Босненски идиоти срещу български глупаци. Дано всичко завърши с това - без ... - а в петък да се готвим за следващия кръг след като сме ги отвяли с 0-3.
Все пак не знам добра идея ли е да се ходи до Сараево, освен, ако не си част от поне 1 000 души.
Тяхната полиция едва ли се различава от нашата, макар че каквито и да са нашите няма да позволят безчинства по улиците, докато тея...
Абе, там няма ли KFOR?
Едно е повече от ясно, босненски и български отбори дето и да се срщнат вече няма да е спокойно.
Да! "ордата" започна, но онези момиченца се оляха, сега пък тея направо...
Не е това начина!!! Един живот ли ще е следващото? И докога?
Босненски изроди "обесиха" Апостола
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
На линияmetodito
- Контакти:
Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола
Последна промяна от metodito на 22 юли 2012 14:36, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:Добре, защо поставяш всички поб общ знаменател ?! Ето за това говоря, че заради тази постъпка се гледа лошо на всички сини фенове! Аз се разграничавам и срамувам от това нещо... не ми е приятно да ми казват, че съм един от тях! Да не би всички червени да са съгласни с Дучето ?! Утре Владимиров ще излезе, ще се изцепи нещо и после ще има "сините фенове нямат право да говорят за това, след думите на Гугутката" .... ?!?!
А,когато Дучето се изцепондри,тези "моралисти" разграничиха ли се от него или пляскаха в такт?
Когато оскверниха паметника на Гунди и Котков?
Когато вдигат транспаранти за Гунди?
А това какво е:

blue avalanche, огледай се, замисли се (ако можеш де), прочети мненията на ТодорТ малко над твоята фундаментална за същността на темата форумна изява и прецени - що за утайка трябва да си, за да продължаваш да си мишлиш, че това, което става е нормално и да се заяждаш с други потребители, изказали своята позиция по поругаването на България и българските история и символи. Аз от твоия коментар не видях да се разграничиш!!! Колкото и да се опитваш да приведеш спора до елементарното си ниво, това просто няма как да се получи. Провисналата фигура на Апостола, обвързана с въжета и синджир и оцветена с цветовете на българското знаме е следствие на действията на онази, жалката част фенове, наричащи себе си левскари, но издигнали онзи гнусотия. РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИ СИНИ ФЕНОВЕ, КОИТО СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ СЛУЧКАТА.
Нямам намерение да влизам повече в полемика за нещо, което което целия свят би сметнал за идиотия, а само шепа заядливи и комплексирани запалянковци продължават да обръщат на фенско противоречие. Какъвто и да е коментарът ти след този, все тоя - това, което "онези" твои приятели с транспарантите от сектор Б направиха ще си остане петно както на ПФК Левски като организатор, така и за съжаление на цялата агитка на сините (колкото и да не е правилно).
Нямам намерение да влизам повече в полемика за нещо, което което целия свят би сметнал за идиотия, а само шепа заядливи и комплексирани запалянковци продължават да обръщат на фенско противоречие. Какъвто и да е коментарът ти след този, все тоя - това, което "онези" твои приятели с транспарантите от сектор Б направиха ще си остане петно както на ПФК Левски като организатор, така и за съжаление на цялата агитка на сините (колкото и да не е правилно).
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- blue avalanche
- Контакти:
crap написа:blue avalanche написа:TodorT написа:Нека не изместване темата на дискусията! Говорим за поведението на СИНИТЕ фенове на мача !!! Какво ме интересува какво е казал Дучето преди 5 години (примерно) ..... говорим за скорошния случай и за отвратителната постъпка! Ейй, постоянно се сравняваме с другите... айде един път да се равняват по нас (за положителни неща) , а не ние по тях (за отрицателни) . Няма ли да е по-хубаво ?!
Ами,извинявай,ама когато председателят на фенклуба на ЦСКА ще пали свещи в турска джамия и ще се моли на турския господ,феновете на този отбор да ми моралничат и да говорят за Батак...Сори!!!Не върви някак си!
Лавино кафява, аз какво общо имам с Дудучето бе?! Много кухи парчета се навъдиха у тоя форум! Готови сте да омажете нас с лайна, само и само да изглеждате малко по-чисти! Хайде стига вече глупости, а се стегнете (НФК'то ви по-скоро) и напишете едно извинително изявление! Жертвите на тази война са над 100 000, като 80% от тях са босненци - мюсюлмани или не, много голяма част от тях са цивилно население. Близо 90% от цивилните жертви във войната са босненци...
А,когато Дучето се гавреше с паметта на жертвите от Батак,ти написа ли извинение?
- blue avalanche
- Контакти:
ros написа:blue avalanche, огледай се, замисли се (ако можеш де), прочети мненията на ТодорТ малко над твоята фундаментална за същността на темата форумна изява и прецени - що за утайка трябва да си, за да продължаваш да си мишлиш, че това, което става е нормално и да се заяждаш с други потребители, изказали своята позиция по поругаването на България и българските история и символи. Аз от твоия коментар не видях да се разграничиш!!! Колкото и да се опитваш да приведеш спора до елементарното си ниво, това просто няма как да се получи. Провисналата фигура на Апостола, обвързана с въжета и синджир и оцветена с цветовете на българското знаме е следствие на действията на онази, жалката част фенове, наричащи себе си левскари, но издигнали онзи гнусотия. РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИ СИНИ ФЕНОВЕ, КОИТО СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ СЛУЧКАТА.
А,когато Дучето поругаваше "българската история и символи" ти какво направи?
А Апостола с червено шалче как ти се струва?
Последна промяна от blue avalanche на 22 юли 2012 14:36, променено общо 1 път.
Вижте се колко сте смешни, едните защитават босненците, че правилно са направили така като отговор на тапета в четвъртък на мача... тапет, който наистина е много голяма простотия, но вместо да сме обединени срещу тези, които стояха на стълбите на Александър Невски пееха "Ебем те София" , пиеха бира и чупеха бутилки пред православния храм, ние отново се подиграваме едни на други. Жалък народ сме

