Sisi 1914 написа:Имаме още шанс за титлата!
В прогнозите, Сиси!

Левски остана без отбрана за мача с Берое
Лазил Де Карвальо под въпрос за домакинството на Берое
Кой ще вкара, Стефан Велев ли?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски остана без отбрана за мача с Берое
Лазил Де Карвальо под въпрос за домакинството на Берое
ЕМИЛ написа:PFC Litex написа:Ботев Пловдив ще е шампион.
Такава прогноза граничи с безумие .
luxorus написа:PFC Litex написа:Отдавна е решено титлата, за кой е, така че борбата е изкуствена и такава няма.
За кого е решено?
А за купата нещо не си ли подочул?
Adrian Monk написа:volf написа:Тинтири-минтири!
Чешите си езиците и потъвате във виртуално мракобесие!
Слаби били Лудогорец?!!!
Няма отбор в Българския професионален футбол с положителен баланс срещу тях, а за настоящото първенство имат една нелепа загуба.
Всички посочени претенденти изключая Литекс играят срещу тях "в окопи"!
ЦСКА имат да им връщат, за това, че ги пуснаха за купата. Ботев дори и в Пловдив играха като обречени срещу тях, а с Левски имат вече традидициони отношения....
Тинтири-минтири...Приятелю, ти сериозно ли си написал това, или правиш опит за плоски шегички!?
От колко години играе "Лудогорец" в "А" група, та да ми говориш за положителни баланси и традиционни отношения? "Б" група не ме интересува (макар че и там се играе професионален футбол) защото "Левски" никога не е бил там, за разлика от "Лудогорец", който от 1962 г. до преди 2 години играе само там (преди това е бил във "В" група).
Ще ти дам и примера с "Локо" - София, който има най-много поредни победи срещу "Левски" (пет през 2008-2010 г.), само че общият баланс от мачовете в "А" група е трагичен за "железничарите" - 70 победи за "Левски" срещу 24 за "Локомотив". Предполагам, че си чувал приказката за казанджията и за почернелия му задник. Аз ще ти кажа друга, от мен: Лудогорци сега носят хубави костюми "Версаче", но все още са с цървулите отпреди 2 години.
volf написа:Абе кога най-накрая ще ги биете тия с цървулите бе, кога, кога....?!
amstel_beer написа:volf написа:Абе кога най-накрая ще ги биете тия с цървулите бе, кога, кога....?!
Още следващия месец. За титлата ще си говорим след победата над Лудогорец, която е сигурна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта