодина, защото имате голям рожден ден. Та после ми говори за спасението на Локо Сф и сравнението със заветните ви 2 поредни титли, които са плод на наглостта и подлостта на мнозина сини фенове във всяко ниво на българския футбол и политика.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
- GA_ veliki
- Контакти:
blue avalanche написа:ПП.Питай "красивоиграещите" бразилци от Испания'82 и Мексико'86... и "грозноиграещите" бразилци от САЩ'94...
особено за '82 ,как ме беше яд
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
ivan56 написа:Защо все някой трябва да помага на Левски ?
Ама май друга ви е болката, че Мъри ви би като даули в Пловдив а загуби от Лудогорец и ЦСКА ей това не можете да приживеете

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
gzagorov написа:lisynger написа:Какво нахъсващо мнениеТи ме разрева бе човече
Чак и с битка и мъка стигнали до тук,вие,когато не взимахте съдии имахте 2 истински мача с Миньор и Разград
А мача с "харизмата" на 27-ми миналия месец? Или вече е време да размениш местата на футболистите от аватара си?
.
ЦСКА даде мача на говедата, след пропуска на Делев се чудеха как по-грешно да застанат за да стане работата.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Никога не съм харесвал хасковския каунь, Аз бях един от много малкото Левскари които не го искаха обратно на "Герена".Радвам се че сега все повече започнахте да идвате на моя!
..Меркантилен тип, който без Сираков зад гърба си е кръгла НУЛА- 1:4 от Кипър, 0:4 от БАТЕ, ГАРГА(Грузия) и Работнички(Скопие)-това са само част от "подвизите" на тоз "голям специалист".Миналия сезон що отказа да се върне в Левски когато Тонев го молеше?-щото търси само на готово, калпазанин с калпазаните,нищо не става от него! А за мача със Славия не се притеснявайте.Сигурен съм че днеска-утре, дядо Ваньо Вуцов, ще отиде на гости на синковеца Вили-да види внуците, да им дадед некой лев, да им занесе армаган-сиренье, кисело зейе и две кори яйца от ония модерните с печат
...и по между другото Вуцов младши и старши ще пийнат по една студена ракийка, и ще избистрят титулярния състав на Славия срещу Левски 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
lisynger написа:gzagorov написа:lisynger написа:Какво нахъсващо мнениеТи ме разрева бе човече
Чак и с битка и мъка стигнали до тук,вие,когато не взимахте съдии имахте 2 истински мача с Миньор и Разград
А мача с "харизмата" на 27-ми миналия месец? Или вече е време да размениш местата на футболистите от аватара си?
.
ЦСКА даде мача на говедата, след пропуска на Делев се чудеха как по-грешно да застанат за да стане работата.
Значи, казах ти, смени си аватара. Надупването, поне според твоите думи, е в другата посока.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Не се чудете на загубата на Ботев Пловдив в Делиормана, нито и на подчертано дефанзивната тактика на отбора. Онзи с "правилния футбол" игра много правилно. За себе си. Ако някои от вас има достъп до постъпленията в банковите му сметки сигурно ще го оправдае. Срещу панчаревци се представи по същия начин. Щом местното дерби е по- важно от борбата за ЛЕ какво да коментираме повече. Манталитет. Още малко и ще го разберете всички кой е и какво може. За нас този резултат е нож с две остриета. Трябва САМИ да си вземем трите точки. За да няма свободни съчинения с розов привкус по темата. На вълка за това му е дебел врата. Нека сами си свършим работата. Ние да напълним стадиона и да викнем нашата си, пък футболистите да дадат всичко от себе си и да си ВЗЕМАТ титлата.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- Кировец II
wilge написа:Не се чудете на загубата на Ботев Пловдив в Делиормана, нито и на подчертано дефанзивната тактика на отбора. Онзи с "правилния футбол" игра много правилно. За себе си. Ако някои от вас има достъп до постъпленията в банковите му сметки сигурно ще го оправдае. Срещу панчаревци се представи по същия начин. Щом местното дерби е по- важно от борбата за ЛЕ какво да коментираме повече. Манталитет. Още малко и ще го разберете всички кой е и какво може. За нас този резултат е нож с две остриета. Трябва САМИ да си вземем трите точки. За да няма свободни съчинения с розов привкус по темата. На вълка за това му е дебел врата. Нека сами си свършим работата. Ние да напълним стадиона и да викнем нашата си, пък футболистите да дадат всичко от себе си и да си ВЗЕМАТ титлата.
И какво аджеба означава това САМИ?

"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
Кировец, няма кого и в какво да убеждаваме. Ботев проправи пътя и зае неутрална позиция. Славия ще направи същото. Титлата бе решена в пряк двубой и това е. Що, между другото, отписвате Монтана? Ей така, от технологична гледна точка? Нали и там са 11 на 11, топка е, що не ги броите за живи, след като ни направиха хикс на Герена?
Да не дойде оттам бомбата, а?
Да не дойде оттам бомбата, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ако някой от Левски разчиташе на Ботев, то щеше да се погрижи в Разград да има нормално съдийство, но явно сините са си опекли работата срещу Славия и не ги е грижа. Не забравяйте, че когато Левски гостуваше в Пловдив Домусчиев се погрижи съдийството да е 50-50, защото много добре знаеше че Ботев е в състояние да открадне точки от сините, а за него това бе важно в онзи момент. Ако гостуването ни в Разград беше преди мача Левски-Лудогорец, току виж за съдия бе пратен примерно Христо Ристосков и после домакините щяха да реват на умряло. Не обвинявайте футболистите на Ботев, за които сезона свърши, че не се хвърлиха на 100% в този мач, защото ако сега Левски изоставаше на две точки от Лудогорец, то срещу Славия в последния кръг щеше да играе ганкиното.