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
За пореден път се убеждавам ,че в България няма "сцена".
За пореден път се убеждавам ,че всички ( вкл. и аз ) сме смешници след като нямаше адекватно действие. 1-път спрямо озверелите хулигани на Сараево и 2-ри път за плаката издигнат от фенове на Левски.
За пореден път обаче се убеждавам,че единствените,които ще се изправят срещу проблема са коментираните от повечето потребители т.нар."ултраси,олигофрени,хулигани,безмозъчни и т.н.".
Жалко, но факт.
За пореден път се убеждавам ,че всички ( вкл. и аз ) сме смешници след като нямаше адекватно действие. 1-път спрямо озверелите хулигани на Сараево и 2-ри път за плаката издигнат от фенове на Левски.
За пореден път обаче се убеждавам,че единствените,които ще се изправят срещу проблема са коментираните от повечето потребители т.нар."ултраси,олигофрени,хулигани,безмозъчни и т.н.".
Жалко, но факт.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- counterstrike
- Контакти:
От тази простотия става ясно, че босненските изроди по никакъв начин не се различават от нашите изроди. Като две капки вода са. Иначе простотии от рода "Те започнаха първи" са достойни за детската градина.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
- bilyaletdinov
- Контакти:
Хора , които пеят КЗЛ и после видите ли ми обясняват , че не обиждат националния ни герой , а клубът кръстен на него , да ми четат морал...НЕ МЕРСИ
Дебили има навсякъде колкото щеш , особено във "фракции" като запада и офанзива , тия пишлигари не заслужават никакво внимание . Не знам , защо трябва да се обръща внимание на всяка една простащина правена от футболните фенове , било то поругаване на паметници или издигане на малоумни плакати . Който не харесва малоумниците като тези не ходи на мач или ходи в друг сектор на стадиона като мен , а не се обяснява по форуми и не защитава чужди каузи...

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!